kızlar napayım ben bişi soyleyınspor da yok dorduncu gun oldu kılom aynı işyerıne gelınce gaza gelıyorum onu yapcam bunu yapcam dıyorum ama eve gıdınce fııııssss
kızlar napayım ben bişi soyleyınspor da yok dorduncu gun oldu kılom aynı işyerıne gelınce gaza gelıyorum onu yapcam bunu yapcam dıyorum ama eve gıdınce fııııssss
arkadaşlar selam nasılsınız ... nihayet istanbula dönebildim :)
bugün başladım yazıyorum
başlangıç tarihi : 06.12.2013
başplangıç kilom : malesef 77,00abartmışım yaa insan farkındfa olmadan nasıl kilo alıyo yaa
göbek :107
bel :93
bu ölçülerle başladım
kahvaltıda 3 tane yeşil zeytin , çok az yağda yumurta , bol peynir ( yağsız köy petniri ) maydonoz , roka ,şekersiz çay ekmek yemedim.
arada biberiye çayı
öğlen
bol salata ve lingt ton balığı yemeği düşünüyorum.( diyetisyen demişti et ,köfte,tavuk ve balık yerine lingt ton balığı yiyebilirsin diye ton balığı 80 gr.lıksa yanında bir dişlim esmer ekmek yoksa yani 160 gr lıksa ekmek yok )
arada yine biberiye çayı
akşam daha karar vermedim bakalım ..
şimdilik bu kadar canlarımmm.....
arkadaşlar selam nasılsınız ... nihayet istanbula dönebildim :)
bugün başladım yazıyorum
başlangıç tarihi : 06.12.2013
başplangıç kilom : malesef 77,00abartmışım yaa insan farkındfa olmadan nasıl kilo alıyo yaa
göbek :107
bel :93
bu ölçülerle başladım
kahvaltıda 3 tane yeşil zeytin , çok az yağda yumurta , bol peynir ( yağsız köy petniri ) maydonoz , roka ,şekersiz çay ekmek yemedim.
arada biberiye çayı
öğlen
bol salata ve lingt ton balığı yemeği düşünüyorum.( diyetisyen demişti et ,köfte,tavuk ve balık yerine lingt ton balığı yiyebilirsin diye ton balığı 80 gr.lıksa yanında bir dişlim esmer ekmek yoksa yani 160 gr lıksa ekmek yok )
arada yine biberiye çayı
akşam daha karar vermedim bakalım ..
şimdilik bu kadar canlarımmm.....
Kizlaaarrr nasilsinizneler yapiosunuz??
Cok sukur ben iyiyim esra diyetle hayatla ugrasiorum sen
Boyun kac canım kilolarimiz birbirine yakinda ondan sordum benim boyum 174 kilom 78 küsür bide ben haftaya persembe aile yasam merkezi varmis burda diyetisyene gidicem orda sizede haber veririm bu hafta guzel yapamadım diyeti zaten bi diyetisyen kontrolünde daha cok gaza gelecegimi düşünüyorum bide bu incelme paketleri ne diyetisyen mi yine
saref cidden verdin mi cnm kilo? ya heyecan bastı şimdipeki şu an kaç kilodasın bi haber ver pls:)
Boyun kilon kacta canmAynen canim ben de oyle..Bakiyim kimse diyeti saldi mi dedim..1 hafta epey farketti bende de ptesi tartilcam bakalim ne olmus ne olmamis
benim boyum kısa canım 1.56
yok diyetisyen değil canım kavitasyon paketleri kampanya yapmışlar güzellik merkezleri. ben aldım mesela 23 seanslık 69 tl şişlide bi güzellik merkezi seans içeriği şöyle;
1 seans wellashape ( infrared- vakum- radyo frekans-mekanik masaj )
1 seans ultrasonik kavitasyon
4 seans soğuk lazer kavitasyon
4 seans elektro terapi
4 seans power plate
4 seans vücut analizi
4 seans vücut detoksu
1 seans lenf drenaj
bakalım bunuda haber vericem başladığım zaman ...
Bende ankarada bi yerle görüştüm subat tatilinde oraya gidicem tek bolge 109 liraymis ben 2 bölgeye gitmeyi düşünüyorum gobek ve basen bakalim faydası olcakmi
Boyun kilon kacta canm
Kimse yok mu ya???Bosladiniz topigi haaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?