Bir gün tuvalette cesedimi bulacaklar.

Tuvaleette koku havalandirma borulari oluyor onun ustu kapaliysa tuvalet kokar kokuyu cekmedigi icin esiniz bir baktirsin sorustursun bizim ev mustakil tuvalet kosesinde normal borulardan havalandirma borusu yapilmis uzeri kapaiydi bizkmkide kokuyordu actirdik koku kayboldu belki sizinkide oyledir biz evimizi mutahite yaptirttik dairelerede hep oyle yapiliyormus belkode ondandir

Benimde icinde fare ölup kalabilecegi geldi aklima.
Bir videoda gormustum fareler kac kat o borulardan tirmanabiliyorlar.
Hatta bir klozetin o s borusunda ölüp kalmis tikamis boruyu.

O borular ayni gidere baglidir.
Yani koku tüm binaya dagilmali ozellikle sizde olmasi cok ilginc.

Bu işlem ücretli mi yapiluyor
Hayır ücretli değil. Tuvaletten koku geliyor rögar temizliği yapılmasını rica ediyoruz demiştik biz. Hemen o gün gelip temizlediler. Bizde en üst katta oturuyoruz. Normalde öyle bir koku yoktu. 20 günlük bir tatile gittik döndüğümüzde ev leş gibi kokuyordu. Temizledik ettik yok günlerce geçmedi. Belediyeyi aradım temizlediler geçti. İnşallah çözüm olur.

Tamam bende arayayim o zaman. Ay inşallah çözülür bu olay

Bize de bir usta söyledi ama bu koku 3-4 senedir var. Fareyi mumyalasan o kadar sene durmazdi orda diye düşünüyorum.

Kostik lavobo açıcılardan daha kuvvetli bir madde kimyasal madde satılan yerlerde bulabilirsiniz, ben Eminönünde alıyorum banyo giderinde kullanmak için
kostik denen şey sodyum hidroksittir. lavabo açıcıların da etken maddesi sodyum hidroksittir. bütün lavabo açıcılar esasında aynı şeydir. pahalısı ucuzu hepsi sodyum hidroksittir. neyse konu sahibinin sorununun çözümü lavabo açıcılarla ilgili değil belli ki.

bizim c. makinasinim gideri ayri ama tastiginda mutfak lavabosundan dokuyorum aciciyi. makinenin gideri de aciliyor. ilerde birlesiyormus çünkü onlar. tum lavabo ve giderlere gider acici dökun. hatta apartmandaki tüm dairelerin giderlerine de acici dökün. koku wc den geliyordu ama kaynagi baska olabilir

Daha önce oturduğum bi evden koku yüzünden taşınmak zorunda kaldım, öyle iyi anlıorum ki sizi. Belki tesisatla ilgilidir, maliyeti düşürmek için yaptıklrıyla da ilgili olabikiyormuş. Benim taşındığım eve ilk oturandım tesisatta gıcırdı ama yine de leş gibi kokuyordu... ev inşa edilirken tesisatı bir yapmışlar, tüm apt gideri aynı yolu kullanıyormuş. Apt daki boş dairelerin giderkerinden su geçmediği için orda oluşan koku bizim dairelere geliyormuş. Acaba sizin wcdeki koku da başka dairelerden kaynaklı olabilir mi ki?

İnşallah çaresi bulunur

Inşallah canım. Sıkıntı su ki sadece bizim dairede koku var.

Koku pencereden havalandirmadan da geliyor olabilir,pencereyide kontrol edin,ters rüzgarlarda geri tepiyor olabilir.giderden olduguna eminseniz kullanmadiginiz zamanlar pompa ile kapatin deligi,bir tek sizden koku geliyorsa muhakkak bir sorun vardir ama anlayamadim

Ben olsam o tuvaleti beton dokturup kapattiririm ve ardiye gibi kullanirim banyoya da kloset yaptiririm kokten cozersiniz olayi..Cok ciddiyim iptal edin o wc yi.

merhaba,

tuvaletin deliğinde görünecek kadar yüksek seviyede su var değil mi?

evlerde kokuyu önlemek için tuvalet boruları ‘u’ şeklindedir ve bu ‘u’ şeklindeki kısımda duran su lağım şebekesi ile evin arasında sudan bir bariyer oluşturur. böylece lağımın kokusu evinize girmez.

eğer bu ‘u’ boru sızdırıyorsa, hiç yoksa yada alçaktaysa koku olur. kırdırıp boruyu yenilemeden kokunun önüne geçemezsiniz.

umarım bu bilgi işinize yarar. çekilecek dert değil

Be yazikki hamilelik böyle birşey. Hamileyken hem kendi evime girdigim anda pis kokuyoo diyip kusardim hem annemlerin evine girdigim anda pis kokuyo diyip kusardim. Meğer kokmuyomuş 2 evde normalmiş. Hamileyken değişik bi yaratik oldum yav

Suyu goremem çünkü kapak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…