En nefret ettiğim model ya aniden mod değiştirip bitiş sürecine girer günlerce cevapsız bırakır son konuşmada bitirmek isterken düşünceli empat rolüne bürünen ibişler bunlar, bunların bahanelerine karşı hiç açıklama savunma yapmayacaksın içlerini de rahatlatmayacaksın anne modunda azarlayacaksın vicdanı rahatsız huzursuz olacak sonra bas tekmeyi kes muhabbeti kıvranıyorlar bi de hakkını helal et nolur diye

Hiiç cevap vermemiştim ben heralde hayatında her boktan gelişme olduğunda aklına geliyor olsam gerek ki yılda bir yokluyor hala dhejsj hiç üzülmüyorum gebersin vicdan azabından.
Hayır ilişki sürmez heyecan biter anlaşamazsın vs anlarım bunlar tek taraflı kendi içlerinde bişey yaşayıp seni boşlukla baş başa bırakıyolar noldu neden böyle oldu diye bi mallaşıyo insan. Duygu muygu değil de bu kafa karışıklığına günlerce kafa meşguliyetine sebep olmalarına çok kızıyorum korkak gibi bahane uydurup kaçıyolar açıklama yapmaktan sıkışana kadar bu çok sinir bozucu. Madem öyle kaliteli bi şerefsiz ol baştan söyle biraz takılalım tatilde hoş anı biriktirelim tamamsan de, kadın da takılsın ok’se. Ama yok takılınmayı da yediremiyor gerçek ilişki ilgisi sevgisi de istiyor kandırmak bu resmen.
Yalnız şu dikkatimi çekti bu tipler aşırı anneci oluyor sanırım benim denk geldiğim de annesine çok düşkündü seninki de ana bacı karıştırmış hahahah ne kadar salak ve zavallılar aslında çok klişe çok şablon karakterler ve farkında değiller. Erkek olamamışlar hala, ödevi yapamadım sular kesikti’de takılı kalmışlar