- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Kiıızz o baba parasidir babaKadın yüzyıllar (hatta bin yıllar) öncesine dayanan kadim bi mesleğe gönül vermiş, bugun gidin bakın magara kazı calısmalarına, orada bile mutlaka kucuk bi Seyma fosili bulursunuz, yadırgamamak lazım o yüzden.
Ben asıl adamları anlamıyorum. Hayır bi de konunun bi yerinde adam icin "hem de kul köle oluyo kıza" demissiniz. Para bu kadar kolay kazanılan bi sey de degil halbuki; zeka lazım, beceri lazım, yetenek lazım. Bi haftada evlilik kararı verebilecek adam bu mallıkla nasıl zengin sayılacak kadar para kazanıyo
Günün sonunda serbest piyasa ekonomisi tabi, ticari faaliyetlerin önünde durmamak lazım. Alan memnun satan memnun, laissez faire, laissez passer
Ee miamiye tatile giderdim diye hayal etcek halin yok ya:))Ayyy evet ya napardim diyorum bende :) bebisime bi bakıcı cagirir yagmur yagarken cikar biraz ıslanır gider bir terasta cay icer kahvakti ederim. Zihniyetimiz fakir bizim be
süper fikir diyorumkızlar merhaba
Daha bir hafta tanıdıgı biriyle sırf zengin diye evlenmeye ne diyorsunuz
Kalbi bi yerinde atıyormus demek1 haftada gerçekten zengin bir erkeği evlenmeye nasıl ikna ettin bence o daha enteresan bir soru
Babadan zeengin çünkü yoksa nerde o zeka :))Kadın yüzyıllar (hatta bin yıllar) öncesine dayanan kadim bi mesleğe gönül vermiş, bugun gidin bakın magara kazı calısmalarına, orada bile mutlaka kucuk bi Seyma fosili bulursunuz, yadırgamamak lazım o yüzden.
Ben asıl adamları anlamıyorum. Hayır bi de konunun bi yerinde adam icin "hem de kul köle oluyo kıza" demissiniz. Para bu kadar kolay kazanılan bi sey de degil halbuki; zeka lazım, beceri lazım, yetenek lazım. Bi haftada evlilik kararı verebilecek adam bu mallıkla nasıl zengin sayılacak kadar para kazanıyo
Günün sonunda serbest piyasa ekonomisi tabi, ticari faaliyetlerin önünde durmamak lazım. Alan memnun satan memnun, laissez faire, laissez passer
Aynen öyle baba yanında ne verirseKiıızz o baba parasidir baba
Ay ben gülerimkızlar merhaba
Çok doğruHayırlı olsun derim.Sezen Aksu'nun da dediği gibi,bazı insanlara"Deme ki gel etme,güzelsin,özelsin.Çarpa çarpa kendisi öğrensin."demek lazım.Zaten böyle tipler ancak o zaman ayılır.Bazen...
Ben daha cok gülerimAy ben gülerim
Vallahi hayatının en doğru kararıdır diyorumkızlar merhaba
Yok başkası içimSen daha geçen hafta gelince boşanacağız diye konu açmadınmı bu soruyu kendin içinmi soruyosun?
O da güzelliğe kanmısHadi bu arkadas parasina kanmis da, zengin olan ne dusunmus acaba?
Trolsun galiba sen. Diğer konumda alaycı cevap vermişsin son sayfalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?