60 Minute HIIT Cardio and Abs Workout - Fitness Blender Tabata HIIT, Abs and Obliques Workout - YouTubecancazıımmm bir kilo vermişimm 63 cıktımm cok sevındım ama hafta sonu varya resmen cıvkını cıkardım lamacunlar yemekler sonra incirler ve bı gunde uc tane hurma yedım kendimi aştım resmen ama bu hafta kısıcam ya yapmam lazım artık sinir olmaya basladım gaza gelelim bi an önce kurtulalım... ayrıca bana evde yapabılecegım bi spor soyleyın yaa kalori yakan leslie demıstınız baska varmı
pofidikpamuk hoşbuldum cnm sağolasın
valla alışverişe gittik hiçbişey olmadı yaa çok sinir bozucukararlıyım en az 10 kilo vricem
60 Minute HIIT Cardio and Abs Workout - Fitness Blender Tabata HIIT, Abs and Obliques Workout - YouTube
Bunu bi dene canim insanin hali dermani kalmiyo
cancazıımmm bir kilo vermişimm 63 cıktımm cok sevındım ama hafta sonu varya resmen cıvkını cıkardım lamacunlar yemekler sonra incirler ve bı gunde uc tane hurma yedım kendimi aştım resmen ama bu hafta kısıcam ya yapmam lazım artık sinir olmaya basladım gaza gelelim bi an önce kurtulalım... ayrıca bana evde yapabılecegım bi spor soyleyın yaa kalori yakan leslie demıstınız baska varmı
kızzzzlaaarr kızmayın esra bilge aylin valla giremedim bi turlu sıteyebu hafta sonlarının allah canını alsın protesto edıyorum yaa sizler naptınız özlemişim kıııııızzzz ayrıca saref de gelmiş hosgelmiş
Aynen oyle bak bize az geliyo ama ben yaklasik 6 ay diyet yaptim 20 kilo vermisim kaldi 10 kiloaynen resmen uc aydır kendıme bişe aldıgım yok sırf zayıflama aşkı için bende bi on kılo versem onnumara olacakvalla kafaya koydum gram gramda olsa bu kılolar gıdecek bende topukluyla daha rahat yurucem bende dar pantolondan cekınmıcem iiiinnşşşşş hatta bazı zayıflardanda zayf olup =ayyy kılomu aldın sen dicem= inadım inat hıh :26:
Sakin birakma diyeti kacamak yapsan bile aynen devamKizlar bnde 6 kilo vermem lazim 73 kiloydum 1.5 aydr yaklask diyetteyim su an 66 kiloyum ama birazvdaha hzlandrmak istiorum ve bugun diyeti sanki bozdum gibi karnim cikti :/
Kizlar gunaydin bugün de tartildim dayanamadim 400 gr gitmis..1 gun icin iyi di mi?Dün spor yapamadim misafirim vardi bugün de aynen devam bakalim 1 hafta sonunda ne olcak
Ben jillian yapıyorum acayip güzel leslieden vazgeçtim bi bak istersen you Utbe'den level 1 le başlıyorsun 3 e kadar 10 ar gün yapıyosun
Sorun degil ben kosu bandini aldim iki gune burda olur ins bu harakettde yapiyorum ama dogumdan sonra tembellestim resmen yayurumek ve kosmayla denicem artik :) sen ne yaptin ne kadar gitti bakalim
Kizlar bnde 6 kilo vermem lazim 73 kiloydum 1.5 aydr yaklask diyetteyim su an 66 kiloyum ama birazvdaha hzlandrmak istiorum ve bugun diyeti sanki bozdum gibi karnim cikti :/
Kizlar gunaydin bugün de tartildim dayanamadim 400 gr gitmis..1 gun icin iyi di mi?Dün spor yapamadim misafirim vardi bugün de aynen devam bakalim 1 hafta sonunda ne olcak
kııızlauz tutuyomuyuz bogazlarıı ben kahvaltımı geç yaptım 12 gıbı ama az yedım sımdıde bı bardak corba içtim dunde koca bı borek yemıstımbakalım bugun ne yicem şu spor olayı canımı sıkıyo ya napcagımı bılemedım
ooovvv cok iyimiş esraa maşşlh böle devam etayrıca beni bi aydınlat ya şu leslie konusunda aynı vıdeoyu sureklı yapsam olurmu kac gun yapmam lazım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?