Arkadaşlar merhaba,
04.03.2013 te diyetisyene başladım ve bana bu listeyi verdi. 78.300 ile başlamıştım bugün itibariyle 74.900 kiloyum :)))
ve en önemlisi bunun 2 kilo 100 gr mı yağdan gitti ....
................................................................................
uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
08:00
su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( tam yağlıda olabilir ama ben yağsız ve tuzsuz peynir yedim)
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )
10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )
13:00
su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık
( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)
bol salata ( yağsız )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )
15:00
Bir bardak yeşil çay
15:30
su
1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt
17:00
2 tane kepekli grissini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( ben yemedim.)
19:00
1 kepçe çorba ( yarım kase ) bazen yiyorum bazen yemiyorum.
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su
20:00
bir porsiyon meyve ( 100 gr.) ben yemedim.
20:30
bir bardak yeşil çay...
bu diyet hiç aç bırakmıyo yani açlık hissetmiyorsunuz en güzel tarafı :))
ben ayrıca her akşam biberiye ve zeytin yaprağını karıştırıp sıcak sıda 10 dk bekletim içtim.
ve bol bol su en önemlisi....
sizinle paylaşmak istedim.inşallah herkes istediği kiloya gelir...
not: arkadaşlar dukan diyetine fazla itbar etmeyin lütfen ben 15 kilo verdim dukanla ama verdiğim 15 kiloyu geri aldığım gibi üstünede 3-4 kilo fazla aldım.diyetisyenimde söyledi geri alman normal o tür diyetlerde geri almamak gibi bişey yokmuş...
Sabah kahvaltisina pek uyamadim kayinvaldemlerdeydik maalesef ama ben yine de fikren de olsa bugün baslamis sayiyorum kendmi..sizde ne var ne yok
Hergün mü tartilsak yoksa sadce ptesileri mi acaba ne dersiniz??
Ben her gun cikiyorum ama yanlis birsey bence :) cunki yedikce cikiyo sabah az aksam cok gosteriyo ;( en iyisi hafta 1-2 kere tartilmak
Ben her gun cikiyorum ama yanlis birsey bence :) cunki yedikce cikiyo sabah az aksam cok gosteriyo ;( en iyisi hafta 1-2 kere tartilmak
Ben de 70 le hamile kalmistim canim..Dogumdan sonra eve geldigimde tartya bi ciktim 98 kiloyum..Bebekle birlikte rahat bi 110 vardim demek..Dogumdan sonra ilk 6 ayda 25 kilo verdim sonra bi 5 kilo daha gitti ama sonra zamanla 79 a cikiverdim simdi acaip hirs yaptim ocak 20 ye kadar 16 kilo vercem insallah ..Sen de katil hergun birbirimize yazalim ne yedik ne yaptik kac kilo verdik diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?