aynen liste süper zaten bende buna benzer bi diyet uyguluyorum artı fitnees yapıyorum haftada 3 gün
daha önce 95 kiloyla diyete başladım 78 i gördüm 3.5 ayda benden mutlusu yoktu :)
lakin lüzumsuz eski sevgilimle öyle sorunlar yaşadımki onun yüzünde kendimle hiç ilgilenmedim aynaya bile bakmıyodum ona olan hırsımı kendimden çıkardım şimdi 100.40 kg mım
ama umudum hırsım yerimde şimdi beni çok seven bi sevgilim var olduğum gibi seviyo beni :) bende onu :) zayıflamamı bile istemiyo görüntünü takma ben seni gönül gözümle görüyorum ama geleceği düşünüyosan yavaş ve az zayıfla diyoo sağlığını kaybetme diyo tabi kilolu olmak asıl sağlıksızlıktır uzun sürede hafif hafif zayıflamam lazım
sonuç olarak kendimde o gücü o hırsı görüyorum yavaş yavaş incelicem zaten uzun boyluyum ve vücudum orantılı biraz zayıfladığımı görsem sonrası benim için daha kolay çünkü çabuk zayıflayanlardanım aldımmıda gene çabuk kilo alıyorum o ayrı :)
ayy tebrık ederım sakın salma ne guzel vermıssın hemde bır kılo bende dun 55 dk spor yaptım bakalım yavas yavas kendımı fazla kasmadan verıcem ınsaallhayrıca pazartesılerımı tartılıyoruz
Oyle yapalim diyorum..Hem haftalik kilo kaybimizi gormus oluruz..Sabahlari da tarti gözümün icine icine bakiyo..Ayy şöyle 70 li kilolardan 60 li rakamlara bi dusebilsem..Olcak olcak inaniyorum ama..
Pofidikpamuk su anda kilon boyun kac senin..Benim boyum 175 kilom 78 cok iri görünüyorum..Ama Allah'tan vücut hatlarim güzeldir yani omuz yapim genistir giydigim kiyafeti kaldiririm guzel tasirim ama cok irilestim yaaa
Ya bi makine olsa bööyle girsek icine kafamiz disarda kalsa mesela sonra hoop kilolar gitse kıllar gitse efenime söyliim selulit olsun ne bilimm catlak olsun hepsi gitse yani..Aaah ah
valla o canı cıkasıca kıllarıda halletcem lazer epilasyona basladım kol altı ve genitalbacaklara bılerek gıtmedım ay kuafore gıdecek bı nedenım olsun yanı ama arya müthiş rahatlık %80 azalma olacak lazer bıtımınde azalsa bıle bana yeter cunku agda yapamıyorum eeeee bide kılo verdımmıııı eneeeeemmmmm onnumara bes yıldız hatun oliiim ya ayrıca öle bi makıne olsa bizim yurdum kadınları hemen bozardı
Aman adamlari sanki geri kalirdi..Hangi salona gitsem lazer epilasyona kavitasyona giden er kisilrle karsilasyyorum yani..Ben de bi ara gitmstim de hamilelik olnca biraktim simdilerde de halim icler acisiBi de utaniyorm ben yaa..[/QU
ben ıkı hafta önce gittim ayy cok fena yaaautandım ama basardım yani evliliğe yatırım yapıom valla kım olcak o sanslı koca bence sende basla yoksa cekılır dert degıl hakıkaten
Ton balikli salata ye bol limonlu ooohh super yannda 2 dilim ekmekle doyurucu da bence..
Yilmak yok..Bizim ev de abur cubur dolu bowni mi desem popkek mi yoksa halley mi..Esim sagolsun evi fulller boyle arada bi..Ne buyuk savas veriym kendi nefsimle..Simdiye dek yedin de ne oldu diyorum..Sonra karnimdaki yaglari popomun saglikli 2 kadina da yetebilecek capini dusununce vazgecyrum
Bol su ic bi de yatmadan once yesilcay ic yogurt ye o da ise yaryo..Hadi kapisalim bakalim ptesi en cok kim kilo vermis olcak..Hadi bakalim..
ben de başlayım bu diyete bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?