Ayy kizlar şükür yaa..Bu sayfya bisyler oldu saatlerdir acamyorum..Bugun biraz fazla meyve yedim ben de canim tatli cekiyo cok fena ama yemycem..Siz ne yaptnz??
Bence listedeklere uy canim sadece ekmegi azaltablirsin ben de aksam ve oglen birer dilim yiyorum
Şişt pofidikpamuk şişt..Manti mi var kiz bu aksam yine??Bence sen o mantilari bi kermese gotur hayrina bagisla boylece evdeki yapima hazir mantilar da tehlike kapsamndan cikar evd yapcak bisey kalmaz annen de rutinine doner
Ben de bugün başladım.Listeye tamamen uydum şimdiye kadar.İnşallah devamı da gelir.Başlangıç kilom 84.
Bildirim hangi günler olacak?
Ayy bende size katilabilirmiyim yarindan itibaren saglikli kilo verin sayfasknda kendi kendime calip oynuyorum cunku tek basinada diyet cekilmez oluyor yarin kuru kayisimi alcam yanliz evde elma sirkem yok uzum sirkesi icsem olur mu yarin
tabisii katılabılırsın :)))) yalnızlık hıc bıyerde guzel degıl ayrıca bence uzum sırkesını ıcme hanı ben hıc bıyerde uzum sırkesını duymadım mıdene falan dokunmasın bak ben basladıgımdan berı ıcmıyorum sende aldıgında iç bence
Daha yeni kahvalti yapicam babami bekliyorum ama gelmek bilmedi bir türlükahvaltinda bir salatalik, iki tost ekbegi kepekli, iki yumurta cay ve 1-2 dilim peynir.. Öyle ve ara yemegim Yok aksamada allah kerim ama canim sole tavasa az yagli domates ve biber buglama cekti yahuu birsey yapmaz dimi :) sonucta kilo yapmayan yicekler
kızlaaar tünaydıınbende bugun işe gec geldım bolcana uyudum on bucuk gıbı kahvaltı yaptım yarım dılım kepek ekmeyı ıkı catal peynır uc tane zeytın ıkı cay hiç iştahım yoktu.. sımdıde cevızle kaysı yıorum meyvelı cayla.. ya yrıca sızın yedıklerınıze bakıyorum cok ıyı sız calısmıyomusunuz yada işyerındede mı bu sekılde yıyebılıyosunuz ben fenalık gecırıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?