- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Tecrübebi teyze vardı erkekler ikiye ayrılır zengin ve fakir olarak onun dışında hepsi aynıdır olmuşken zengin olsun derdi
Bu kadar problem yasayan insan fakirlikten dolayi problem yasiyo yani: )bi teyze vardı erkekler ikiye ayrılır zengin ve fakir olarak onun dışında hepsi aynıdır olmuşken zengin olsun derdi
Haksiz mi: ) fakirle evlenince senin daha cok paran varsa nafakayi senden aliyolar: )Kızlar cok güldüm sabah sabah Allah ta sizi güldürsünalan aldı satan sattı izleyip görecz neler olacak . Gerci onlara bi şey olmuyor anacım olan bizim gibi gönlü zenginlere oluyor onlar en kötü bosanırım nafakayla gecinirim kafasında zaten
bi teyze vardı erkekler ikiye ayrılır zengin ve fakir olarak onun dışında hepsi aynıdır olmuşken zengin olsun derdi
Haksiz mi: ) fakirle evlenince senin daha cok paran varsa nafakayi senden aliyolar: )
kızlar merhaba
Daha bir hafta tanıdıgı biriyle sırf zengin diye evlenmeye ne diyorsunuz
manyaklık olur diyorum.Zengin olsun dövsün beni,zengin olsun gebertsin beni mi diyorsun :))kızlar merhaba
Daha bir hafta tanıdıgı biriyle sırf zengin diye evlenmeye ne diyorsunuz
Ayyy evet ya napardim diyorum bende :) bebisime bi bakıcı cagirir yagmur yagarken cikar biraz ıslanır gider bir terasta cay icer kahvakti ederim. Zihniyetimiz fakir bizim beBi kerede zenginle deneyin hep zugurtle mi evlenceniz: )
Cok zengin olsam suanki hayatimdan daha farkli ne yapardim diye dusunuyorum: ) fazla bisey bulamiyorum:)) fakirlik beynime bile kazinmis ellaam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?