Bir gün tuvalette cesedimi bulacaklar.

boruda belki fare ve benzeri bir hayvan ölmüş olabilir
tasisatçı çağırıp o boruyu kırıp çıkaracaksınız başka çaresi yok

Evet bu bahsettiğiniz şeyi biliyorum ama çok ağır birşey evin diğer odalarındaki metal şeyleri bile çürütüyor sadece dumanıyla .. tıkanıklık varsa açar
kostik dediğimiz şey bakkaldan marketten aldığımız lavabo çözücü. hani limon tuzuna benzeyen pütür pütür olan şey. bazı yerler onu kostik ismiyle açık olarak kiloyla satıyor. bence de denenebilir.

Kostik o mu. Ben sıvı birşey zannettim. Geçenlerde youtube de Bu konu ile arama yaptırdım adamın biri tuvaletin deliğine poşet mutfakta kullanılan sarı bezlerden ve bir çok şey atıyor şu. Bir sopayla bastırdı iyice sonra sıvı birşey döktü. O bezler poşetler herşey yok oldu gitti. Bende kostik dediğiniz böyle birşey sandım. Yoksa markette satılan lavabo acicilardan defalarca doktum

Kostik lavobo açıcılardan daha kuvvetli bir madde kimyasal madde satılan yerlerde bulabilirsiniz, ben Eminönünde alıyorum banyo giderinde kullanmak için

Eltiminde böyle sorunu vardı ilk evlendiğinde evine gittiğimizde lavaboya giremedik. kokudan sonra duvarda boru değilde su saatlerinde olan vanaya benzer birşey vardı. bu ne acaba dedik kaldırdım tuvaletin kenarlarında sular gelmeye başladı ama ne pis sular kokudan hepimiz kactik içeri bi 10 dakika aktı sonra gittik temiz su geliyo çamaşır suyuyla iyice yıkadık koku gitti meğersem çevre yıkamalı tuvaletmiş önceki kiracılar temiz kullanmamışlar heralde

S boru vardı zaten belki eskidir yada birşey olmuştur diye S boruyu değiştirdik. Usta kapak yakın dedi onu da yaptık. Sanki başka bir sorun var ama kimse çözemedi ne oldugunu
Orda birikinti su kalmalı boru tamamen bosaliyorsa tum apartmanin kokusu gelir .Su kokunun geçisini engelliyor .Birde tek yöne gecisli ici tapalımi deniyor bi borular varmıs ondan taktirin .

o değil de bu ne biçim başlık

Orda birikinti su kalmalı boru tamamen bosaliyorsa tum apartmanin kokusu gelir .Su kokunun geçisini engelliyor .Birde tek yöne gecisli ici tapalımi deniyor bi borular varmıs ondan taktirin .
Su kalıyor aslında ama yine de koku geliyor ama şu boru işi bana da mantıklı geldi hem fare filan da gelmez kapak tek yönlü olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…