Bir gün boşanacağımızı biliyorum

Bir değil iki değil beğenmezliği... enerjimiz uymuyor ben şen ve ilgiyi üzerime çeken biriyim o bu durumu hiç sevmiyor o kadar belli ki hıncını da sürekli başka konularda eleştirerek çıkarıyor

Gitmeseydin ablacım o zaman, kıymet vermeyen adam için niye Allahın dağına gidip buz gibi evde hasta oluyorsun? Ben olsam gitmezdim.

Milletin iyi dedigi ne ki? Hep ayni "ickisi yok,kurmari yok, dövmüyor.." elalemin yasadigi hayati görüyoruz

Gitmeseydin ablacım o zaman, kıymet vermeyen adam için niye Allahın dağına gidip buz gibi evde hasta oluyorsun? Ben olsam gitmezdim.
İnsan Mutluyken mutsuz anılarını unutuyor sanırım... eşimle yarın barışacağız ama aynı şeyleri tekrar yaşatınca o çentik git gide derinleşiyor kendimi o kadar iğrenç biri hissediyorum ki... aksine de etrafımdan da o kadar iyi bir insan tatlı bir kadın olduğuma dair tepki alıyorum ki kimin yanlış olduğunu seçemiyorum.

Milletin iyi dedigi ne ki? Hep ayni "ickisi yok,kurmari yok, dövmüyor.." elalemin yasadigi hayati görüyoruz
Sabah kahvaltı hazırlıyor temizliğe arada yardım ediyor isteyince bir de oğlumuzla benim kadar ilgili. Kişiliği de sesini nadiren yükseltir; sessiz == (ailemin gözünde) melek

Sonra bütün bu baş ağrılarınız dertleriniz yanınıza kar kalacak. Niye o gün bugün değil?

Sonra bütün bu baş ağrılarınız dertleriniz yanınıza kar kalacak. Niye o gün bugün değil?
Çünkü boşansam ben suçlu olurum. Ergenken aileme sert çıkmışım o zamandan beri onların gözünde anlaşılmaz kişi benim.. beni alanın vay haline.. suçlu kesin benimdir

Şen şakrak biri denilince aklıma gelen şey, "gülüşüyle neyi saklıyor acaba " eşinizin sizde içine sinmeyen bir tarafiniz olabileceği gibi çok geleneksel bi hanzo olması da büyük bir ihtimal.
bazen uyanık geçinenler de kendini güleç olarak tanımlar bunu bir araç olarak kullanır çünkü laf sokayim ama şirin görünerek, hayır diyeyim ama şirin görünerek gibi gibi ..

Benim şirinliğim sadece çocuklara ve yaşlılara karşı ya... dilleri bile farklı zaten ortamdaki muhabbete giremiyorum bile orta yaşların. şimdi tanınmamak için fazla detay vermiyorum.

Neden köye gittiniz? Iş için mi yoksa eş ailesi ziyaretimi?
Eger ziyaret icinse ve siz hasta olduğunuz halde hala ısrarla orada kalıyorsa eşiniz malesef zaten sizi düşünmüyor

Evet tam da böyle hissediyorum beni içine sindiremedi bir türlü

Neden köye gittiniz? Iş için mi yoksa eş ailesi ziyaretimi?
Eger ziyaret icinse ve siz hasta olduğunuz halde hala ısrarla orada kalıyorsa eşiniz malesef zaten sizi düşünmüyor
Ziyaret; bir kere hastaneye gidelim demedi zaten yıllardır; bunun tartışmasını çok yaptık; söylemişim de götürmemiş mi hiç savunması da bu. Kayınlarım bile yenge hastaneye gitmek ister misin diye soruyor benimki sormuyor

Allah bağışlasın. Valla çocuk boşanmaya engel değil kendi konumda da yazmıştım zaten çocuğu bahane etmeye gerek yok arkanda gücün mesleğin de varsa çekme bu adamı.
Ailemden suçlanmaktan çekiniyorum; başka adamlar iyi miymiş sanki; annem boşandı tekrar evlendi ödü kopuyor ben boşancam diye... zaten ergenlikten bir önyargısı var bana kesin boşansam ben suçluyum kesin

Evet tam da böyle hissediyorum beni içine sindiremedi bir türlü
Siz gerekeni söylemişsiniz zaten boşan demem ben kimseye çocuk oyuncağı değil her sorunda kaçacaksak ..
Demir bile bükülür. Çekinecek bir şey yok nerde hangi ortamda olursanız olun doğru bildiğinizden şaşmayın onun anladığı dil o zaten .

Ailemden suçlanmaktan çekiniyorum; başka adamlar iyi miymiş sanki; annem boşandı tekrar evlendi ödü kopuyor ben boşancam diye... zaten ergenlikten bir önyargısı var bana kesin boşansam ben suçluyum kesin
Aynısını bende yaşadım. Şimdi kimseye eyvallahın yok açıyorum davayı. Ama işin açıkcası tam olarak boşanmak için gerekli sebepler yok gibi. Çekilir değil evet ama bence düzeltmeyi deneyebilirsiniz.

Gecmis olsun çok üzüldüm sizin için. Akrabalarinin yaninda bazi erkekler böyle saçma sapan davranabiliyor.
Insallah hakkınızda hayırlısı olsun ama hasya oldugunuz halde hala gidelim demiyorsa eşiniz malesef size değer vermiyor belliki

Ona göre düzelmesi gereken benim huyum(millet içinde kimseyi eleştirmeme eleştirilsen de karşılık vermeme özellikle eşine karşı) bana göre de düzelmesi gereken onun sabit fikirleri ( karı koca tartışabilir tartıştık diye gururumuz 5 paralık olmuyor yani)
İkimiz de bu konuları konuştuk sözler verdik daha önce uzun zamandır da kimsenin yanında böyle bir şey yalamadık ama en ufak sorunda benim eşim için iç dünyasında kıtamet kopuyor cehennemi yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…