Bir gün herşey güzel oldu mu?

Evet hayatımda her anlamda çok çok zor bir dönem geçirdim. Olumlu diyebileceğim hemen hemen hiçbir şey yoktu ya da ben öyle görüyordum. Sadece duş alıp saçlarımı bile kurutmadan kendimi psikiyatriste atabilmiştim. İnanılmaz yağmurlu bi gündü doktordan çıkınca gözyaşlarım yağmura karıştı. Sonra herşeye yeniden başlıyorsunuz günler aylar geçiyor ve bir sabah uyanıyorsunuz güneşin doğduğunu, çiçeklerin aslında ne kadar güzel koktuğunu, hala güvenilecek sevilecek insanlar olduğunu ve ne kadar değerli olduğunuzu farkediyorsunuz. O an kendinizle gurur duyuyorsunuz. Çünkü o ana kadar çok sabrettiniz, emek verdiniz, çalıştınız, değiştiniz, dönüştünüz.

Algılarınız, tavrınız, hayata bakışınız değişince artık zorluklarla daha iyi başa çıkabiliyorsunuz. İyi ya da kötü diye birşeyin olmadığını sadece bakış açınızın belirleyici olduğunu anlıyorsunuz. Hayata karşı bir duruş kazanıyorsunuz. Bence tüm bunlara değer.

Yani birgün herşey bir anda güzel olmadı, zaten güzeldi ve ben sadece bunu farkettim.
Ne güzel çok sevindim.. Ben de çok daha iyiyim birkaç ay oncesine kadar çok şükür. Yasadiklarimizin hepsi bir ders ve bizi hayata hazirliyor

Üç dört senedir sacmasapan şeyler yaşadım. Pişmiş tavuğun başına gelmez şeyler şurada acikca yazsam baya ifşa olurum. Benden başka yoktur yaşayan . Ama her zaman şunu dedim olursa olur olmazsa neydek ölek mı ? Bir yerde son bulacak. Mutluluklar da son buluyor acılar da son buluyor . Mutluluklar hepimize

1 yıldır hayatımın sınavlarını yaşıyorum sanırım. Hevesle, istekle çıktığım yollar üzüntüyle son buldu. Çok severken, nisanliyken terkedildim. Nedensiz huzunlerim oluyor bazen. Sanki hiç mutlu olamayacagim, bu eksiklik geçmeyecek gibi hissediyorum.

Sizin boyle çok zor dönemlerden geçip çok mutlu huzurlu olduğunuz oldu mu?
Hevesim kırmak istemem ama olmadı. belki mutlu olurum umuduyla yaşıyorum ama sahip olduklarıma binlerce kere şukrediyorum

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama şöyle olacak. Bu acı geçecek aa buna mı üzüldüm diyeceksin. Sonra başka sorun olacak sonra oda geçecek. Sonra başka sorun olacak bu sefer oda geçecek falan filann

Üç dört senedir sacmasapan şeyler yaşadım. Pişmiş tavuğun başına gelmez şeyler şurada acikca yazsam baya ifşa olurum. Benden başka yoktur yaşayan . Ama her zaman şunu dedim olursa olur olmazsa neydek ölek mı ? Bir yerde son bulacak. Mutluluklar da son buluyor acılar da son buluyor . Mutluluklar hepimize
Nasipsizlikten dem vuruyosan o rekoru kimseye vermem.
Hayatımda kendim kadar kısmetsiz insan görmedim.
Bana sıra gelince yollar kapanıyo dallar kuruyo. Emek verip yıpranmadan hiçbişeye sahip olamadım hiç. Allahın gücüne gitmesin ama rabbim bana içime sinerek mutluluğu layık görmüyo hep bişeyler eksik ve sıkıntılı

Nasipsizlikten dem vuruyosan o rekoru kimseye vermem.
Hayatımda kendim kadar kısmetsiz insan görmedim.
Bana sıra gelince yollar kapanıyo dallar kuruyo. Emek verip yıpranmadan hiçbişeye sahip olamadım hiç. Allahın gücüne gitmesin ama rabbim bana içime sinerek mutluluğu layık görmüyo hep bişeyler eksik ve sıkıntılı
Gün gelir devran döner inşallah canım ya bazımıza tencere börek bazimiza bazlama kelek maalesef :(

Sana lazim olan tek sey zamana birakmak.Aci cekmen gerekiyosa cek.Aglaman gerekiyosa agla.Sonra durumunu kabullen.Yavas yavas unutacaksin.Bir bakacaksin ki yeniden baslamaya hazirsin.
Yasanmasi gereken yasaniyo,engel olamiyoruz malesef.Geriye bakip dusunme artik, önüne bak.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama şöyle olacak. Bu acı geçecek aa buna mı üzüldüm diyeceksin. Sonra başka sorun olacak sonra oda geçecek. Sonra başka sorun olacak bu sefer oda geçecek falan filann
24 yaşındayım. Hamd olsun şu yaşıma kadar hayatım hep güzel oldu. Yine guzel cok şükür. Ama bir yıldır bana çok ağır gelen şeyler yaşadım ruhsal anlamda çok yıprandım. Dibi gördüğüm günler oldu. Her geçen zaman biraz daha iyi oldum tam anlamıyla atlatamadim belki ama umudumu yitirmiyorum

Sana lazim olan tek sey zamana birakmak.Aci cekmen gerekiyosa cek.Aglaman gerekiyosa agla.Sonra durumunu kabullen.Yavas yavas unutacaksin.Bir bakacaksin ki yeniden baslamaya hazirsin.
Yasanmasi gereken yasaniyo,engel olamiyoruz malesef.Geriye bakip dusunme artik, önüne bak.
Başlarda kabullenemedim bir türlü inanamadım yasadiklarima. Yüzüstü yari yolda bırakılmak çok acı verdi. Sonra yavaş yavaş daha iyi oldu. Hala içimde burukluk var hüzün var ara ara saatlerce ağlıyorum nedensiz.

Başlarda kabullenemedim bir türlü inanamadım yasadiklarima. Yüzüstü yari yolda bırakılmak çok acı verdi. Sonra yavaş yavaş daha iyi oldu. Hala içimde burukluk var hüzün var ara ara saatlerce ağlıyorum nedensiz.
Zaten insan bir anda iyi olamaz.Ancak erteler ve zamani gelince daha cok aci ceker.Hic bir sey olmamis gibi davranamazsin ama hayatini da kaybettiklerini dusunerek yasayamazsin.
Merak etme hergun biraz daha iyi olacaksin ve daha az aglayacaksin.Hicbir sey sonsuza kadar surmuyo:KK66:

Geçer bence sınav gibi işte dünya hayatı. Hep her şey güzel gitmez. Kötü de gider iyi de. Hatta zorluklar sıkıntılar yaşanınca güzel günlerinin kıymetini daha iyi bilirsin. Herkesin hayatında olur böyle

24 yaşındayım. Hamd olsun şu yaşıma kadar hayatım hep güzel oldu. Yine guzel cok şükür. Ama bir yıldır bana çok ağır gelen şeyler yaşadım ruhsal anlamda çok yıprandım. Dibi gördüğüm günler oldu. Her geçen zaman biraz daha iyi oldum tam anlamıyla atlatamadim belki ama umudumu yitirmiyorum
Yitirme tabiki.

Zaten insan bir anda iyi olamaz.Ancak erteler ve zamani gelince daha cok aci ceker.Hic bir sey olmamis gibi davranamazsin ama hayatini da kaybettiklerini dusunerek yasayamazsin.
Merak etme hergun biraz daha iyi olacaksin ve daha az aglayacaksin.Hicbir sey sonsuza kadar surmuyo:KK66:
Bu şöyle bişey biraz da, yaşadıkların senden birşeyleri götürüyor. Insanlara eskisi gibi guvenemiyorsun, güzel birşeyler yaşamaktan hayata adım atmaktan korkuyorsun ya tekrar hüsrana ugrarsam diye. Hayat ışte

Back
X