Insan o psikolojiden cikip, akli basina gelice su ofkeyle yapilan seyler ne kadar da sacma geliyor
Ah simdi ki aklim olsaydi...
Seninle ayni durumda olmasam da, bende terk edildigim erkegi kiskandirmak, ne bileyim kendimi yeniden cekici bir insan haline getirmek icin ne cok dovumustum

belki hareketlerle olmasa da aklimda bir savas icersindeydim. Hey gidi gunler.. Acaba ona cok yansittim mi? Merak ediyorum. Yansitmisimdir mutlaka, her ay dayanamayip mesaj cekiyordum. 5 ay durup, sonra yine bir merhaba diyordum. Ah ah.. Tecrubesizlik, saflik iste...
Oysa giden gidiyor be tatlim. Sen onu dize getirmeye calisirken, o kadar cok uzuleceksin ki, ne cabalarina degecek, ne de oldu da gedi diyelim, onunla mutlu olabileceksin. Dusunsene? sana kendini bu kadar degersiz hissettirmis, seni bu kadar uzmus birine nasil sirtini dayar, bu benim hayat arkadasim diyebilirsin? Heran yine ayni seyi yapmayacagi ne malum?
Yasadiklarini ve hislerini anliyorum ama sende bu olay soguyuca gel bu actigin konuyu oku. Artik ne zaman olur bilemem. Bazi insanlar icin bir kac ay, bazilari icin bir kac sene.. O zaman bu yazdiklarimi anlayacaksin..
Hic birsey yapma. Bitmis gitmis birsey. Bu yaptiklarin uzatmalari oynamak. Halbuki hayatina devam etsen, gecmise sunger cekip, degisimi kendin icin yasasan, o kadar cabuk tparlanip atlatirsin ki...
Tabi eger eski sevgilini SEVIYORSAN di butun bu yazdiklarim. Sevmiyorsan ve sadece hirstansa zaten bi kac haftaya unutursun.