Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

valla bende erkek olsamm giderim ona benim hakkımdaki düşüncelerini örenirdimm eğer olumsuzsa 1 dk durmaz onu unutmak için elimden geleni yaparım şayet olumluysa tpkı 1 yıldır yaptığım gibi yine onu sevmeye devam ederimm:asigim::asigim:

ben çok romantik bir erkek olurdum .eşimi yada sevdigimi diyeyim,asla unutamayacagı, romantik bir gece geçirtmek isterdim..tatlicadiarzu

Bi kerem ilk önce yaz erkegi oldugum için
arkadaşlarımla denize gider
Denizde mayo cıkarma oyunu oynar suyun için de
mayosuz kalan vatandaş a karadan mayosunu bayrak gibi sallardım. :roflol:
Erkeklerin bundan ne anladıgını cok merak ediyorum dogrusu
Akşam da iki tek atar Barda bir tane hatun ayarlar yataga atar
sabah kadar .... :icecream::icecream::roflol::roflol:

Bi erkek olarak benimde beynim belime calışırdı heralde. jeyyarjeyyar

a.s.ne yapardımmmmmm.
1.sokakda kaşınırdım bu yapanlardan nefret etmeme rağmen.jeyyar
2.erkek erkeğe maç seyrederdim bakalım nasıl bişi ne zevk alıyorlar.tespit için:uhm:
3.kahveye giderdim onca erkek toplanıp ne konuşuyorlar.:uhm:
4.malum şeyi yapardım...............hep merak etmişimdir.ay çok utanç verici
5.şöyle kadınları görebileceğim bir köşeye geçip kadınlara bakardım.bakmaktan ne anlıyorlarsa.sengözlerimebaksanab
6. kıskanmak nasıl bir duygu erkeklerde ne düşünüyorlarda kıskançlık yapıyorlar .oyüzden sevdiğii kıskanırdım.
ay ne bilim bunları merak ediyom.acaba bir güne sığarmı kiiiiiiii?...........

istediğim 1 güne sığmaz sanırım ya, sevgilimle kanka olup sınava tabii tutardım çok eğlenceli olurdu yaa

genel cevaba da katılıyorum denemek isterdim yani nasıl bişi diye kaybetcek bişi yok nasılsa dimi ama :))

nasıl bir erkek olduğumda önemli mesela yakışıklı ve son derece çekici bir erkeksem tüm kızları peşime takacağım ortamlara gider kız keser,laf atardım.ve eğer yapılı bir erkeksemde kesinlikle bir adamla kavga edip ızlanbut gibi bir adamı dövmek isterdim...​
sengözlerimebaksanab
valla bir günlükte olsa erkek olsaydım çok güzel olurdu...​

Bir günlüğüneymiş madem eski sevgilimi bulur eşşek sudan gelinceye kadar bir güzel pataklardımjeyyar.Günün kalanınıda erkek arkadaşlarla geçirirdim erkekleri anlayabilmek için.

Banyomu yaptıktan sonra işim biterdi..saç düzleştiriciymiş, epilatörmüş uğraşmadan..Ohh ne rahat..:içelim:

ben bide çıplak tenime uzun deri ceket giyer karşımdan gelen kızların önünde durup ceketimi iyice açıp kızları korkuturdum:roflol::roflol:

kırkpınar yağlı güreşlerine ,güreşçi jeyyarolarak katılırdım.:roflol::roflol::roflol:

EGER ÖYLE BİR FIRSATIM OLSAYDI HANGİ KADININ CANINI YAKAN ERKEKLER VARSA ONLARI SEY YAPARDIMM..Kİ ACISINI ANLASINLAR DİYE...HEPSİNİ ELİMDEN GECİRİDİM ACIKSACI...GECE YARISI DIŞARDA GEZERDİM...VE ÇOK MERAK ETTİGİM ERKEKLER HAMAMINA GİRERDİM ACIKSACI ÇOOOK MERAK EDİYORUMM ....a.s.a.s.

birde yattıgım yerde maç izler
göbegimi kaşır..
sonrada parmagımı burnuma sokup karıstırdım..
durmadan homurdanır
kokan coraplarımla evde gezer
birde utanmadan onlarla yataga girerdim..

iiiy igrenc bi adam olurmuşum ben..

ayy lütfen seni ayıralım be tatlım...sen bayan olarak kal bence..Şeniz vallahi okurken bile midem kalktı...gerçekten çevrende bu tip erkek var mı???

ayyyyyy kızlar o bir günde önüme gelen kızları ormana atardım neyseki bir ertesi gün eşkalimi kimse tanımıcağı için isteğim herşeyi yapardım yavvvv anaaaaamm nerde o günler :roflol:
heyecanlandım tutmayın beni allah bilerek bizi erkek yaratmamış yoksa kimse sokağa bile çıkamazdı. haaa bu arada ayrıldığım erkek arkadaşımada işkence yapardım nebilim işte
peruk takar ağda yapıp bunu satardım. sırnaşık şey şakkıdı

ne demessin dolu kaynıyo...

yok anam olmas olsun öyle erkegi fururum :mymeka:

düşünsene bütün bu maddelerin bir erkekte toplanması nasıl olurdu ve onun karısını,,,yok yok düşünemiyorum bile...o adamı komple çamaşır suyuna yatırıp bir gün bekledikten donra 90 derecede yıkamak lazım ama huyl huyundan vazgeçmez dimi...

ama cidden var böyle igrenc erkekler:1shok:
mesela yemek yerken aynı anda sigara icenler var ögghhh
yani muhakkak bi yerden aklımda kalmıştır ki yazmışımdır...
Allah biz kadınlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…