Bir Gurur Meselesi...Yardım ne olur..

Ilk olarak onunla baglarini koparacaksn oma msj atmayacksn aramayacksin . Unutmus gbi davranacaksin . Gezeceksn arkadaslarnla gülüp egleneceksn ortak arkadaslarina tamamen unuttum yoluma bkiom havasi verecksn onlar da ona diyecekler . O zaman pesine gelir . Kaçan kovalanir bu test edilip onaylandi hem de kac kere . Eger sen pesinden gidersen o kacack . kendini küçük düşürme pesinden koşup

sizin gibiler işte ahh insan gibi bir soru sormak için mesaj attım ben peşinden koşmadım ki

Yav işte benim gibiler, ahhh ahh...:ssz: Ayrıldığın çocuğa daha ne soruyorsun acaba? Adam takmaz tabii. Güle oynaya cevap verir mi sandın? :1: Office'in de dediği gibi kendini küçük düşürmeye devam et kardeşim napalım. :ssz:

Bende oldu valla ondan diyorum tecrübe konuşuyor.. Fotolar çekin kendine bak kendini yenile.. profilini yenile.. sözler paylaş herkese aç ki
o profiline girdiğinde okusun mesela şey gibi Ben seni unuttukça, sen bana aşık olacaksın... veya az insan çok huzur... Bir gün biri çıkar karşına ve sen gidene teşekkür edersin gibi sözler.. takmamış gibi yap ama yine tak yanii ama sakın sakın yazmaaaa aslaaaa bak

Ya bu söz paylaşarak eski sevgiliye taş atma olayı demode oldu. Kezban diyorlar bunu yapanlara. :9:

canım şimdi yatağa uzanıyorsun onu süründürdüğün hayali ile dalıyorsun...belki bilinç altına işlerse bu hayalin rüyanda da görürsün zira gerçek hayatta zor gibi..ha rüyanda da görmezsen en azından uymuş dinlenmiş olursun.....ne yapacaksın ya süründürüp....sevgiliydiniz bitti ....kabullen ve geleceğine bak...biz evliler sizin gibi triplere girmiyoruz valla...

çok komiksin..................

canim benim intikam hirsiyla harcican enerjiyi ve zamani kendine harca.gez toz.bak heryer indirimde ;) magazalara bi daliyosun aaaa aksam olmus;D

Evet ya yasayanlar anlıyor halimizden.
Tamam tavsiyelerini uygulamaya çalısacagım sagol:16:
peki sende işe yaradı mı nasıl sonuç verdi ?

bende baya baya işe yaradı hatta bu sefer ben yallahı çektim kendisine, gün geldi köpek gibi pişman olup yazdı bana, bende hadi bak işine falan yazmıştım, lütfen böyle yapma etme falan filan demişti baya kötü olmuştu.. ama ben içimde zaten bitirmiştim her şeyi

Ilk olarak onunla baglarini koparacaksn oma msj atmayacksn aramayacksin . Unutmus gbi davranacaksin . Gezeceksn arkadaslarnla gülüp egleneceksn ortak arkadaslarina tamamen unuttum yoluma bkiom havasi verecksn onlar da ona diyecekler . O zaman pesine gelir . Kaçan kovalanir bu test edilip onaylandi hem de kac kere . Eger sen pesinden gidersen o kacack . kendini küçük düşürme pesinden koşup

Haklısın...çoook tesekkürler

Kızlar lütfen yardım eder misiniz?hepinizin bildiği bir şey vardır eminim
Sevgilimle kısa bir süre önce ayrıldık ben ona bir şey sormak için mesaj attım ama beni resmen başından attı.
Nasıl istersen öyle davran gibi umursamaz havalara girdi.

Bu hali beni sinir küpü yaptı.Hırs doldum.Ona aynı sıkıntıları yaşatmak istiyorum.
Resmen bana umurumda degilsin gidi davrandı bende ona aynı duyguyu aynı yıkımı yaşatmak istiyorum.

Lütfen ne olur ne yapabilirim bir fikriniz var mı ??..

Onu peşimden koşturmak istiyorum o büyük egosu sönsün istiyorum.

Verdiğiniz cevaplara bakılırsa yazacaklarım hoşunuza gitmeyecek...

Ama insan hem cinsinin hata yapmasına göz yummak istemiyor...

O size "umrumda değilsin gibi" davranmamış ki...

Yani "Dur şuna umursamaz davranayım da içi içini yesin" dememiş...

Gerçekten umrunda değilsiniz...

Bu durumda siz ona aynı duyguyu nasıl yaşatacaksınız, egosunu nasıl söndüreceksiniz?

Birine umursanmadığını hissettirmek için sizin onu umursamamanız onunsa sizi dikkate alıyor olması lazım...

Oysa durum tam tersi...

Bu yüzden sizin bundan sonra yapacaklarınız o, sizin onu ne kadar önemsediğinizi bildiği için ona kendini daha vazgeçilmez hissettirecek...

"Nasıl da debeleniyor" dedirteceksiniz...

Yani siz ne yaparsanız yapın bu onun için bir yıkım olmayacak, yine aldırmayacak çünkü o "mış gibi" yapmıyor, gerçekten umursamıyor...

Planınız ters tepmiş olacak, ona umrunuzda olmadığını göstermeye çalışırken yine onun umursamazlığını bir kez daha görecek, öncekinden daha beter hissedeceksiniz...

Ama maalesef yazdıklarımız sizin için bir şey ifade etmeyecek...

Keşke etse de onun egosunu daha da şişirmek yerine içinizin soğumasını bekleseniz...
:ssz:

Bu durumda siz ona aynı duyguyu nasıl yaşatacaksınız, egosunu nasıl söndüreceksiniz?

Birine umursanmadığını hissettirmek için sizin onu umursamamanız onunsa sizi dikkate alıyor olması lazım...

Oysa durum tam tersi...

Bu yüzden sizin bundan sonra yapacaklarınız o, sizin onu ne kadar önemsediğinizi bildiği için ona kendini daha vazgeçilmez hissettirecek...

Yani siz ne yaparsanız yapın bu onun için bir yıkım olmayacak, yine aldırmayacak çünkü o "mış gibi" yapmıyor, gerçekten umursamıyor...

Planınız ters tepmiş olacak, ona umrunuzda olmadığını göstermeye çalışırken yine onun umursamazlığını bir kez daha görecek, öncekinden daha beter hissedeceksiniz...

Keşke etse de onun egosunu daha da şişirmek yerine içinizin soğumasını bekleseniz...

Hayır aksine yazdıklarınızın her kelimesini çok iyi anladım çok teşekkürler.
Böyle konuşmasından gercekten umrunda olmadıgım çıkıyor çok haklısınız.
Aslına bakılırsa onun umrunda olmamak canımı acıtmıyor.
O bana karşı çok iyi davranırken birden böyle değişti bu yüzden hırsım arttı.
Ha onun peşinden koşmak istemiyorum tabi ki şöyle kendimle ilgilenip biraz değişiklik yapıp onun gözüne farklı görünmeyi istiyorum bu mümkün değil midir sizce ?

Hayır aksine yazdıklarınızın her kelimesini çok iyi anladım çok teşekkürler.
Böyle konuşmasından gercekten umrunda olmadıgım çıkıyor çok haklısınız.
Aslına bakılırsa onun umrunda olmamak canımı acıtmıyor.
O bana karşı çok iyi davranırken birden böyle değişti bu yüzden hırsım arttı.
Ha onun peşinden koşmak istemiyorum tabi ki şöyle kendimle ilgilenip biraz değişiklik yapıp onun gözüne farklı görünmeyi istiyorum bu mümkün değil midir sizce ?

Hırs yaptığınız belli oluyor ama hırsın bir getirisi olması lazım...

Yani azmettiğiniz şey size bir şey kazandırmalı...

Diyelim kendinizle ilgili değişiklikler yaptınız ve gözüne farklı göründünüz...

Bunun sağlayacağı tatmin "Daha dün çok iyi davranırken birden değişti, Allahın dengesizi, yürü git" demekten daha iyi hissettirecekse yapın bunu...

Ama ben bu tür değişimlerin başta kendiniz olmak üzere sizinle ilgilenen ve ilgiyi, sevgiyi hak eden bir erkek için yapılması taraftarıyım...

Yani size kendini kötü hissettiren bir erkeğin "vay ne güzel kızmış bu" demesi sokaktaki adamın böyle düşünmesinden farksız...

Hatta sokaktaki adamın şansı daha fazla, neticede onu tanımıyoruz, belki de tutarlı, düzgün biridir, değil mi...

Emin olun anlattığınız karakterdeki adamın gözüne hoş görünseniz, dikkatini tekrar çekseniz yarın canı yine istemez, yine umursamaz konuşur sizinle...

Siz yazmadınız mı "daha dün ilgiliyken bugün değişti" diye?

Demek ki onun için bir şeyler yapmak boşa kürek çekmek, sabah iyi davranır öğleden sonra arkasını döner, yine kötü hissedersiniz...

Üstelik bu hisse bir de onun için zahmete girmenin pişmanlığı eklenir...

Bunları "Onun umrunda olmamak canımı acıtmıyor" demenize istinaden yazdım...

Kendinize bile itiraf edemediğiniz bir sevginiz olmadığını varsayarak...

Hırs yaptığınız belli oluyor ama hırsın bir getirisi olması lazım...

Yani azmettiğiniz şey size bir şey kazandırmalı...

Diyelim kendinizle ilgili değişiklikler yaptınız ve gözüne farklı göründünüz...

Bunun sağlayacağı tatmin "Daha dün çok iyi davranırken birden değişti, Allahın dengesizi, yürü git" demekten daha iyi hissettirecekse yapın bunu...

Ama ben bu tür değişimlerin başta kendiniz olmak üzere sizinle ilgilenen ve ilgiyi, sevgiyi hak eden bir erkek için yapılması taraftarıyım...

Yani size kendini kötü hissettiren bir erkeğin "vay ne güzel kızmış bu" demesi sokaktaki adamın böyle düşünmesinden farksız...

Hatta sokaktaki adamın şansı daha fazla, neticede onu tanımıyoruz, belki de tutarlı, düzgün biridir, değil mi...

Emin olun anlattığınız karakterdeki adamın gözüne hoş görünseniz, dikkatini tekrar çekseniz yarın canı yine istemez, yine umursamaz konuşur sizinle...

Siz yazmadınız mı "daha dün ilgiliyken bugün değişti" diye?

Demek ki onun için bir şeyler yapmak boşa kürek çekmek, sabah iyi davranır öğleden sonra arkasını döner, yine kötü hissedersiniz...

Üstelik bu hisse bir de onun için zahmete girmenin pişmanlığı eklenir...

Bunları "Onun umrunda olmamak canımı acıtmıyor" demenize istinaden yazdım...

Kendinize bile itiraf edemediğiniz bir sevginiz olmadığını varsayarak...

Evet haklısınız aslında ..Tesekkürler.
Ondan bir şeyler beklemek tekrar canımı acıtacak bunu çok iyi biliyorum aslında.
Ama ona karşı sıfır beklentisizim bu yönden rahatım:31:

Yani tekrar umursamaz davranması canımı acıtmayacak ..tek istediğim intikam:15::15:
bilmem belki anlaşılmaz bir duygu gibi geliyordur size ama gururumu çok kırdı gercekten

Evet haklısınız aslında ..Tesekkürler.
Ondan bir şeyler beklemek tekrar canımı acıtacak bunu çok iyi biliyorum aslında.
Ama ona karşı sıfır beklentisizim bu yönden rahatım:31:

Yani tekrar umursamaz davranması canımı acıtmayacak ..tek istediğim intikam:15::15:
bilmem belki anlaşılmaz bir duygu gibi geliyordur size ama gururumu çok kırdı gercekten

Biliyor musunuz, kesinlikle anlaşılmaz gelmiyor, neden gelsin ki...

Herkes hayatında en az bir kez umursanmama duygusunu yaşamıştır, sevgili, aile, patron, arkadaşlar vs...

Ben bu tür durumlarda bana hoşuma gitmeyen bir şey yapıldığında karşı tarafa aynısını yaparım...

Taktik vs değil, aksi içimden gelmez...

Umursamayanı umursamamak, sevmeyeni sevmemek...

Herkes kendi yöntemiyle geride bırakıyor canını sıkan durumları...

Ben hala bu durumun üzerine gitmenin size daha kötü hissettireceğini düşünüyorum yazdığım sebeplerden ötürü...

Ama olayı yaşayan sizsiniz ve herkes iyi ya da kötü tecrübelerini kendi edinir, bu nedenle kararınıza saygı duyulmalı...

Insan o psikolojiden cikip, akli basina gelice su ofkeyle yapilan seyler ne kadar da sacma geliyor :ssz:

Ah simdi ki aklim olsaydi...

Seninle ayni durumda olmasam da, bende terk edildigim erkegi kiskandirmak, ne bileyim kendimi yeniden cekici bir insan haline getirmek icin ne cok dovumustum:ssz: belki hareketlerle olmasa da aklimda bir savas icersindeydim. Hey gidi gunler.. Acaba ona cok yansittim mi? Merak ediyorum. Yansitmisimdir mutlaka, her ay dayanamayip mesaj cekiyordum. 5 ay durup, sonra yine bir merhaba diyordum. Ah ah.. Tecrubesizlik, saflik iste...

Oysa giden gidiyor be tatlim. Sen onu dize getirmeye calisirken, o kadar cok uzuleceksin ki, ne cabalarina degecek, ne de oldu da gedi diyelim, onunla mutlu olabileceksin. Dusunsene? sana kendini bu kadar degersiz hissettirmis, seni bu kadar uzmus birine nasil sirtini dayar, bu benim hayat arkadasim diyebilirsin? Heran yine ayni seyi yapmayacagi ne malum?

Yasadiklarini ve hislerini anliyorum ama sende bu olay soguyuca gel bu actigin konuyu oku. Artik ne zaman olur bilemem. Bazi insanlar icin bir kac ay, bazilari icin bir kac sene.. O zaman bu yazdiklarimi anlayacaksin..

Hic birsey yapma. Bitmis gitmis birsey. Bu yaptiklarin uzatmalari oynamak. Halbuki hayatina devam etsen, gecmise sunger cekip, degisimi kendin icin yasasan, o kadar cabuk tparlanip atlatirsin ki... :ssz:

Tabi eger eski sevgilini SEVIYORSAN di butun bu yazdiklarim. Sevmiyorsan ve sadece hirstansa zaten bi kac haftaya unutursun.

Insan o psikolojiden cikip, akli basina gelice su ofkeyle yapilan seyler ne kadar da sacma geliyor :ssz:

Ah simdi ki aklim olsaydi...

Seninle ayni durumda olmasam da, bende terk edildigim erkegi kiskandirmak, ne bileyim kendimi yeniden cekici bir insan haline getirmek icin ne cok dovumustum:ssz: belki hareketlerle olmasa da aklimda bir savas icersindeydim. Hey gidi gunler.. Acaba ona cok yansittim mi? Merak ediyorum. Yansitmisimdir mutlaka, her ay dayanamayip mesaj cekiyordum. 5 ay durup, sonra yine bir merhaba diyordum. Ah ah.. Tecrubesizlik, saflik iste...

Oysa giden gidiyor be tatlim. Sen onu dize getirmeye calisirken, o kadar cok uzuleceksin ki, ne cabalarina degecek, ne de oldu da gedi diyelim, onunla mutlu olabileceksin. Dusunsene? sana kendini bu kadar degersiz hissettirmis, seni bu kadar uzmus birine nasil sirtini dayar, bu benim hayat arkadasim diyebilirsin? Heran yine ayni seyi yapmayacagi ne malum?

Yasadiklarini ve hislerini anliyorum ama sende bu olay soguyuca gel bu actigin konuyu oku. Artik ne zaman olur bilemem. Bazi insanlar icin bir kac ay, bazilari icin bir kac sene.. O zaman bu yazdiklarimi anlayacaksin..

Hic birsey yapma. Bitmis gitmis birsey. Bu yaptiklarin uzatmalari oynamak. Halbuki hayatina devam etsen, gecmise sunger cekip, degisimi kendin icin yasasan, o kadar cabuk tparlanip atlatirsin ki... :ssz:

Tabi eger eski sevgilini SEVIYORSAN di butun bu yazdiklarim. Sevmiyorsan ve sadece hirstansa zaten bi kac haftaya unutursun.

tesekkür ederim cevabınız için

Oysa durum tam tersi...

Sevgili umutlu ol senin tavsiye ve onerilerine bir kaç kez rastladim ve cok taktir ettim. Cok akli basinda cevap ve önerileriniz var. Sevgili konu sahibesi size gelince, ancak sunu söyleyebilirim eger bir insanin umurundaysan sana ve yaptıklarına deger veriyorsa, senin kılın kipirdasa sana hislerini gizleyemez. Seni çok iyi anliyorum incindin kırıldın :( ama lutfen ona saha kalkmasi icin firsat verme. Sen onun egolarini dusunemeyecek kadar degerlisin cunku. Emin ol sen sessiz kalip hic birsey yapmazsan ve onun icinde kucukte olsa bi kirinti varsa
Iste o zaman o kabaran egosu soner. Umarim kendine yenilmezsin

Sevgilimle kısa bir süre önce ayrıldık ben ona bir şey sormak için mesaj attım ama beni resmen başından attı.

Bu hali beni sinir küpü yaptı.Hırs doldum.Ona aynı sıkıntıları yaşatmak istiyorum.
Resmen bana umurumda degilsin gidi davrandı bende ona aynı duyguyu aynı yıkımı yaşatmak istiyorum.

Tek yapman gereken umursamamak. Sakın mesaj atma arayıp sorma. Mutluymuş hiç kafana takmıyormuşsun gibi davran. Emin ol bi gun zaten sen ilgiyi alakayı kestikten sonra mesaj atıcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peşinden koşturmak isterken dikkat et peşin den koşan sen olma..
En iyi ceza susmak ve umursamamak :34:

Eğer asiri ve abartı tepki gösterdiyse yani unursamadigini asiri belli ettiyse emin olun size şuan hissettiginiz duyguyu hissettirmek icin yapti..gercekten umursamayan insan normal davranir herhangi biriyle konususyr gibi..umursamadigini o denli belli etmeye çalısmaz çünkû gercekten umursamiyordur

İmza

Back
X