- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Hayır denen edin. Karbonatlami yikayayim. Yoksa karbonat mi serpeyimKarbonat kokuyu alır normalde. Denediniz mi hiç?
kostik dediğimiz şey bakkaldan marketten aldığımız lavabo çözücü. hani limon tuzuna benzeyen pütür pütür olan şey. bazı yerler onu kostik ismiyle açık olarak kiloyla satıyor. bence de denenebilir.Evet bu bahsettiğiniz şeyi biliyorum ama çok ağır birşey evin diğer odalarındaki metal şeyleri bile çürütüyor sadece dumanıyla .. tıkanıklık varsa açar
Peki bunu anlamak için illa boruyu mu kirmak lazim. Bu kamera filan oluyor mudur acaba kontrol için.boruda belki fare ve benzeri bir hayvan ölmüş olabilir
tasisatçı çağırıp o boruyu kırıp çıkaracaksınız başka çaresi yok
Peki bunu anlamak için illa boruyu mu kirmak lazim. Bu kamera filan oluyor mudur acaba kontrol için.
Kostik o mu. Ben sıvı birşey zannettim. Geçenlerde youtube de Bu konu ile arama yaptırdım adamın biri tuvaletin deliğine poşet mutfakta kullanılan sarı bezlerden ve bir çok şey atıyor şu. Bir sopayla bastırdı iyice sonra sıvı birşey döktü. O bezler poşetler herşey yok oldu gitti. Bende kostik dediğiniz böyle birşey sandım. Yoksa markette satılan lavabo acicilardan defalarca doktumkostik dediğimiz şey bakkaldan marketten aldığımız lavabo çözücü. hani limon tuzuna benzeyen pütür pütür olan şey. bazı yerler onu kostik ismiyle açık olarak kiloyla satıyor. bence de denenebilir.
Bende bilmiyorum. Sadece öyle bir yöntem var mı merak ettimtürkiyede bu usül çalışan bir tasisatçı var mı
ustayı çağır illaki bir fikri vardır
Tuvaleti değiştirin alafranga taktırın belki düzelirKoymaz miyim. Koku koyduk kapak taktik ama hiç biri fayda etmedi. Galiba bu gidişle burada ruhumuzu hakka teslim edeceğiz çünkü usta larda bi çözüm bulamadi
Galiba tek çözüm buTuvaleti değiştirin alafranga taktırın belki düzelir
Kostik lavobo açıcılardan daha kuvvetli bir madde kimyasal madde satılan yerlerde bulabilirsiniz, ben Eminönünde alıyorum banyo giderinde kullanmak içinKostik o mu. Ben sıvı birşey zannettim. Geçenlerde youtube de Bu konu ile arama yaptırdım adamın biri tuvaletin deliğine poşet mutfakta kullanılan sarı bezlerden ve bir çok şey atıyor şu. Bir sopayla bastırdı iyice sonra sıvı birşey döktü. O bezler poşetler herşey yok oldu gitti. Bende kostik dediğiniz böyle birşey sandım. Yoksa markette satılan lavabo acicilardan defalarca doktum
Orda birikinti su kalmalı boru tamamen bosaliyorsa tum apartmanin kokusu gelir .Su kokunun geçisini engelliyor .Birde tek yöne gecisli ici tapalımi deniyor bi borular varmıs ondan taktirin .S boru vardı zaten belki eskidir yada birşey olmuştur diye S boruyu değiştirdik. Usta kapak yakın dedi onu da yaptık. Sanki başka bir sorun var ama kimse çözemedi ne oldugunu
Malesef ev kaynanamlarin evi. Asla satmazlar.O evi satıp başka yerden ev alma imkanınız yok mu ?
o değil de bu ne biçim başlık4 katlı apartmanın 3. Katında oturuyoruz. Her kat 1 daireden oluşuyor. Bizim tuvaletten o kadar pis bir koku geliyor ki anlatamam. Sadece bizim dairede var bu koku. Alaturka tuvalet bu arada. Hergun çamaşır suyuyla yikiyorum. Tuz ruhu porcoz lavabo açıcı 4-5 koca kaynar su vs ne doktuysem o koku gitmiyor gitmiyor gitmiyor. Koku tuvaletin içinden geliyor on taraftaki elimizi yikadigimiz yerden gelmiyor. S boru olacak dediler öyleydi zaten ama biz yine değiştirdik. Sifonlari kontrol ettirdik. Tıkanıklık yok. Ama niye böyle kokuyor anlamıyorum. Tuvalet tam evin ortasında ve daire giriş kapısının karşısında kapıdan içeri girer girmez bütün ev tuvalet kokuyor. Artık evi temizlemek istemiyorum. Çamaşır suyu ve cifle yikiyorum daha yerler kurumadan o pis koku yine geliyor. Ben hamileyim ara sıra hafif midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. O kokuyla az bulanan midem ne var ne yok kusup geliyorum. O kadar kötü kokuyor ki. Lutfen bi akıl verin ne yaparsak bu koku gider. Yoksa zehirlenip öleceğiz bu kokudan
Ev kendimizin(daha doğrusu kp.in)taşınma imkanı yok.
Su kalıyor aslında ama yine de koku geliyor ama şu boru işi bana da mantıklı geldi hem fare filan da gelmez kapak tek yönlü olunca.Orda birikinti su kalmalı boru tamamen bosaliyorsa tum apartmanin kokusu gelir .Su kokunun geçisini engelliyor .Birde tek yöne gecisli ici tapalımi deniyor bi borular varmıs ondan taktirin .
o değil de bu ne biçim başlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?