Evlenmeden önce bir süre birlikte yaşayıp ölçmek lazım. Evlenince küçük de olsa böyle sorunlar oluyor işte. Sizin suçunuz yok bence. Eşiniz inat yapmış bebeğinizin biberon alışkanlığı yüzünden kalkıp bakkala gitmek zor gelmiş.Şimdi size daha dün gece yaşadığımız tekrar yaşadığımız bir olayıAnlatmak istiyorum saat 8:30 gibi akşam oğlumun uykusu geldi süt süt diye tutturdu biber onu aradık aradık bulamadık dün gece de bulamamıştık oğlum biberonla süt içip uyumaya alışkın Bu gece de İçmeseydi İkinci gecesi olacaktı gün içinde eşime biberon alıp gelmesi gerektiğini söylemeyi unuttum fakat akşam geç olmadığı için 3.04 sokak ötedeki bakkaldan biberon alıp gelmesini rica ettim oda onun yaşındaki çocuklar biberonla içmiyor o da içmesin bardak ver kaç yaşına geldi dedi bu arada oğlum 2:30 yaşında ben de haklı olduğunu fakat biber ondan kesmenin bu şekilde olmaması gerektiğini söyledim dün gece de en az on defa uyandı oluİçmesin kaç yaşına geldi dedi bu arada oğlum 2buçuk yaşında Lütfen söylüyorum gidip alır gelir misin dedim oda alamam dedi ben de tamam o zaman zaten yakın ben kendim giderim dedim oda gece gece bir yere gitme dedi ben de o zaman sen git dedim oda ben de gitmeyeceğim biberon içmeden uyuyacak dedi biz bu şekilde atışıyoruz bütün aile susup Kayın baba kayınvalide görümceler bizi dinliyor sesler yükselmiyor fakat tartışıyoruZ Eşim yine dedi beni herkesin içinde rezil ediyorsun diye ben de rezil olunacak bir şey yok ben kendim gidebilirim elimi ayağım tutuyor dedim montumu giydim tam çıkarken bakkalın oğlunu tanıdığını arayıp getirmesini söyleyeceğini söyledi. Ben de tamam dedim geçtim içeri. Ama nasıl morallerimiz bozuldu. Ben de buradaki arkadaşların söylediği gibi söyledim benimle millet içinde em basit konuda bile zıtlaşıp sonra aileme rezil oluyorum deme haa rezil oluyorsan da inceldiği yerden kopsun sorun değil dedim. Çok sinirliyim ama eşime de kimseye de belli etmiyorum. O da sanki birşey olmamış gibi davranıyor. Sinirlendiğim konu biberon değil ; en ufak tartışmada kendini rezil olmuş hissetmesi.! İnsanda biraz özgüven olur ya