Bir günde 180 derece dönen erkek

O da yaşandı allah korusun felç falan değil de duygularım alınmış gibi gezdim bi süre neyse ki geçti. Geçti derken güzel bi ilişkiye başlamışken bu oldu zaten o yüzden sinirim.
Kadın olsun erkek olsun bazı kişiler çabuk severler..çabuk sevdikleri için aşk sözcüklerini çok çabuk kullanırlar ..ama aslında hissettikleri duyguların yoğunluğu söyledikleri ,vaat ettikleri kadar yoğun değildir.Kısaca aşkları dilindedir .Bence senin çok kapıldığını gördü,belki birisi de "evlenmeyeceksen yazık kızın vaktini alma " tarzında birşey söyledi.Bence çocuk evlilikle sonuçlanması gereken bir ilişkinin içinde yer almak istemiyor şu an.Yani çocuğa "evlenme meselesinde değilim aşkımızı yaşayalım " desen devam edecek

Sen benden iyilerine layıksın konuşması genelde takıldık eğlendik ciddi düşünme benimle demektir ve siz de de bu olmuş. Boşa zaman kaybetmeyin onunla o sadece güzel bir kaç gün geçirmek istemiş o kadar.

Sadece bir haftasonu mu geçirdiniz birlikte? 1,5 ay yazan da var gerçi fark etmez. Çok kısa bir süre için bu kadar dertlenmeniz tuhaf.
Ve çocuk haklı. Daha üniversite öğrencisi, sizin kaç yıllık çalışma hayatınız var. Hayat dengeleriniz farklı. Ne yapacaksınız harçlık mı göndereceksiniz bu sene o okurken mesela?
Birkaç günlük bir şey yaşanmış ve bitmiş, sizin için en doğrusu da bu bence. Karşınıza mutlaka size göre biri çıkacaktır, niye ergenlerle uğraşasınız ki?
Hayır o haftasonu tanıştık sadece ondan sonra yine kısa farkındayım ama 1.5ın 1 ayını birlikte geçirdik diyebilirim.
Çocuk haklı ben de haksız oldugunu düşünmüyorum ama 2 gün önce mi bunları düşünüp bombardıman şeklinde yangından mal kaçırır gibi bitirmeyi seçti, bu değersiz hissettiren bi durum. Çelişiyor hepsi bana davranışlarıyla hissettirdikleriyle bu hareketin alakası yok, bu beni üzdü.

Kadın olsun erkek olsun bazı kişiler çabuk severler..çabuk sevdikleri için aşk sözcüklerini çok çabuk kullanırlar ..ama aslında hissettikleri duyguların yoğunluğu söyledikleri ,vaat ettikleri kadar yoğun değildir.Kısaca aşkları dilindedir .Bence senin çok kapıldığını gördü,belki birisi de "evlenmeyeceksen yazık kızın vaktini alma " tarzında birşey söyledi.Bence çocuk evlilikle sonuçlanması gereken bir ilişkinin içinde yer almak istemiyor şu an.Yani çocuğa "evlenme meselesinde değilim aşkımızı yaşayalım " desen devam edecek
Öyle biri olmadığımı bildiği için de bu yolu seçti. İnsanların cümlelerine kapılmamak gerektiğini de bir kez daha anlamış oldum, sabah uyanır her sabah böyle uyanacağımızla ilgili konuşur alışveriş yaparken sanki evliymişiz de evimize alışveriş hayalleri kurar daha bi çok şey. Ben dilim yandıgı için bırak eflatuns söylesin sen de gülümse geç şeklindeydim. Ama içten içe alışmışım, şimdi sanki hiç bişi yaşanmamış gibi davranıyor

Öyle biri olmadığımı bildiği için de bu yolu seçti. İnsanların cümlelerine kapılmamak gerektiğini de bir kez daha anlamış oldum, sabah uyanır her sabah böyle uyanacağımızla ilgili konuşur alışveriş yaparken sanki evliymişiz de evimize alışveriş hayalleri kurar daha bi çok şey. Ben dilim yandıgı için bırak eflatuns söylesin sen de gülümse geç şeklindeydim. Ama içten içe alışmışım, şimdi sanki hiç bişi yaşanmamış gibi davranıyor
Biz eşimle tanıştık 3/5 görüştük beni aldı karşısına konuştu "sen mesleğini eline almış bir kızsın ailen,çevren evlenmeni bekler ..ama ben şu an böyle bir yola girmek istemiyorum ,senin vaktini boşa harcamak istemem " dedi.Ben onunla olmak istiyordum üstelik 24 yaşıma yeni girmiştim ve evlilik ya da başka birşey umrumda değildi.Derdimin evlilik olmadığını söyledim.Ama 26 yaşıma geldiğimde ben artık evlilik beklentisi içindeyim ,sen düşünmüyorsan bekleme yapma diyen ben oldum.Eğer benimle evliliği düşünmeseydi kesinlikle ayrılıp kendi yoluma bakacaktım biz de bu şekilde evlendik.Ama erkek arkadaşın sana göre gerçekten genç ve daha kendi hayatını oturtmamış ..2/3 sene sevgili olup evlenmezseniz en çok gene sen üzüleceksin

Bu adam duygularında samimi olsa da olmazmış.
Özgüven eksikliği var. Daha şimdiden iş bulamazsam, şu olmazsa, bu olmazsa ezik kalır mıyım yanında modunda. Evlenseniz, işleri yolunda gitmese bu ezikliği yaşayacak ve acısını sizden de çıkaracak, huzursuz edecek birine benziyor. Mantıkende baktığımızda okulu bitecek, askere gidecek, eczane açacak, işleri yoluna girecek, birikim yapacakta evlenecek.. Ooo var da var. O kadar bekleyebilecek misiniz? Hem de emin olmadığınız biri için.
Yol verin gitsin. O da bunun yolunu yapmış gibi zaten.

Bu adam duygularında samimi olsa da olmazmış.
Özgüven eksikliği var. Daha şimdiden iş bulamazsam, şu olmazsa, bu olmazsa ezik kalır mıyım yanında modunda. Evlenseniz, işleri yolunda gitmese bu ezikliği yaşayacak ve acısını sizden de çıkaracak, huzursuz edecek birine benziyor. Mantıkende baktığımızda okulu bitecek, askere gidecek, eczane açacak, işleri yoluna girecek, birikim yapacakta evlenecek.. Ooo var da var. O kadar bekleyebilecek misiniz? Hem de emin olmadığınız biri için.
Yol verin gitsin. O da bunun yolunu yapmış gibi zaten.
Ya da bu laflar bahanesi, klişesi bitirme isteğinin. Ben son konuşmamızda samimiyet hissetmedim, türlü sevgi modunda olan insan bu ayrılık konuşmasını yaparken 'beni düşündüğünü söylese bile' bi üzülür ya bi içi titrer bi cümleleri titrer. Yok 0 his. 0 ses titremesi, ezberlemiş gelmiş bak diyim.

Ya da bu laflar bahanesi, klişesi bitirme isteğinin. Ben son konuşmamızda samimiyet hissetmedim, türlü sevgi modunda olan insan bu ayrılık konuşmasını yaparken 'beni düşündüğünü söylese bile' bi üzülür ya bi içi titrer bi cümleleri titrer. Yok 0 his. 0 ses titremesi, ezberlemiş gelmiş bak diyim.
Siz hissetmediyseniz o samimiyeti zaten ortada sorgulayacak bir şey kalmamış. Yol verin gitsin. Canı tatilde heyecan istemiş, gönül eğlemiş şimdi de sıvışmak için bahaneler arıyor. En azından sizi daha fazla oyalamamış, güzel tarafından bakalım :)
Sizde güzel, farklı bir anı ve tecrübeydi deyip geçin. Uzun zamandır ilişkiniz olmadıysa bu yaşananlar hoş gelmiştir size. İki, üç haftaya geçer onlarda.
Umarım gerçek aşkı, doğru kişiyi bulursunuz.

Ben sizi haklı buldum. Ama onu da haklı buldum. Belki hayatını kurmuş olsaydı bambaşka düşünebilirdi.. Onun tek haksız tarafı böyle düşünüyordu madem neden bir ilişkiye başladı.. İnsan kime güveneceğini inanacağını bilemiyor.. Ben kimsenin duygularına inanamıyorum bu yüzden.. Bir gün sevgi pıtırcığı olan ertesi gün buzdağı gibi olabiliyor.. Ve bir günde ilişkiler bitiyor. Ben hayret ediyorum.

Ben sizi haklı buldum. Ama onu da haklı buldum. Belki hayatını kurmuş olsaydı bambaşka düşünebilirdi.. Onun tek haksız tarafı böyle düşünüyordu madem neden bir ilişkiye başladı.. İnsan kime güveneceğini inanacağını bilemiyor.. Ben kimsenin duygularına inanamıyorum bu yüzden.. Bir gün sevgi pıtırcığı olan ertesi gün buzdağı gibi olabiliyor.. Ve bir günde ilişkiler bitiyor. Ben hayret ediyorum.
Evet kesinlikle benim pozisyonumda olsaydı çok farklı olurdu. Ama benim de dediğim bu neden başladık? Sonradan çark etti tamam da bu yaptığı çok acımasızca yarım saatte bıdır bıdır ezberlemiş gibi konuşup bitmesi ve görüşürüz vedası, ben görüşmeyelim lütfen dedim. Ağladım ama hıncımdan sinirimden.

Evet kesinlikle benim pozisyonumda olsaydı çok farklı olurdu. Ama benim de dediğim bu neden başladık? Sonradan çark etti tamam da bu yaptığı çok acımasızca yarım saatte bıdır bıdır ezberlemiş gibi konuşup bitmesi ve görüşürüz vedası, ben görüşmeyelim lütfen dedim. Ağladım ama hıncımdan sinirimden.
Boşverin üzülmeyin bu da bir tecrübe olmuştur.. Ben artık çoğu insanın duygularını yitirdiğini düşünüyorum.. O yüzden kim olursa olsun hep mesafeli davranıp kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. Kendim içinde dileğim inşallah bizi hak eden insanlar çıkar karşımıza 🙏

Üzüldüm bu duruma. Ama bence üstüne düşmeyin. Üstüne düşerseniz haklı çıkarırsınız direkt evlilik odaklı olduğunuzu düşünüp iyice kaçar. Peki madem deyin çekilin. Hisleri samimiyse az da olsa iz bıraktıysanız geri yazar zaten. En azından arkadaş olarak sürdürürsünüz. Ben takılmak için ya da kötü niyetle yaklaştığını düşünmedim.

Yav yetersiz olduğunu yeni mi anlamış, madem öyle başta duygusal birşey hissettirmeden söyleseymiş. Birey olamamış çocuklardan bir şey olmuyor. Sizin yerinize karar veriyor, istediği zaman mantıklı istediği zaman duygusal düşünüyor. Hadsizlik bu. Boşverin gitsin, üzülürsünüz, normal ama hak vermeyin bu adama, yumuşamayın.

Yav yetersiz olduğunu yeni mi anlamış, madem öyle başta duygusal birşey hissettirmeden söyleseymiş. Birey olamamış çocuklardan bir şey olmuyor. Sizin yerinize karar veriyor, istediği zaman mantıklı istediği zaman duygusal düşünüyor. Hadsizlik bu. Boşverin gitsin, üzülürsünüz, normal ama hak vermeyin bu adama, yumuşamayın.
Yok yumuşamak asla zaten ben dönüp yazacağını düşünmüyorum belki bi yoklar iyi miyim diye, kendimi alt duruma düşürecek ve sitemkar şekilde konuşmadım zaten alacağını aldı cümlelerimden. Sadece samimiyet beklerdim buna üzüldüm.

Sanırım üzülmekle birlikte kızgınlık bu, tam adını koyamadım ama kötü hissediyorum kendimi.
Hayal kirikligi olabilir. Sadece bosverin onunuze bakin. Dengesiz erkek sadece zaman kaybidir. Guzel bir hayat dilerim size 🌸

Back
X