Bir haftada evlilik kararı vermek

Kadınım ben kadın. Şimdi makyajımı yapıp kocişimi uyandırıp anca uyu sen diyeceğim.
Ben bu şansla kocayı boşayıp fehmiyi alsam fehmi batar benim koca zengin olur bende dımdızlak ortada kalıverırım o yuzden fehmı sizindir kızlar :)

Ben bu şansla kocayı boşayıp fehmiyi alsam fehmi batar benim koca zengin olur bende dımdızlak ortada kalıverırım o yuzden fehmı sizindir kızlar :)

Ben de hava atayım derken, yine benim adamın kollarına attım kendimi... Gariban fehmi ortada kaldı

ay şu an yaparsak ters teper ben hava atacaktım makyajlı parfümlü uyandırıp da, benimki anlamaz onu ah zengin hanım olmak ne zormuş..........
Ya boşver bacım bizde konteslik durmaz mazallah bol para içinde elime bez alıp toz almaktan korkuyorum o yüzden vazcaydim ruhum fakir

Şeyma Waterbaşı gibi yap, aylık 125bin nafaka alır oturursun, daha da çalışmana gerek kalmaz. Miamiye gidersin.

Allah iyiligini versin , Waterbasi
Kadin ayrilir ayrilmaz cok da seyimdeydi pozlari verdi ya,9 yil boyunca adami hic mi sevmedin, azcik uzul.
Resmen nafakanin kutlamasi gibi bide hemen Miami ye gitti.

Hayat zindan olduktan sonra para olsa yanlış anlamayinda paralı tutulan kadınlar gıbu Rabbım korusun. Para ile saadet olmaz.

paranın gözü kor olsun..bu devırde para mutluluk ve huzur getıryor..normal karşıladım neler okudum burda ne varki şaşılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…