Bir gün tuvalette cesedimi bulacaklar.

Tuvalette var ama çatıya çıkan havalandırmanin bir ucu yok. Nasıl anlatayım. Havalandırma denilen dikdörtgen sütün 1. Kattan çatıya kadar çıkıyor çatıda ise baca gibi duruyor yani çatının ortasında ta kiremitlere kadar değil yani. Hani havalndirmaya girsen çatıdan 1. Kata inersin rahat. Anlatabildim mi. Biraz karisik oldu ama
Tuvaletin deliğinde kapak yoksa takın, bir de çatıya takıyorlar dönen havalandırma için ondan düşünebilirsiniz.

Tuvalette gider vardır yerde üstünde plastik mazgalli kapak olur onun içinin su dolu olması lazım eğer bossa ters esinti olduğunda koku yapar

Malesef ev kaynanamlarin evi. Asla satmazlar.
Ayy zordur yaa Allah sabır versin.
Annemler bir süre kiraya çıkmışlardı evleri yapılana kadar o evde aynen bahsettiğiniz gibi kokuyordu 9 ay boyunca denemedikleri yapmadıkları şey kalmadı malesef.
Geçmemişti

Bizim ofiste de aynı şey olmuştu. Üstelik daha yeni tadilat yapıldı, tuvalet de tesisatı da komple yenilenmişti. Harç, taş falan tıkadı sandık.
Sucu bir sıvı döktü, adını hatırlamıyorum ama inşaat malzemeleri satan bir yerden almıştık sorunumuzu söyleyerek. Bir çeşit asit. Kullandıktan sonra ortamı bir süre terk edip solumamak gerekiyor. Tene değdiği zaman da yakıyor.Her türlü tıkanıklığı açan bir şey. Bunu deneyebilirsiniz.
Biz zemin katta olduğumuz ve sorun apartman tesisatında olduğu için işe yaramadı, en son her yeri pis su bastı orası ayrı

Bir de ev eskiymiş, tuvaletler düşük döşemedir büyük ihtimalle. Tavanınız nasıl, herhangi bir dökülme, lekelenme var mı? Belki üst katın tesisatında sızıntı vardır, koku tuvaletinizden değil tavandan geliyordur. Tuvaletin kapısının üstünde döşeme arasına açılan kapak gibi bir şey var mı açıp bakabileceğiniz?

Konuyu sabote etmek istemiyorum ama belki banada bi çözüm sunan olur.
Bizimde banyodaki borular açıktan geciyo.yani üst katın boruları bizim tavana bakınca görünüyo.asma tavan gibi bişey yapmışlar tavana ama aralıklı cubuklar seklinde ve sabahları acaip koku geliyo.
Ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum
11katlı binanın 6.katındayız.
Bazen diyorumki üst katlara camasır suyu mu alıp dagıtsam napsam

Demek ki onlar da bi çözüm bulamamış. Bari o taşınmış kurtulmuş benim öyle bir imkanım da yok
Yine de her türlü imkanı araştırın,1+1 bile oradan iyidir,psikolojiniz yerle bir olur,birileri geldiğinde gerilirsiniz,siz alışsanız bile bilirsiniz ki onlar hissediyor,ki alışılamaz da

Kendi banyo giderinizden geliyor olabilir mi,iri tuz doldurup poşetle kapatın,kapağı takın,çok işe yarıyor

Siz bari taşınamıyormusunuz diyeceğim,ama saçma olacak tabii,taşınabilseniz katlanmazdınız zaten
:)) çok şükür iki sene sonra tayin cıkıp tasınıcaz ama en azından iki sene cekmeyeyim bu kokuyu
Evi silip süpürüyorum ama dışardan ewe girdigimde cok kötü kokuyo

Bu kokuyu temizlikle gideremezsiniz bizim evde de oluyordu aynısı ,dışardan bir kapak gibi birşey takıldı ama adı tam olarak nedir bilmiyorum bir tesisatcıya durumu anlatıp öylerseniz halledecektir, bir de deliğin olduğu yere takılan ufak kapaklar var onlardan da takabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…