Bir gün boşanacağımızı biliyorum

Gecmis olsun çok üzüldüm sizin için. Akrabalarinin yaninda bazi erkekler böyle saçma sapan davranabiliyor.
Insallah hakkınızda hayırlısı olsun ama hasya oldugunuz halde hala gidelim demiyorsa eşiniz malesef size değer vermiyor belliki
Kabul etmesi zor ama evet öyle...

Sabah kahvaltı hazırlıyor temizliğe arada yardım ediyor isteyince bir de oğlumuzla benim kadar ilgili. Kişiliği de sesini nadiren yükseltir; sessiz == (ailemin gözünde) melek
Siz ben olabilir misinz aynı benim kocam herkese göre melek...
Ben şen şakrak neşeli lafımi çekmeyen birisi
Not = onun köyüne gitmekten de hiç hoşlanmam

Ailemden suçlanmaktan çekiniyorum; başka adamlar iyi miymiş sanki; annem boşandı tekrar evlendi ödü kopuyor ben boşancam diye... zaten ergenlikten bir önyargısı var bana kesin boşansam ben suçluyum kesin
Niye ödü kopuyor? Gelir onunla Yaşardınız diye. Ailenizin gözünde kötü olsanız ne olacak ki?

Birbirinin karakterini kabul edemeyen insanlar ama öyle ama böyle muhakkak sorun yaşar.

Milletin önünde kavga etmeyip evde gizli etsem ne olacak Allah aşkına?
Neticede mutsuzsam mutsuzum.

Başkasının yanında da tartışmam gerekirse tartışırım.
Bundan rahatsız olan eşimse o alttan alsın. Uzatmamak için gülümsesin eve bıraksın. Baslatmamasi gereken neden biz olacakmışız?

Bunu yadirgayanlar da kendileri hiç mi tartışmıyor ki eleştirecek.
Başkasının önünde küsken bile canım, aşkım süslemesi yapınca aaa ne kadan olgun br çift diye düşünmüyorum ben de ne kadar iki yüzlüler diyorum..

Role, oyuna gelemem.
O anki duygularımla davranırım yer, mekân fark etmez. Doğala saygı duymak lazım.

Sonunda kavga çıkacaksa eğer, gerçekten kıymetinizin bilinmedığını düşünüyorsanız peşinden her yere suruklenmeyin ayrıca .
Evliliği yapışık gezmek olarak algilayanlara şaşıyorum.
Gitmek istemedigim yere gerçekten gitmem, eşimi de sürüklemem.

Bana da çok diyen oldu ama eşinden ayrı olmasan mi aslında evlilik böyle olmamalı bidi bidi.

Millet aptal fikirlerini kendine saklasin.
Bunlar yüzünden insanlar kavgalarina kavga katıyorlar, birbirlerine girip duruyorlar.
Bu konuda aileme bile yorum hakkı tanımıyorum.
Biz böyle iyiyiz bitti.

Benim de eşimde hala kabullenemedigim bir dünya huy var. Onun da bende var muhakkak. Onlara karışmak, yapma demek bize huzursuzluktan başka bir şey getirmedi.
Kendi haline bıraktım.
Kavgalar bitti.

Birbirimizi eleştirmeden kabullenmeyi öğrendik.
Üzerine düşünmüyorum. Kafam rahat.

Bence ya bunu başarmalı çiftler.
Ya da kavga etmenin anlamı yok.
Ayrılacak yollar.

Evet öyle. Kibar naif sessiz değilim. Tepkimi veriyorum hem ona hem çevreme ama saygısızlık asla yapmadan veriyorum ama ona göre tepki vermemeliyim milletin içinde öbür odada söylemeliyim. Ama millet beni çatır çatır eleştirirken naif olmuyor... eşime göre sessizce oturup tebessüm etmeliyim başka da sesim çıkmamalı
Eskiden de böyle miydi?

Sonunda kavga çıkacaksa eğer, gerçekten kıymetinizin bilinmedığını düşünüyorsanız peşinden her yere suruklenmeyin ayrıca .
Evliliği yapışık gezmek olarak algilayanlara şaşıyorum.
Gitmek istemedigim yere gerçekten gitmem, eşimi de sürüklemem.

Bana da çok diyen oldu ama eşinden ayrı olmasan mi aslında evlilik böyle olmamalı bidi bidi.

Millet aptal fikirlerini kendine saklasin.
Bunlar yüzünden insanlar kavgalarina kavga katıyorlar, birbirlerine girip duruyorlar.
Bu konuda aileme bile yorum hakkı tanımıyorum.
Biz böyle iyiyiz bitti.

Benim de eşimde hala kabullenemedigim bir dünya huy var. Onun da bende var muhakkak. Onlara karışmak, yapma demek bize huzursuzluktan başka bir şey getirmedi.
Kendi haline bıraktım.
Kavgalar bitti.

Birbirimizi eleştirmeden kabullenmeyi öğrendik.
Üzerine düşünmüyorum. Kafam rahat.

Bence ya bunu başarmalı çiftler.
Ya da kavga etmenin anlamı yok.
Ayrılacak yollar.
Uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim ben de kavga eden bir çift görünce ıyyy terbiyesizler demiyorum evlidirler olabilir Allah sevgi versin geçim versin diye içimden geçiriyorum o kadar. Ama millet kötü kalpli demek ki bizi tartışırken görse biri belli ki eşimi dolduruyor bilmiyorum kültür farklılığı yaşamadım çoğu zaman; eşim güneydoğulu olmasına rağmen ev işi konusunda çok yardımcıdır ya da ailesinin aksine gezeriz tozarız ailesinin yanında da hitapları da değişmez nazik davranır ama bu bir özellik değil ben iyl bir aileye düşmüşüm sadece yoksa eşim radikal ve özel bir şey yapmıyor diğer kayınlarım eltilerim daha az eğitimli hatta eğitimsiz olanlar bile eşimden daha düşünceli bana karşı. Millet beni düşününce ben kırılıyorum niye eşim değil de elin adamı elin kadını beni düşünüyor diyorum.

Birbirinin karakterini kabul edemeyen insanlar ama öyle ama böyle muhakkak sorun yaşar.

Bundan rahatsız olan eşimse o alttan alsın. Uzatmamak için gülümsesin eve bıraksın. Baslatmamasi gereken neden biz olacakmışız?

Başkasının önünde küsken bile canım, aşkım süslemesi yapınca aaa ne kadan olgun br çift diye düşünmüyorum ben de ne kadar iki yüzlüler diyorum..

Role, oyuna gelemem.
O anki duygularımla davranırım yer, mekân fark etmez. Doğala saygı duymak lazım.
Susmayı ve eleştirmemeyi eleştirildiğimde ponçik gelin olup denileni yapmayı birşeyleri doğal bulmayı da denedim fakat bu eve(kv-kp evi) sineklik taktıralım çok sinek var dedim diye gelin bizi beğenmiyor oldu bende film koptu eşim de diyor ki haklısın ama bana söyle niye milleti kırıyorsun halbuki onlar direk yüzüme söylüyor herşeyi ben de artık kimseyi takmıyorum söylüyorum eşim de dahil. Dediğiniz gibi benimle insan içinde tartışmak istiyorsa tartışacak şeylerle gelmesin bana
Böyle söyleyince çirkef ben oluyorum aman ya olursa olsun inceldiği yerden kopsun

Galiba bu beni beğenmezliği ile bizim de 10 seneye sonumuz böyle olur; olmazsa da beni sevdiğinden değil toplum baskısındandır
Babamla annem de severek evlenmişler ama babam anneme önem vermezdi. Fikrini sormazdi hiç. Annem babama bir şey anlatmaya çalışırdı babam bağırdı sus haber izliyorum diye. Yani en başta ben bosanirim gözüyle bakmaya başladıysanız malesef sonu böyle geliyor. Ama bazen iyi ki de bitmiş diyorsunuz

Şen şakrak biri denilince aklıma gelen şey, "gülüşüyle neyi saklıyor acaba " eşinizin sizde içine sinmeyen bir tarafiniz olabileceği gibi çok geleneksel bi hanzo olması da büyük bir ihtimal.
bazen uyanık geçinenler de kendini güleç olarak tanımlar bunu bir araç olarak kullanır çünkü laf sokayim ama şirin görünerek, hayır diyeyim ama şirin görünerek gibi gibi ..

Siz gerekeni söylemişsiniz zaten boşan demem ben kimseye çocuk oyuncağı değil her sorunda kaçacaksak ..
Demir bile bükülür. Çekinecek bir şey yok nerde hangi ortamda olursanız olun doğru bildiğinizden şaşmayın onun anladığı dil o zaten .

Aynısını bende yaşadım. Şimdi kimseye eyvallahın yok açıyorum davayı. Ama işin açıkcası tam olarak boşanmak için gerekli sebepler yok gibi. Çekilir değil evet ama bence düzeltmeyi deneyebilirsiniz.

Gecmis olsun çok üzüldüm sizin için. Akrabalarinin yaninda bazi erkekler böyle saçma sapan davranabiliyor.
Insallah hakkınızda hayırlısı olsun ama hasya oldugunuz halde hala gidelim demiyorsa eşiniz malesef size değer vermiyor belliki

yoktur bence.. dort dortluk evlilik yok cunku

Siz ben olabilir misinz aynı benim kocam herkese göre melek...
Ben şen şakrak neşeli lafımi çekmeyen birisi
Not = onun köyüne gitmekten de hiç hoşlanmam

Role, oyuna gelemem.

Babamla annem de severek evlenmişler ama babam anneme önem vermezdi. Fikrini sormazdi hiç. Annem babama bir şey anlatmaya çalışırdı babam bağırdı sus haber izliyorum diye. Yani en başta ben bosanirim gözüyle bakmaya başladıysanız malesef sonu böyle geliyor. Ama bazen iyi ki de bitmiş diyorsunuz
Şimdi size daha dün gece yaşadığımız tekrar yaşadığımız bir olayıAnlatmak istiyorum saat 8:30 gibi akşam oğlumun uykusu geldi süt süt diye tutturdu biber onu aradık aradık bulamadık dün gece de bulamamıştık oğlum biberonla süt içip uyumaya alışkın Bu gece de İçmeseydi İkinci gecesi olacaktı gün içinde eşime biberon alıp gelmesi gerektiğini söylemeyi unuttum fakat akşam geç olmadığı için 3.04 sokak ötedeki bakkaldan biberon alıp gelmesini rica ettim oda onun yaşındaki çocuklar biberonla içmiyor o da içmesin bardak ver kaç yaşına geldi dedi bu arada oğlum 2:30 yaşında ben de haklı olduğunu fakat biber ondan kesmenin bu şekilde olmaması gerektiğini söyledim dün gece de en az on defa uyandı oluİçmesin kaç yaşına geldi dedi bu arada oğlum 2buçuk yaşında Lütfen söylüyorum gidip alır gelir misin dedim oda alamam dedi ben de tamam o zaman zaten yakın ben kendim giderim dedim oda gece gece bir yere gitme dedi ben de o zaman sen git dedim oda ben de gitmeyeceğim biberon içmeden uyuyacak dedi biz bu şekilde atışıyoruz bütün aile susup Kayın baba kayınvalide görümceler bizi dinliyor sesler yükselmiyor fakat tartışıyoruZ Eşim yine dedi beni herkesin içinde rezil ediyorsun diye ben de rezil olunacak bir şey yok ben kendim gidebilirim elimi ayağım tutuyor dedim montumu giydim tam çıkarken bakkalın oğlunu tanıdığını arayıp getirmesini söyleyeceğini söyledi. Ben de tamam dedim geçtim içeri. Ama nasıl morallerimiz bozuldu. Ben de buradaki arkadaşların söylediği gibi söyledim benimle millet içinde em basit konuda bile zıtlaşıp sonra aileme rezil oluyorum deme haa rezil oluyorsan da inceldiği yerden kopsun sorun değil dedim. Çok sinirliyim ama eşime de kimseye de belli etmiyorum. O da sanki birşey olmamış gibi davranıyor. Sinirlendiğim konu biberon değil ; en ufak tartışmada kendini rezil olmuş hissetmesi.! İnsanda biraz özgüven olur ya

Son düzenleme:
Şimdi size daha dün gece yaşadığımız tekrar yaşadığımız bir olayıAnlatmak istiyorum saat 8:30 gibi akşam oğlumun uykusu geldi süt süt diye tutturdu biber onu aradık aradık bulamadık dün gece de bulamamıştık oğlum biberonla süt içip uyumaya alışkın Bu gece de İçmeseydi İkinci gecesi olacaktı gün içinde eşime biberon alıp gelmesi gerektiğini söylemeyi unuttum fakat akşam geç olmadığı için 3.04 sokak ötedeki bakkaldan biberon alıp gelmesini rica ettim oda onun yaşındaki çocuklar biberonla içmiyor o da içmesin bardak ver kaç yaşına geldi dedi bu arada oğlum 2:30 yaşında ben de haklı olduğunu fakat biber ondan kesmenin bu şekilde olmaması gerektiğini söyledim dün gece de en az on defa uyandı oluİçmesin kaç yaşına geldi dedi bu arada oğlum 2buçuk yaşında Lütfen söylüyorum gidip alır gelir misin dedim oda alamam dedi ben de tamam o zaman zaten yakın ben kendim giderim dedim oda gece gece bir yere gitme dedi ben de o zaman sen git dedim oda ben de gitmeyeceğim biberon içmeden uyuyacak dedi biz bu şekilde atışıyoruz bütün aile susup Kayın baba kayınvalide görümceler bizi dinliyor sesler yükselmiyor fakat tartışıyoruZ Eşim yine dedi beni herkesin içinde rezil ediyorsun diye ben de rezil olunacak bir şey yok ben kendim gidebilirim elimi ayağım tutuyor dedim montumu giydim tam çıkarken bakkalın oğlunu tanıdığını arayıp getirmesini söyleyeceğini söyledi. Ben de tamam dedim geçtim içeri. Ama nasıl morallerimiz bozuldu. Ben de buradaki arkadaşların söylediği gibi söyledim benimle millet içinde em basit konuda bile zıtlaşıp sonra aileme rezil oluyorum deme haa rezil oluyorsan da inceldiği yerden kopsun sorun değil dedim. Çok sinirliyim ama eşime de kimseye de belli etmiyorum. O da sanki birşey olmamış gibi davranıyor. Sinirlendiğim konu biberon değil ; en ufak tartışmada kendini rezil olmuş hissetmesi.! İnsanda biraz özgüven olur ya

Rezil olmuş hissetmek istemiyorsa aptal aptal konulardan sebep zitlasma çıkarmasın.

Ille onun dediği olacak.
Bir şekilde yine kendi dediği ile sonlandırmayı başarmış mevzuyu. Sinir bozucu bir insan.
Allah kolaylık versin.

Rezil olmuş hissetmek istemiyorsa aptal aptal konulardan sebep zitlasma çıkarmasın.

Ille onun dediği olacak.
Bir şekilde yine kendi dediği ile sonlandırmayı başarmış mevzuyu. Sinir bozucu bir insan.
Allah kolaylık versin.
Teşekkür ederim yoruluyorum ama ona sorsan benden yoruluyor köy yerinde karısını gönderdi derlermiş bakkala; millet ne der hapishanesindeyiz

Back
X