Bir günde 180 derece dönen erkek

Bu dusunceniz varsa bu cocukla olamacaginizi sizin bilmeniz gerekirdi, soylemesine bile gerek yokmuş aslinda.
İnsanlarin size soyledikleriyle hareket etmeyin şartlari gorup ona gore kendi dusuncenizle hareket etmelisiniz.

Mezun olmamiş cocuk, askere gitmemiş bu ortadayken ve 3-4 senem yok diyorken çokta zor değil bunu anlamak aslinda. Her etkileşim evliliğe gidecek diye bir şey yok. Keyifli vakit gecirmissiniz en azindan. Suçlu aramayin en iyisi.
Çok haklısınız fakat şöyle söylemeliyim, en başta ben bunun konuşmasını bu cümleleri kırmayacak şekilde ben kurdum ona zaten, farklı oluşumuzdan onun daha yolun çook başında olmasından. Olamayacağının bilincinde olarak onun o coşkusu bana ilgisi sevgisi çok hoşuma gitti kimin gitmez ki? Söylediği cümleler ve davranışlarını ön plana alarak bunları arkaya attım kendimde aman dedim dur bakalım nasıl gidecek bi görelim, ve bir anda bu cümleleri ondan duyup hemen bitirme durumu olunca kötü hissettim kendimi. Suçlu yok fakat yangından mal kaçırır gibi bir bitiş beklemezdim.

Hayatım biliyorsun erkekler için hedefe varana kadar her yol mübah. Her türlü cambazlığı yapar dünyayı ekseninden oynatırlar. Ama hedefe varınca sorun sende değil bende tribiyle izmir marşı eşliğinde giderler.. tabi tüm erkeler değil erkek görünümde oğlan çocuklarından bahsediyorum.. ayrıca şu 30 yaş meselesini evlilik için bir mihenk taşı gibi görmeyin. O panikle ilk bulduğunuz adamla evlilik olur mu diye bakıp hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Hayırlısı olsun diyin zamana bakmayın. Ha birde bu anlattığın çocuktan koca olmaz daha büyümesi lazım onun. Yoksa 4 yaş mevzu bile değil..

Hayatım biliyorsun erkekler için hedefe varana kadar her yol mübah. Her türlü cambazlığı yapar dünyayı ekseninden oynatırlar. Ama hedefe varınca sorun sende değil bende tribiyle izmir marşı eşliğinde giderler.. tabi tüm erkeler değil erkek görünümde oğlan çocuklarından bahsediyorum.. ayrıca şu 30 yaş meselesini evlilik için bir mihenk taşı gibi görmeyin. O panikle ilk bulduğunuz adamla evlilik olur mu diye bakıp hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Hayırlısı olsun diyin zamana bakmayın. Ha birde bu anlattığın çocuktan koca olmaz daha büyümesi lazım onun. Yoksa 4 yaş mevzu bile değil..
ah ne güzel hissettirdi bana cümleleriniizz! :)

olmaz olmaz büyümeli bence, ben de büyütecek değilim en nihayetinde. Hayırlısı olsun diyip mevzuyu noktaladım.

Ben olsam ''niye bunlar ortaya çıktı. en başından durumun belli değil miydi? Sonradan noldu'' derim. En azından adamın niyeti belli olmuş. Sonradan daha çok aşık olacaktınız, bağlanacaktınız. Şimdiden iplerin kopması iyi olmuş

Geldi konuştu konuştu ben dinledim az buçuk bişey söyledim ve bitti.
Şaka gibi. Dengesizliğini vurdum yüzüne.
Tüm olayı tüm bitirme işini isteğini benim açımdan yorumladı saatlerce, benim iyiliğim içinmiş, ya ileride işleri tutmaz kötü giderse ailesine bağımlı olursa maddi olarak beni yarı yolda bırakırsa nasıl vebalini alırmış, 3 4 seneye anca evlenecek düzeye gelirmiş ben o zaman 34 olurmuşum bunca sene bekleyince ya kötü şeyler yaşanırsa hayatıma nasıl devam edermişim.
Yeter dedim ben kendi açımdan düşünebiliyorum o seviyedeyim sen kendini anlat dedim. Tek sevgi kırıntısı üzgünlük hissetmedim onda, sanki ben yükmüşüm gibi hissettirdi. Hayat çok zor acımasız diyip durdu. Her türle karşılaştım da böylesini görmemiştim.
Aslında bu tip olaylar çok yaygındır, özellikle üniversite döneminde başına gelen çoktur hatta son 10 senelik periyotta bence. Siz ilk defa karşılaştınız bu tiple, ki çocuk da okullu zaten daha . Bu da böyle bir anı oldu boşverin, çoluk çocuğa kanmayın bir daha

Aslında bu tip olaylar çok yaygındır, özellikle üniversite döneminde başına gelen çoktur hatta son 10 senelik periyotta bence. Siz ilk defa karşılaştınız bu tiple, ki çocuk da okullu zaten daha . Bu da böyle bir anı oldu boşverin, çoluk çocuğa kanmayın bir daha
konuya en uygun şarkı :)

Biliyor musunuz, ezik hissettiği filan yok. Bunlar da hep yalan. Eczacı olunca, kendi yaşıtı eczacı bir kızla evlenirim diye plan yapmıştır, kimbilir belki de okulunda kiz arkadasi da var ama tatili de boş geçmedi.🤷‍♀️ Gercekten ask sozkonusu olunca yas farki hic sorun olmuyor. Seda Sayan, Billur Kalkavan...

Biliyor musunuz, ezik hissettiği filan yok. Bunlar da hep yalan. Eczacı olunca, kendi yaşıtı eczacı bir kızla evlenirim diye plan yapmıştır, kimbilir belki de okulunda kiz arkadasi da var ama tatili de boş geçmedi.🤷‍♀️ Gercekten ask sozkonusu olunca yas farki hic sorun olmuyor. Seda Sayan, Billur Kalkavan...

Seda Sayan hiç bi zaman samimi gelmiyor ama Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı... onlar çok çok başka çok boyutlu bir aşk, maneviyatı çok güçlü. Bakınca adam da zengin yakışıklı istese ne kadınlarlla birlikte olurdu ama onu seçti.

Günlerdir hiç bir şekilde iletişim kurmaması yoklamaması ortak arkadaşlarımdan dahi benimle ilgili bilgi almaması ''aşkımdan ölen yeniden doğan çok seven'' yersen; biri için oldukça uçuk. Tamamiyle yalanmış bunun gerçekliğindeyim sadece insanların nasıl bu kadar profesyonel yalan söyleyebileceği konusunu düşünüyorum gerçek bi oyuncu al ekrana oynat cinsinden.

Seda Sayan hiç bi zaman samimi gelmiyor ama Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı... onlar çok çok başka çok boyutlu bir aşk, maneviyatı çok güçlü. Bakınca adam da zengin yakışıklı istese ne kadınlarlla birlikte olurdu ama onu seçti.

Günlerdir hiç bir şekilde iletişim kurmaması yoklamaması ortak arkadaşlarımdan dahi benimle ilgili bilgi almaması ''aşkımdan ölen yeniden doğan çok seven'' yersen; biri için oldukça uçuk. Tamamiyle yalanmış bunun gerçekliğindeyim sadece insanların nasıl bu kadar profesyonel yalan söyleyebileceği konusunu düşünüyorum gerçek bi oyuncu al ekrana oynat cinsinden.
bir de böyle tatli tatli " sorun sende degkl bfnde, daha okulumu bititicem, askere gidicdm" diye piti piti konuşup uyaniklik yapmiyorlar mi? Zaten son senesiymis, bedelli askerlik 1 ay. 🤷‍♀️ Yakayi kaptirmayacak paşam. Sanki evlenelim dediniz. Şöyle bahara kadar bari sürmez miydi?
Kesin okulunda bir sevgilisi var.

bir de böyle tatli tatli " sorun sende degkl bfnde, daha okulumu bititicem, askere gidicdm" diye piti piti konuşup uyaniklik yapmiyorlar mi? Zaten son senesiymis, bedelli askerlik 1 ay. 🤷‍♀️ Yakayi kaptirmayacak paşam. Sanki evlenelim dediniz. Şöyle bahara kadar bari sürmez miydi?
Kesin okulunda bir sevgilisi var.

Ayyyynen öyle, veya biri yazıldı buna hoşuna gitti onla takılacak kesin.

Hem de ne cümleler :D Annem bile seni tanımadığı halde seni düşünerek yorum yaptı diyor, ağzına vuracaktım o an ne annesi sen bunları bide annene mi anlattın diye :D

En nefret ettiğim model ya aniden mod değiştirip bitiş sürecine girer günlerce cevapsız bırakır son konuşmada bitirmek isterken düşünceli empat rolüne bürünen ibişler bunlar, bunların bahanelerine karşı hiç açıklama savunma yapmayacaksın içlerini de rahatlatmayacaksın anne modunda azarlayacaksın vicdanı rahatsız huzursuz olacak sonra bas tekmeyi kes muhabbeti kıvranıyorlar bi de hakkını helal et nolur diye🤦🏻‍♀️ Hiiç cevap vermemiştim ben heralde hayatında her boktan gelişme olduğunda aklına geliyor olsam gerek ki yılda bir yokluyor hala dhejsj hiç üzülmüyorum gebersin vicdan azabından.

Hayır ilişki sürmez heyecan biter anlaşamazsın vs anlarım bunlar tek taraflı kendi içlerinde bişey yaşayıp seni boşlukla baş başa bırakıyolar noldu neden böyle oldu diye bi mallaşıyo insan. Duygu muygu değil de bu kafa karışıklığına günlerce kafa meşguliyetine sebep olmalarına çok kızıyorum korkak gibi bahane uydurup kaçıyolar açıklama yapmaktan sıkışana kadar bu çok sinir bozucu. Madem öyle kaliteli bi şerefsiz ol baştan söyle biraz takılalım tatilde hoş anı biriktirelim tamamsan de, kadın da takılsın ok’se. Ama yok takılınmayı da yediremiyor gerçek ilişki ilgisi sevgisi de istiyor kandırmak bu resmen.

Yalnız şu dikkatimi çekti bu tipler aşırı anneci oluyor sanırım benim denk geldiğim de annesine çok düşkündü seninki de ana bacı karıştırmış hahahah ne kadar salak ve zavallılar aslında çok klişe çok şablon karakterler ve farkında değiller. Erkek olamamışlar hala, ödevi yapamadım sular kesikti’de takılı kalmışlar

Biz farklı dünyaların insanlarıyız, ben kötüüym sen iyisin konuşması işte. İyi yolculuklar dileyip hayatınıza bakın siz. Büyük ihtimalle 1-2 haftaya zaten geri döner :)

En nefret ettiğim model ya aniden mod değiştirip bitiş sürecine girer günlerce cevapsız bırakır son konuşmada bitirmek isterken düşünceli empat rolüne bürünen ibişler bunlar, bunların bahanelerine karşı hiç açıklama savunma yapmayacaksın içlerini de rahatlatmayacaksın anne modunda azarlayacaksın vicdanı rahatsız huzursuz olacak sonra bas tekmeyi kes muhabbeti kıvranıyorlar bi de hakkını helal et nolur diye🤦🏻‍♀️ Hiiç cevap vermemiştim ben heralde hayatında her boktan gelişme olduğunda aklına geliyor olsam gerek ki yılda bir yokluyor hala dhejsj hiç üzülmüyorum gebersin vicdan azabından.

Hayır ilişki sürmez heyecan biter anlaşamazsın vs anlarım bunlar tek taraflı kendi içlerinde bişey yaşayıp seni boşlukla baş başa bırakıyolar noldu neden böyle oldu diye bi mallaşıyo insan. Duygu muygu değil de bu kafa karışıklığına günlerce kafa meşguliyetine sebep olmalarına çok kızıyorum korkak gibi bahane uydurup kaçıyolar açıklama yapmaktan sıkışana kadar bu çok sinir bozucu. Madem öyle kaliteli bi şerefsiz ol baştan söyle biraz takılalım tatilde hoş anı biriktirelim tamamsan de, kadın da takılsın ok’se. Ama yok takılınmayı da yediremiyor gerçek ilişki ilgisi sevgisi de istiyor kandırmak bu resmen.

Yalnız şu dikkatimi çekti bu tipler aşırı anneci oluyor sanırım benim denk geldiğim de annesine çok düşkündü seninki de ana bacı karıştırmış hahahah ne kadar salak ve zavallılar aslında çok klişe çok şablon karakterler ve farkında değiller. Erkek olamamışlar hala, ödevi yapamadım sular kesikti’de takılı kalmışlar

al benden de o kadar resmeen müthiş tabirler müthiş analiz! :D

ben de düz bi ifadeyle dinledim zaten savunma da yapmadım fikirlerini sorgulamadım da konuştu konuştu bi saat sonra ben kendimi düşünebiliyorum yalnız benim ağzımdan düşünemiyormuşum gibi değil de kendi düşüncelerini anlatırsan dinlicem demiştim :D

cidden ne anneymiş ya, girişte bir de anahtarlık verdi annem senin için almış diye ne alaka ne alakaaa gerçekten şaka gibi bi insan.

Bu kesin geri döner yazmıştı biriiiii huhuuuuuuu :D

Dün gece sularında ''çok pişmanım keşke böyle yapmasaydım yaktım yıktım enkaz oldum'' temalı bi şarkı atmış küçük bey. Tabiki cevap vermedim ama keyiflenmedim değil paylaşmazsam içimde kalırdı :D

Bu kesin geri döner yazmıştı biriiiii huhuuuuuuu :KK70:

Dün gece sularında ''çok pişmanım keşke böyle yapmasaydım yaktım yıktım enkaz oldum'' temalı bi şarkı atmış küçük bey. Tabiki cevap vermedim ama keyiflenmedim değil paylaşmazsam içimde kalırdı :KK70:
sana mı yolladı yoksa paylaşım mı yaptı?

whatsapp tan gönderdi direk
geri zekalı mı bu?
şarkı yollamak nedir ya, 2000 yılında kalmadı mı bu işler? 2000 yılında dünyada mıydı bu vatandaş orası da tartışılır :D
insan pişman olabilir, 20 yaşındaki de pişman olabilir 80 yaşındaki de ama bunu iletişim kurarak ifade edecek zekaya sahip olmalı. direkt şarkıyı yollamak nedir ya? bence şu hareket senin bu veletten soğuman için iyi bir fırsat.

Back
X