Bir haftada evlilik kararı vermek

Kızlar cok güldüm sabah sabah Allah ta sizi güldürsün alan aldı satan sattı izleyip görecz neler olacak . Gerci onlara bi şey olmuyor anacım olan bizim gibi gönlü zenginlere oluyor onlar en kötü bosanırım nafakayla gecinirim kafasında zaten

Haksiz mi: ) fakirle evlenince senin daha cok paran varsa nafakayi senden aliyolar: )

Acun Şeyma boşanması milat oldu,acaba oda acun kadar zengin mi? Değer mi değmez mi?
Bir haftada evlilik kararı alırsan diğer hafta burada yazmaya baslarsin.

Evlilik zaten bi kumar
Bari hayatımı yaşayayım diyordur
Umarım hem zengin hem cimri değildir

kızlar merhaba
Daha bir hafta tanıdıgı biriyle sırf zengin diye evlenmeye ne diyorsunuz

Kadın yüzyıllar (hatta bin yıllar) öncesine dayanan kadim bi mesleğe gönül vermiş, bugun gidin bakın magara kazı calısmalarına, orada bile mutlaka kucuk bi Seyma fosili bulursunuz, yadırgamamak lazım o yüzden.

Ben asıl adamları anlamıyorum. Hayır bi de konunun bi yerinde adam icin "hem de kul köle oluyo kıza" demissiniz. Para bu kadar kolay kazanılan bi sey de degil halbuki; zeka lazım, beceri lazım, yetenek lazım. Bi haftada evlilik kararı verebilecek adam bu mallıkla nasıl zengin sayılacak kadar para kazanıyo

Günün sonunda serbest piyasa ekonomisi tabi, ticari faaliyetlerin önünde durmamak lazım. Alan memnun satan memnun, laissez faire, laissez passer

Aşka ve sevgiye inancı yoksa beklentileri sadece maddi yöndeyse neden olmasın?Herkesin hayattan beklentileri farklıdır.Kimisi para ile mutlu olur kimisi aşkla..bize ne?

Bu tamamen tercih meselesi, o yüzden birşey diyemem, bazıları aşkı tercih eder, bazıları parayı, siz bilirsiniz o yüzden

Bi kerede zenginle deneyin hep zugurtle mi evlenceniz: )

Cok zengin olsam suanki hayatimdan daha farkli ne yapardim diye dusunuyorum: ) fazla bisey bulamiyorum:)) fakirlik beynime bile kazinmis ellaam:))
Ayyy evet ya napardim diyorum bende :) bebisime bi bakıcı cagirir yagmur yagarken cikar biraz ıslanır gider bir terasta cay icer kahvakti ederim. Zihniyetimiz fakir bizim be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…