- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Hayır ücretli değil. Tuvaletten koku geliyor rögar temizliği yapılmasını rica ediyoruz demiştik biz. Hemen o gün gelip temizlediler. Bizde en üst katta oturuyoruz. Normalde öyle bir koku yoktu. 20 günlük bir tatile gittik döndüğümüzde ev leş gibi kokuyordu. Temizledik ettik yok günlerce geçmedi. Belediyeyi aradım temizlediler geçti. İnşallah çözüm olur.Bu işlem ücretli mi yapiluyor
Çok teşekkür ederim şekerim.yılın son günlerine doğru ilerlerken EN ETKİLİ BAŞLIK İLANN EDİYORUM sizi :)
kesin bir yerlerde hayvan ölüsü vardır,,,
sizin ordan ..benim burdan kokuyu aldım
Hayır ücretli değil. Tuvaletten koku geliyor rögar temizliği yapılmasını rica ediyoruz demiştik biz. Hemen o gün gelip temizlediler. Bizde en üst katta oturuyoruz. Normalde öyle bir koku yoktu. 20 günlük bir tatile gittik döndüğümüzde ev leş gibi kokuyordu. Temizledik ettik yok günlerce geçmedi. Belediyeyi aradım temizlediler geçti. İnşallah çözüm olur.[/QUOTE
Bize de bir usta söyledi ama bu koku 3-4 senedir var. Fareyi mumyalasan o kadar sene durmazdi orda diye düşünüyorum.Benimde icinde fare ölup kalabilecegi geldi aklima.
Bir videoda gormustum fareler kac kat o borulardan tirmanabiliyorlar.
Hatta bir klozetin o s borusunda ölüp kalmis tikamis boruyu.
O borular ayni gidere baglidir.
Yani koku tüm binaya dagilmali ozellikle sizde olmasi cok ilginc.
kostik denen şey sodyum hidroksittir. lavabo açıcıların da etken maddesi sodyum hidroksittir. bütün lavabo açıcılar esasında aynı şeydir. pahalısı ucuzu hepsi sodyum hidroksittir. neyse konu sahibinin sorununun çözümü lavabo açıcılarla ilgili değil belli ki.Kostik lavobo açıcılardan daha kuvvetli bir madde kimyasal madde satılan yerlerde bulabilirsiniz, ben Eminönünde alıyorum banyo giderinde kullanmak için
Komple karbonat serpip bekletin zaten ıslak zeminde erir. Sonra su dökersiniz üstüne. Normalde karbonat kötü kokulara birebirdir.Hayır denen edin. Karbonatlami yikayayim. Yoksa karbonat mi serpeyim
Tamam bunu da deneyeceğim.tesekkurlerKomple karbonat serpip bekletin zaten ıslak zeminde erir. Sonra su dökersiniz üstüne. Normalde karbonat kötü kokulara birebirdir.
Inşallah canım. Sıkıntı su ki sadece bizim dairede koku var.Daha önce oturduğum bi evden koku yüzünden taşınmak zorunda kaldım, öyle iyi anlıorum ki sizi. Belki tesisatla ilgilidir, maliyeti düşürmek için yaptıklrıyla da ilgili olabikiyormuş. Benim taşındığım eve ilk oturandım tesisatta gıcırdı ama yine de leş gibi kokuyordu... ev inşa edilirken tesisatı bir yapmışlar, tüm apt gideri aynı yolu kullanıyormuş. Apt daki boş dairelerin giderkerinden su geçmediği için orda oluşan koku bizim dairelere geliyormuş. Acaba sizin wcdeki koku da başka dairelerden kaynaklı olabilir mi ki?
İnşallah çaresi bulunur
Be yazikki hamilelik böyle birşey. Hamileyken hem kendi evime girdigim anda pis kokuyoo diyip kusardim hem annemlerin evine girdigim anda pis kokuyo diyip kusardim. Meğer kokmuyomuş 2 evde normalmiş. Hamileyken değişik bi yaratik oldum yav4 katlı apartmanın 3. Katında oturuyoruz. Her kat 1 daireden oluşuyor. Bizim tuvaletten o kadar pis bir koku geliyor ki anlatamam. Sadece bizim dairede var bu koku. Alaturka tuvalet bu arada. Hergun çamaşır suyuyla yikiyorum. Tuz ruhu porcoz lavabo açıcı 4-5 koca kaynar su vs ne doktuysem o koku gitmiyor gitmiyor gitmiyor. Koku tuvaletin içinden geliyor on taraftaki elimizi yikadigimiz yerden gelmiyor. S boru olacak dediler öyleydi zaten ama biz yine değiştirdik. Sifonlari kontrol ettirdik. Tıkanıklık yok. Ama niye böyle kokuyor anlamıyorum. Tuvalet tam evin ortasında ve daire giriş kapısının karşısında kapıdan içeri girer girmez bütün ev tuvalet kokuyor. Artık evi temizlemek istemiyorum. Çamaşır suyu ve cifle yikiyorum daha yerler kurumadan o pis koku yine geliyor. Ben hamileyim ara sıra hafif midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. O kokuyla az bulanan midem ne var ne yok kusup geliyorum. O kadar kötü kokuyor ki. Lutfen bi akıl verin ne yaparsak bu koku gider. Yoksa zehirlenip öleceğiz bu kokudan
Ev kendimizin(daha doğrusu kp.in)taşınma imkanı yok.
merhaba,
tuvaletin deliğinde görünecek kadar yüksek seviyede su var değil mi?
evlerde kokuyu önlemek için tuvalet boruları ‘u’ şeklindedir ve bu ‘u’ şeklindeki kısımda duran su lağım şebekesi ile evin arasında sudan bir bariyer oluşturur. böylece lağımın kokusu evinize girmez.
eğer bu ‘u’ boru sızdırıyorsa, hiç yoksa yada alçaktaysa koku olur. kırdırıp boruyu yenilemeden kokunun önüne geçemezsiniz.
umarım bu bilgi işinize yarar. çekilecek dert değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?