Bir Gün Eğer kk ya Girmezsem...

Eski konularını bilmiyorum ama bence biraz sabret ve bol bol dua et hayırlısını iste. Yağmurdan kaçarken de doluya tutulma. Kaçsam mı acaba diye de düşünme. Sonun nasıl olur bilemezsin. Baba evinden bi şekilde kurtulursun ama Allah korusun ya yanlış bir evlilik yaparsan? Ailende olmaz arkanda.Belki zaman içerisinde ailen ikna olur sevdiğin adama.

Sevgili yapip evlenme niyetine kadar ilerleyen biri nasil olur da bir açıköğretim dahi okuyamaz? bana samimi gelmedi bu dediğiniz. isterseniz tabi ki yaparsiniz. yasinizi ve diger konularinizi bilmiyorum ama anladigim kadariyla sizin kafanizda tek cikis yeterince tanimadiginiz bir adam. kendinizden baskasina guvenmeyin

Konularınızı biliyorum.
Ailenizde huzur yok diye kaçmaya çalışıyorsunuz. Evlenince değerli olacağınız sonucuna varmışsınız. Ama güvenmediğiniz bir adamı çözüm olarak görüyorsunuz.

Şimdi evden o adama kaçmaya çabalıyorsunuz. O adamdan nereye kaçacaksınız?

Neden çalışmıyorsunuz?

Arkadaşlar arada öyle yorumlar var ki

Sadece üzüldüm.
Ve bi daha konu acmamaya karar verdim
Anlatacak kimsem olmadigi için buraya olduğu gibi yaziyordum... Neyse yorumlariniz için tesekkur ederim.
Bi daha meşgul etmem. İyi geceler.

@Mune konumu kapatir misin zahmet olmazsa ?

Yine beni yalniz koymadin canim ablam.
Ne zaman konu acsam gözüm seni ariyor. Çok teşekkür ederim olmadi ozelden devam ederiz. Seni seviyorum bunu bil.

Evlilik ilk care degildir. Ya okuman ya calisman gerek kimseye bagli olmadan. Bir erkege bagimli olup o evden cikarsan o erkegin sana sahip cikacagini mi dusunuyorsun. Oyle bir duruma gelirsin ki ; o kotuledigin aileni ararsin.

Konularini bilmiyorum sadece ilk mesaja gore yorum yaptim.

Eski konularını okumustum ve gerçekten senin adına çok üzülüyorum. Ama kötü olan sadece ailen değil bunu gor artık. Sevdiğin iyi biri olsaydı adabıyla istemeye gelirdi. Babanla konuşur kendini sevdirmeye çalışırdı. sevgiline çok güvenme bence.

Eski konularını okumustum ve gerçekten senin adına çok üzülüyorum. Ama kötü olan sadece ailen değil bunu gor artık. Sevdiğin iyi biri olsaydı adabıyla istemeye gelirdi. Babanla konuşur kendini sevdirmeye çalışırdı. sevgiline çok güvenme bence.

Cnm git sevdiginle nikah günü al ev tutsun gelinlik alsın gizlice nikahlan çek git bu evden

Yaşın uygunsa tabii

O taraf sizinkilere lafi gececek bi büyüğe gidip durumu anlatacak ortaligi sakinlestirecek gerekirse tanisma isteme söz her asamada yaninda olacak ama çözecek. yok olmuyorsa kacarim deme anlattiklarindan biliyorum ki baskici bir ailede yasiyorsum tek basina cikmiyorsun bu durumda sevgilin nasil oldu onu bilmiyorum ama sevgilinize de güven sorununuzun bundan dolayi oldugunu zannediyorum.

O taraf sizinkilere lafi gececek bi büyüğe gidip durumu anlatacak ortaligi sakinlestirecek gerekirse tanisma isteme söz her asamada yaninda olacak ama çözecek. yok olmuyorsa kacarim deme anlattiklarindan biliyorum ki baskici bir ailede yasiyorsum tek basina cikmiyorsun bu durumda sevgilin nasil oldu onu bilmiyorum ama sevgilinize de güven sorununuzun bundan dolayi oldugunu zannediyorum.

Evden kacmak asla çözüm degil ama ne yapmak gerekiyor böyle durumlarda.. büyükler araya girdigi halde olmuyorsa gercekten akli basinda büyügun ile istisare edersin nikah gününü evini gelinligini herseyini ayarlarsiniz düğüne davet edersiniz ailenizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…