yeşilçayı hiç sevmiyorum ama 3 su bardağı içiyorum hergün...suyu hiç içmem suda içiyorum en az 1.5 litre
hatta ben alkali suyun zayıflattığını duydum tv de meleklede bugün alkali suya başladım
alkali su içenler daha hızlı yağ yakıyormuş..
birde alkali suyu şu şekilde hazırlıyorum
2 litre su yarım portakal ince dilimleyerek 1 limon dilimleri ve 3-4 çubuk tarçın koydum içine bu şekilde içtim bugün..
eger portakal tarçın vs yoksa sadece suve limonla veya 2 ltre suya ve 1 çay kaşığı karbonat koyarakda elde edebiliyorsunuz dr den duydum..bol bolkilo vermeler arkadaşlarım
bu arada kimse yazmıyoryaa hep ben takip ediyorum bildiklerimi paylaşmaya ama kimseden çıtyok arkadaşlar nerdesinizzzzz :)))
alkalı suyu ılk kez duydum :) canım sen baya hırslısın ınsallah verırsın yesıl cayı bnde sevmıyorum dıyetısyen bana zencefıl cayını onermıstı kabızlık sorununa ıyı gelyor gıbı bn memnundumm spor yapabılıyosan ıyı olurrr kastan kaybetmemek ıcınn bn evde bısıklet surucm haftada 3 4 gun 45 dk seklınde mekık falan yapmıycm cunku yaglar erımedn yapıncaa sert bır sekılde topaklasıyor gogus altım eskıden cekıyodumm yaglar erımedn yptıgım ıcınn dırek kasa cevırdı ama hos bır sekılde degılll cıkıntı seklındee kaldı