Bir günde 180 derece dönen erkek

Hayal kırıklıkları olabilir, her şey güzel giderken tepetaklak olabilir. Herkesin başına geliyor. Ben üniversitedeyken bir çocuktan hoşlanmıştım. Bir sabah arkadaşça konuşurken akşam bana aşkını dile getirmişti. Ben temkinli yaklaşınca da pozlara girmene gerek yok aşık değildim sana dedi. Bende baya bi hayal kırıklığı yaşamıştım. Ağlamıştım hatta. Sonrasında ise ileride eşim olacak kişi ile tanıştım ve şu an evliyim. Yaşadığım bu olayları da ne günlerdi ama ne saçma davranmıştı diye gülerek hatırlıyorum. Yani demem o ki şu an üzülmüş olabilirsin ama geçiyor bu günler. Önüne bak :)

Takılmış klasik erkek bahanesi sen bana bı gömlek fazlasin ayakları..

Üzülmemelisin sen de tatil aşkı gibi gör 1 ay sonra hatırlamayacaksin

Kızlaarrr herkese merhaba umarım herkes iyidir burada yazılanlar dertler tasalar en acısız ve kısa biçimde hallolur umarım hepimiz için :)

Minik bir özetten sonra sorunumu söyleyeceğim. 1.5 ay önce arkadaşlarımla tatil planı yaptık 3 günlüğüne, arkadaşımın sevgilisi eczacı stajyeri var o da gelsin mi çok kafa çocuk dedi hepimiz tamam deyince o da bize katıldı ve hep birlikte çıktık yola. Kendisi son sınıf 25 yaşında ben 29 yaşındayım 7 senedir öğretmenim ve düzenli özgür bir hayatım var ve yalnız-dım. Arabayı o kullandı inanın 10 saatlik yolun 10 saatini muhabbetle geçirdik arka taraf uyurken biz önde sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi. Etkileşim oldu ama hep eflatuns senden küçük daha mezun bile değil diyerek ilgisini hissetmeme rağmen durdum. Tatil inanılmaz keyifli geçti ve son gün el eleydik biz. Tatil aşkı dedim başta ama düne kadar geçen tüm zamanlarımız birlikteydi resmen sevgiliyiz ve ummadığım kadar iyi geçerken.

Dün bana bir konuşma yaptı şok oldum kalakaldım. Eflatuns dedi ben çok uçarı yaklaştım hep en iyiyi düşündüm okul bitecek ailem eczane açacak herşey iyi gidecek ya olmazsa dedi. Sen benden çok ileridesin hayatını kurdun eksiğin yok özgürsün, kendimi ezik hissediyorum aileme bağımlıyım, bedelli yapacaktım ailem gitmemi istiyor, ya herşey kötü giderse eczane açamazsam iş bulamazsam senin hayatından çalacağım bunu biliyorum bunun vebalini nasıl alıcam gibi tonla cümle kurdu bana. Bir anda oldu hepsi iki gün önce birlikteyken dün sanki bu işin mantığı yok bitmeliye getirdi muhabbeti. Bunların hepsini ben en başta ona söyledim aramızdaki farkı onun daha yolun başında olduğunu ama bunların hiç bir önemi yokmuş gibi konuşup o kadar alışmamı sağladı ki kendisine ne anılar biriktirdik kısacık zamanda, resmen seviyorum sanırım ben dedim çok uzun zamandan sonra, o kadar iyi geldi bana. Şimdi bir anda bir günde herşey tepetaklak oldu. Bugün ne günaydın ne nasılsın tek mesaj arama yok ve geleyim konuşalım yine dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hemen evlilik düşüncem yok ama 30 oldum resmen 4-5 senem de yok ve değer mi beklemeye bu muhabbetten sonra bunu da bilmiyorum. Sizce nasıl yaklaşmalıyım ?
Sebebi nedir diye düşünmeye devam ettikçe kendini yer bitirirsin aradaki yaş farkı önemli bir fark değil ama o daha ögrenci oldugu için sanırım tam olgunlasmamıs erkek tipini sergilemiş. Erkeklerin de geç olgunlastıgını düşünürsek korkaklık yapıp kaçmış diyebiliriz. Benim düşüncem sen ona dönüş yapmazsan bir süre sonra gene sana gelecek ama bu hastalıklı bir ilişkiye evrilebilir. Dikkat et yola devam geriye bakmak yok🙏😊

Askerlik , eczane açma falan derken düze çıkmasına 3-4 sene var. Borç içinde yüzecek bir süre. Bunların hesabını kitabını yapıp çekinmiş olabilir.

Askerlik , eczane açma falan derken düze çıkmasına 3-4 sene var. Borç içinde yüzecek bir süre. Bunların hesabını kitabını yapıp çekinmiş olabilir.

Evet aynılarını söyledi bu konuşmamızda. Çekinmek korkmak artık adı her neyse. Sanırım birlikte olduğumuzda aldığım keyif hepsinin önüne geçti ve bunları ben arka plana attım. O da atmış başta ona göre ama ağır gelmiş. Hayırlı olan bu olabilir ama üzülmemi engellemiyor çok güzel bi diyalogumuz vardı yanında kendimdim ve çok mutluydum

Geri gelecek bu adam. Çünkü senle olmanın tadını aldı. Bir müddet kaybolacak ama yalvar yakar dönecek.
Gelince ne kadar iyi olur, ne derece doğru olur bilemem. Ömür törpüsü olmasın yeter.
Ailesinin de haberi yok senden. En büyük etken bu olabilir. Ailesine seni anlatamıyor muhtemelen. Aranızda ki yaş farkı aile için sorun olur. Olgun biri değil. Seçimlerini tek başına yapamaz.
Kısaca üzer bu adam.

Geri gelecek bu adam. Çünkü senle olmanın tadını aldı. Bir müddet kaybolacak ama yalvar yakar dönecek.
Gelince ne kadar iyi olur, ne derece doğru olur bilemem. Ömür törpüsü olmasın yeter.
Ailesinin de haberi yok senden. En büyük etken bu olabilir. Ailesine seni anlatamıyor muhtemelen. Aranızda ki yaş farkı aile için sorun olur. Olgun biri değil. Seçimlerini tek başına yapamaz.
Kısaca üzer bu adam.
Annesi biliyor daha ilk haftadan anlatmış, bugün bile şöyle dedi annemle konuştuk sadece senin tarafından yorum yaptı dedi muhtemelen o da vicdan yaptırmış ona hep kızın vaktini çalarsan ne olacak onun tam evlilik çağı hayatını kurmuş sen daha okuyorsun diyerek maddi durumları elverdiğince eczane açacaklar ama hayat belli olmaz dedi, annem ayrıl ayrılma demez sadece seçimini yap kimsenin hakkına girme demiş. Arkadaşları da aynı şeyi demiş hepsi 24 25 yaşlarında aynı kafa. Bu da tetiklenmiş tabi aldı kararı mantığını devreye sokarak.

Açık şekilde söyledi ezik hissediyorum, yetersizim senin yanında dedi. Sen değilsin bunu hissettiren bu böyle çünkü dedi. İstediğim şeyleri belki 3 yıl sonra yapabilicem seninle hayal kurduğum şeyleri dedi imkanım yok çünkü. Of bilmiyorum çok uzun zaman sonra bana iyi gelen biri girdi hayatıma çıksın istemiyorum hiç.
Bastan bunlari soyleyecegi belliydi. Tatil icin olan bir birliktelik o kadar. O yuzden bastan tum olumsuzluklarin onemi yoktu onun icin. Bence takilmayin cevabi degismez oyalanirsiniz boş yere

Konu ne olursa olsun kadının erkekten önde olması sorun oluyor. Sizinki ciddi bir şey değilmiş zaten. Bu kadar üzülmeniz çok ilginç. Hiç takmayın. Ben 1 yıllık sevgilimden onun aşağılık kompleksi yüzünden ayrıldım. İnanın bana çok kısa zamanda bitmesi daha iyi olmuş. Öylesine kısa bir flört olmuş. Arada olur öyle şeyler.

Daha olgun değil.
Bence sende yoluna bak.
Hoş bir anı olarak bak aranızdakı gecen seylere.
Aslında haklı cocuk.
Daha mezun değil.
Okul bıtecek ıs kuracak askerlık falan.
Cıddı bır ılışskının sorumluluğunu alacak yasta değil.

Geldi konuştu konuştu ben dinledim az buçuk bişey söyledim ve bitti.
Şaka gibi. Dengesizliğini vurdum yüzüne.
Tüm olayı tüm bitirme işini isteğini benim açımdan yorumladı saatlerce, benim iyiliğim içinmiş, ya ileride işleri tutmaz kötü giderse ailesine bağımlı olursa maddi olarak beni yarı yolda bırakırsa nasıl vebalini alırmış, 3 4 seneye anca evlenecek düzeye gelirmiş ben o zaman 34 olurmuşum bunca sene bekleyince ya kötü şeyler yaşanırsa hayatıma nasıl devam edermişim.
Yeter dedim ben kendi açımdan düşünebiliyorum o seviyedeyim sen kendini anlat dedim. Tek sevgi kırıntısı üzgünlük hissetmedim onda, sanki ben yükmüşüm gibi hissettirdi. Hayat çok zor acımasız diyip durdu. Her türle karşılaştım da böylesini görmemiştim.
hiç üzülmene değmez zaten çok özgüvensiz belli ki.
böyle modelleri sen kullanıp atacaksın aslında, öyle bir içlerine oturuyor ki sorma gitsin. bunların hak ettikleri şey o. düşünsene şu tipin gezip takıldıktan sonra elinde işi gücü bişeyi yokken evlilikten konu açtığını ve senin de cevap olarak "ne evliliği ya, sen bu işi fazla ciddiye almışsın" dediğini. g.t gibi kalır kimse de toparlayamaz. hak ettikleri tavır o. iyiyken herkes çok iyi de işler biraz kötü gittiğinde nasıl da saçmalıyorlar.
hiç durma üzerinde, boşver.

Aslında sizin için iyi olmuş ayrılması. Güzel vakit geçirdiğiniz için şuan şaşkın ve üzgünsünüz ama evlilik için hazır olmasına 5 yıl var en az. Bu 5 yılda, maddi zorluklar, stresler yaşayacak ve ilişkiniz şuan ki gibi kalmayacal , yıpranacak, siz ondan önde olduğunuz için de içinde hep bir eziklik olacak ve belki de 5 yılın sonunda ayrılacaktınız, olan sizin 5 yılınıza olacaktı. Bazı şeyler baştan görünüyor aslında.

hiç üzülmene değmez zaten çok özgüvensiz belli ki.
böyle modelleri sen kullanıp atacaksın aslında, öyle bir içlerine oturuyor ki sorma gitsin. bunların hak ettikleri şey o. düşünsene şu tipin gezip takıldıktan sonra elinde işi gücü bişeyi yokken evlilikten konu açtığını ve senin de cevap olarak "ne evliliği ya, sen bu işi fazla ciddiye almışsın" dediğini. g.t gibi kalır kimse de toparlayamaz. hak ettikleri tavır o. iyiyken herkes çok iyi de işler biraz kötü gittiğinde nasıl da saçmalıyorlar.
hiç durma üzerinde, boşver.
ya bunu şuan okudum ve gecenin pismanlıgı var üzerimde, kocaman bi hayal kırıklığısın diye mesaj attım doldum çünkü çok kötü ona karşı mesajı atınca rahatladım. ben kötü bi insan değilim sana kötülük etmedim yazmış sadece sabah pişman oldum yazdıgıma mesajınızı okuyunca daha da pisman oldum ama olan oldu.

belki konuştuğumuzdan sonraki coolluğum tepkilerim içine oturduysa da şuan yerle yeksan oldu. neyse kendime dönücem onun gözünde ne oldugumu umursayacak değilim artık herksin yazdığı gibi maalesef ki hala ergen.

İki gün önce bir yaş farkı konusu görmüştüm yazmaya üşenmiştim açıkcası. Erkekler geç olgunlaşıyor bu arkadaş da olgunlaşmamış olanından. Yok ailesi eczane açacakmış falan. O kadar zenginlerse zaten hayatla geçim derdi olmaz. Bu devirde öyle eczane açmak kolay değil, parası olsa bile para vermekle bitmiyor.

ya bunu şuan okudum ve gecenin pismanlıgı var üzerimde, kocaman bi hayal kırıklığısın diye mesaj attım doldum çünkü çok kötü ona karşı mesajı atınca rahatladım. ben kötü bi insan değilim sana kötülük etmedim yazmış sadece sabah pişman oldum yazdıgıma mesajınızı okuyunca daha da pisman oldum ama olan oldu.

belki konuştuğumuzdan sonraki coolluğum tepkilerim içine oturduysa da şuan yerle yeksan oldu. neyse kendime dönücem onun gözünde ne oldugumu umursayacak değilim artık herksin yazdığı gibi maalesef ki hala ergen.
artık onun ne düşündüğünün ne önemi var ki senin için? zaten bu mesaja gelene kadar, dün akşam onun son bir defa konuşmasına fırsat vermen de onu umursadığını gösteren bişeydi. hem zaten olmadığın biri gibi, hissetmediğin bişeyi hissetmiş veya hissettiğin bişeyi hissetmemiş gibi davranmanın anlamı yok. emin ol anlamaz çünkü karşında bildiğin bir ergen var. 30 yaşın altındaki erkeklerde durumlar genelde böyle, pek sapmaz. sana da bir deneyim oldu işte, boşver.

artık onun ne düşündüğünün ne önemi var ki senin için? zaten bu mesaja gelene kadar, dün akşam onun son bir defa konuşmasına fırsat vermen de onu umursadığını gösteren bişeydi. hem zaten olmadığın biri gibi, hissetmediğin bişeyi hissetmiş veya hissettiğin bişeyi hissetmemiş gibi davranmanın anlamı yok. emin ol anlamaz çünkü karşında bildiğin bir ergen var. 30 yaşın altındaki erkeklerde durumlar genelde böyle, pek sapmaz. sana da bir deneyim oldu işte, boşver.
kesinlikle öyle çok teşekkür ederim wurstria :))
hiç kendimden kücük biriyle flörtüm olmamıştı oldu ama daha da olmaz zor, anca iş güç sahibi olursa okey derim :D

ama 30 oldum resmen 4-5 senem de yok

Bu dusunceniz varsa bu cocukla olamacaginizi sizin bilmeniz gerekirdi, soylemesine bile gerek yokmuş aslinda.
İnsanlarin size soyledikleriyle hareket etmeyin şartlari gorup ona gore kendi dusuncenizle hareket etmelisiniz.

Mezun olmamiş cocuk, askere gitmemiş bu ortadayken ve 3-4 senem yok diyorken çokta zor değil bunu anlamak aslinda. Her etkileşim evliliğe gidecek diye bir şey yok. Keyifli vakit gecirmissiniz en azindan. Suçlu aramayin en iyisi.

Back
X