- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Ben bu şansla kocayı boşayıp fehmiyi alsam fehmi batar benim koca zengin olur bende dımdızlak ortada kalıverırım o yuzden fehmı sizindir kızlar :)Kadınım ben kadın. Şimdi makyajımı yapıp kocişimi uyandırıp anca uyu sen diyeceğim.
Zenginler genelde cimri olur diyorum :))kızlar merhaba
Daha bir hafta tanıdıgı biriyle sırf zengin diye evlenmeye ne diyorsunuz
Koptum yaben napim minik seymalar turuyo diyip tekme mi atsam sevdicegime bı ikon olamamisim daha
Ben bu şansla kocayı boşayıp fehmiyi alsam fehmi batar benim koca zengin olur bende dımdızlak ortada kalıverırım o yuzden fehmı sizindir kızlar :)
Ya boşver bacım bizde konteslik durmaz mazallah bol para içinde elime bez alıp toz almaktan korkuyorum o yüzden vazcaydim ruhum fakiray şu an yaparsak ters teperben hava atacaktım makyajlı parfümlü uyandırıp da, benimki anlamaz onu ah zengin hanım olmak ne zormuş..........
:) :)Ben de hava atayım derken, yine benim adamın kollarına attım kendimi... Gariban fehmi ortada kaldı
HahahaBen bu şansla kocayı boşayıp fehmiyi alsam fehmi batar benim koca zengin olur bende dımdızlak ortada kalıverırım o yuzden fehmı sizindir kızlar :)
Fehmi ortada kalarak 'parayla saadet olmaz' lafına örnek oldu şu anYa boşver bacım bizde konteslik durmaz mazallah bol para içinde elime bez alıp toz almaktan korkuyorum o yüzden vazcaydim ruhum fakir
HahahahahhhhaFehmi ortada kalarak 'parayla saadet olmaz' lafına örnek oldu şu an
:) :)Hahahaiyiydi bu
hahahaha adamsa gemisine biner gider, yeter bir gecede yaşattıkları.... yatağa makyajlı girer oldumHahahahahhhhaalsın parasını saaaapsin fakir kocam da accik yirtinsin bende aşkla kavruluyim ah Fehmi ah ne ocaklar u dan dönüyor yüzünden
Şeyma Waterbaşı gibi yap, aylık 125bin nafaka alır oturursun, daha da çalışmana gerek kalmaz. Miamiye gidersin.
HahahahAyy yok cheriim bu zengin öyle Dubai zengini falan diil
Çamaşırı elde yıkamadan merdaneliye geçiş gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?