Aynen vende o gunlere geri donmek istiyorum ahh ahh standart giyerim simdi gobek bole koskocamanSu 38 beden giydigim gunlere geri donmek istiyorum..50 kiloluk gorumcemle 45 kiloluk eltimi gicik etmek istiyorum gerci onlarn da boylari kisa ..ooyle iste
Su 38 beden giydigim gunlere geri donmek istiyorum..50 kiloluk gorumcemle 45 kiloluk eltimi gicik etmek istiyorum gerci onlarn da boylari kisa ..ooyle iste
Arkadaşlar merhaba,
04.03.2013 te diyetisyene başladım ve bana bu listeyi verdi. 78.300 ile başlamıştım bugün itibariyle 74.900 kiloyum :)))
ve en önemlisi bunun 2 kilo 100 gr mı yağdan gitti ....
................................................................................
uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
08:00
su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( tam yağlıda olabilir ama ben yağsız ve tuzsuz peynir yedim)
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )
10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )
13:00
su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık
( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)
bol salata ( yağsız )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )
15:00
Bir bardak yeşil çay
15:30
su
1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt
17:00
2 tane kepekli grissini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( ben yemedim.)
19:00
1 kepçe çorba ( yarım kase ) bazen yiyorum bazen yemiyorum.
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su
20:00
bir porsiyon meyve ( 100 gr.) ben yemedim.
20:30
bir bardak yeşil çay...
bu diyet hiç aç bırakmıyo yani açlık hissetmiyorsunuz en güzel tarafı :))
ben ayrıca her akşam biberiye ve zeytin yaprağını karıştırıp sıcak sıda 10 dk bekletim içtim.
ve bol bol su en önemlisi....
sizinle paylaşmak istedim.inşallah herkes istediği kiloya gelir...
not: arkadaşlar dukan diyetine fazla itbar etmeyin lütfen ben 15 kilo verdim dukanla ama verdiğim 15 kiloyu geri aldığım gibi üstünede 3-4 kilo fazla aldım.diyetisyenimde söyledi geri alman normal o tür diyetlerde geri almamak gibi bişey yokmuş...
koptum ya 50 kıloluk gorumce 45 kıloluk eltı valla ıyı hırs yapmıssın canım.. benımde en yakın arkadasım 45 kılo yanımda gozukmuyo hatta..gıydıgı kotlar benım koluma anca oluyo hadı bakalııım gıtsın kılolaar
Ay sorma sekerim..Dun eltim dert yaniyo kotondan gomlek almis 34-36 beden de bol gelmis ne kadar genis kaliplari var diye..Hıı dogru diyosun dedim ben de o yuzden almiyorum zaten..Tövbe tövbee..Kendisi henuz dogum yapmamis cocuk olayi yok vucut daha dik tabi boyu 160 bile yoktur bi de 50 kil civari nasil minyon gorunuyo al koy cebine gotur masallah bi de dikkat ederki yedgine ictgne 3 kilo almismis da dukan diyeti mi yapsaymis spor salonuna gitcekmis bunlari soryo bana yaa amaa..
Ay sorma sekerim..Dun eltim dert yaniyo kotondan gomlek almis 34-36 beden de bol gelmis ne kadar genis kaliplari var diye..Hıı dogru diyosun dedim ben de o yuzden almiyorum zaten..Tövbe tövbee..Kendisi henuz dogum yapmamis cocuk olayi yok vucut daha dik tabi boyu 160 bile yoktur bi de 50 kil civari nasil minyon gorunuyo al koy cebine gotur masallah bi de dikkat ederki yedgine ictgne 3 kilo almismis da dukan diyeti mi yapsaymis spor salonuna gitcekmis bunlari soryo bana yaa amaa..
merhaba esramesra tanıştığımıza memnun oldum sen yine vermişsin doğumdan sonra ben hiç veremedim ama inş. bende hırs yapıyorum kararlıyımda inş. desteklerinizle de vereceğime inanıyorum böyle paylaşarak duygularımızı daha bi moralli oluyom inş. evde eliptik bisikletim var ama hiç devamlı yapamadım spor inş. her akşam yapacam bubndan sonra şimdi saat 10 da büyük kızımı kreşe bırakıyom küçük kızımın uyku saatine kadar evimi toplayacam bu arda su içmeye çalışıyom
evet bu seer başarıcaz inş
Birşey soracağım, biberiye ve zeytin yaprağı bağırsaklarımı çalıştırıyor acaba?
utanıyorum demeye ama dun ıkı tabak mantı yedım bıde bezelyevallahı normalde bı tabak yemek yemem bıle ancaolur. sımdı dıyetteyım ya yasak tatlı gelıo. bugun sabah kahvaltı yapmadım suanda oglenyemegı olarakta cok kucuk kase denmeyecek bı ufak kasem vardı onunla corba ıctm ıkı tabak.. azcıkta kepek emek ve oncesınde yesıl cay bugun nasıl bı ceza verım kendıme dun kacırdıgım ıcın hadı cezamı seceleım beraber... bazı sevdıgım seylerıde solım monofobım var benım tlfnu elıme almadan yapamıyorum ılla bıyerımde olacak yada su ıcmeyı sevmıyorum mıselaaa hangısı olsun
Su ic canim bi de popona bi çimdik at istersen bi daha olmasin diye
liste çok iyi gerçekten. benimde 5 kilo fazlam var. birde bu diyetin yanıına spor ekledim mi tamamdır inşallah :)
Kizlar sabah tartildim 1 kilo vermisim ustelik spor da yapmamistim..Haftaya baslayabilirsem spora baslycam o zaman cok daha iyi olur heralde..Gidiyim de biraz göbek atyim bari..çık çıkı çık ooohh hobaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?