• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir halt ettim mesaj attım

Bence yine msj atabilirsin.buluşma gününü beklemek yerine .
Muhabbet ortamı yaratabilirsin.hayatı hakkında biraz fikir sahibisin bi şekilde konu aç.tabii sıkmayacak şekilde
Şimdi şöyle oldu, o buluşma için ortada bir şehirde buluşacağız. Bana sen ne zaman gidiceksin haber ver dedi bende ben boş bir zamanda gidicem ama belli değil sen haber ver ona göre bakalım dedim, o yüzden o haber vericek en geç 1-2 haftaya belli olacak benim dedi. Ben de bekleyeyim dedim 1 hafta falan o haber vermezse belki bir hafta sonra yazarım. Bir de konu bulmakta zorlanıyorum heyecandan 😂 biraz düşünmüş olurum duruma göre yazarım dedim bu sürede de. Hem de sıkmayayım hemen üst üste biraz geçsin diyorum

Şimdi şöyle oldu, o buluşma için ortada bir şehirde buluşacağız. Bana sen ne zaman gidiceksin haber ver dedi bende ben boş bir zamanda gidicem ama belli değil sen haber ver ona göre bakalım dedim, o yüzden o haber vericek en geç 1-2 haftaya belli olacak benim dedi. Ben de bekleyeyim dedim 1 hafta falan o haber vermezse belki bir hafta sonra yazarım. Bir de konu bulmakta zorlanıyorum heyecandan 😂 biraz düşünmüş olurum duruma göre yazarım dedim bu sürede de. Hem de sıkmayayım hemen üst üste biraz geçsin diyorum
Anladım kısa bir süreymiş o zaman bekle tabii.topu ona atmanda iyi olmus.nekadar hevesli oldugunu çözeriz böylece😂

Kızlar bi kızmadan dinleyin, :olamaz:
Dayanamadım eskiden flört ettiğim ve nerdeyse 5-6 aydır konuşmadığım çocuğa mesaj attım. Ama gerçekten dayanamıyorum. Normalde ben de böyle şeylere kızan biriyim, eski ilişkilerimde hayatta atmaz gurur yapardım. Ama bu sefer olmuyor. Vallahi hayatıma bakıyorum bir sürü kursdur odur budur, bi yerlere gidiyorum. Ama yok çocuk aklımdan çıkmıyor. Ağlıyorum sürekli hayatıma da bakamıyorum.
geçen sene kısa bir süre flört etmiştik, çok güzel giderken (ben çok sabırsız ve ani hareket eden biriyim) bir şeye sinirlenip bitirdim. Sonra aradan bir süre geçti doğum gününü kutladım barıştık. Hatta isteklii duruyordu, görüşelim bir an önce tüm sorunları çözelim dedi. Neyse yine güzel giderken ben bir sorun çıkardım( bu arada hep ben sorun çıkarmıyorum, onunda hataları var, bir de haklıydım) neyse öyle ya da böyle bazı sorunlar oldu. Ve bana ben şu sıra hayatoma bakıcam, bir ilişki istemiyorum dedi. (Kpss çalışıyordu) bir de sen üzerime geliyorsun arkadaşız falan filan dedi tamam dedim. Bir daha da hiç konuşmadık. neyse ilk başlarda bende unutur gibi oldum ama napayım uzun süredir de aklımdan çıkmıyor. En son yazayım gitsin ne olacak dedim.
olan oldu artık da sizce şöyle düşünür mü?
“Of bu kıza da söyledim kaç ay geçti hala bana mesaj atıyor” gibi şeyler, ya da rahatsız olur mu sizce
Allah aşkına bir de siz kötü yorum yapmayın lütfen yazdım işte dayanamadım yazdım sjslsşdl
bende yaptim seni anlıyorum ama pişman oldum keşke atmasaydım ama imtihanın olduğunu anladım

Konunun ilk sayfasından son sayfaya geçtim direkt, hiç böyle bir son beklemiyordum şahsen :KK53: çocuk cevap vermemiştir ya da mesaj atma artık gibi ters bi şey yazmıştır diye bekledim helal valla azmin zaferi 😄 demek ki neymiş? İlk adımı erkekler atar, şimdi mesaj atarsam gurursuz diye düşünür, kadın kaçar erkek kovalar diye bir şey yokmuş. Buluşmaniz da çok güzel geçer inşallah ❤️

Konunun ilk sayfasından son sayfaya geçtim direkt, hiç böyle bir son beklemiyordum şahsen :KK53: çocuk cevap vermemiştir ya da mesaj atma artık gibi ters bi şey yazmıştır diye bekledim helal valla azmin zaferi 😄 demek ki neymiş? İlk adımı erkekler atar, şimdi mesaj atarsam gurursuz diye düşünür, kadın kaçar erkek kovalar diye bir şey yokmuş. Buluşmaniz da çok güzel geçer inşallah ❤️
Çok teşekkür ederim inşallah ❤️

ayyy hadi biz de seninle bekliyoruz.güzel şeyler al kıyafet,bakım yaptır kendine.mis gibi ol.görünce eli ayağı boşalsın.olgun ,neşeli,kibar görün.mutlu görün.biraz umursamaz görün diyecem ama o mümkün değil gibi:))) hadi haberdar et bizi de

Kızlar bi kızmadan dinleyin, :olamaz:
Dayanamadım eskiden flört ettiğim ve nerdeyse 5-6 aydır konuşmadığım çocuğa mesaj attım. Ama gerçekten dayanamıyorum. Normalde ben de böyle şeylere kızan biriyim, eski ilişkilerimde hayatta atmaz gurur yapardım. Ama bu sefer olmuyor. Vallahi hayatıma bakıyorum bir sürü kursdur odur budur, bi yerlere gidiyorum. Ama yok çocuk aklımdan çıkmıyor. Ağlıyorum sürekli hayatıma da bakamıyorum.
geçen sene kısa bir süre flört etmiştik, çok güzel giderken (ben çok sabırsız ve ani hareket eden biriyim) bir şeye sinirlenip bitirdim. Sonra aradan bir süre geçti doğum gününü kutladım barıştık. Hatta isteklii duruyordu, görüşelim bir an önce tüm sorunları çözelim dedi. Neyse yine güzel giderken ben bir sorun çıkardımD( bu arada hep ben sorun çıkarmıyorum, onunda hataları var, bir de haklıydım) neyse öyle ya da böyle bazı sorunlar oldu. Ve bana ben şu sıra hayatoma bakıcam, bir ilişki istemiyorum dedi. (Kpss çalışıyordu) bir de sen üzerime geliyorsun arkadaşız falan filan dedi tamam dedim. Bir daha nda hiç konuşmadık. neyse ilk başlarda bende unutur gibi oldum ama napayım uzun süredir de aklımdan çıkmıyor. En son yazayım gitsin ne olacak dedim.
olan oldu artık da sizce şöyle düşünür mü?
“Of bu kıza da söyledim kaç ay geçti hala bana mesaj atıyor” gibi şeyler, ya da rahatsız olur mu sizce
Allah aşkına bir de siz kötü yorum yapmayın lütfen yazdım işte dayanamadım yazdım sjslsşdl
Amaaan içinde kalacağına, iyi yapmışsın madem bu kadar aklindaydi.
Neler olur; yorum yapamayacağım. Bekle ve gör

ayyy hadi biz de seninle bekliyoruz.güzel şeyler al kıyafet,bakım yaptır kendine.mis gibi ol.görünce eli ayağı boşalsın.olgun ,neşeli,kibar görün.mutlu görün.biraz umursamaz görün diyecem ama o mümkün değil gibi:))) hadi haberdar et bizi de
Çok heyecanlıyım zaten şimdidem başladım bakımlara 😅

Kızlar konuyu merak edenler için güncelleyeyim dedim, bir gelişme oldu . Biliyorsunuz ki Pazartesi günü buluşacaktık. Ama ben bu buluşmayı ertelemek zorunda kaldım, neden derseniz hem çalışıyorum hem okulum uzaktan devam ediyor, hem kursa gidiyorum. Ayrıca maddi olarak sıkıntı olacaktı. Onu bir şekilde ayarlardım ama ertelemeseydim bir çok işim geri kalacaktı, izin alma vs bir çok sorun yaşayacaktım. Bu yüzden mecbur kaldım açıkçası. Bunu ona söyledim bir hafta sonrası için. O da ilk başta tamam dedi daha sonra bir gün söyledi ( bu arada o da çok yoğun) o gün de benim için yine imkansız. Yani şöyle ki o gün hariç diğer tüm günlerde bir şekilde ayarlayacaktım bir tek o gün imkansızdı. O da ben daha açıklamadan o gün için - tamam şu gün olur mu ben sadece o gün gelebilirim dedii. Bende maalesef o gün olmayacağını söyledim. Bir kaç alternatif düşündük ama ayarlayamadık yani.
Ama şunu hissettm ki gerçekten görüşemediğimiz için üzüldü ve ilk zamanlardaki o heyecanını hissettim. Aynı o zamanlardaki gibi açıklama yaptı.
tamam şu an görüşemiyoruz ama ben bir şekilde ayarliyicam, zaten belki de çok kısa sürücekti, seninde buraya kadar gelmen içime sinmemişti ( ortada buluşacaktık) ben bir ay sonra bir şekilde ayarlayıp oraya gelicem dedi. Biraz maddi durumundan da bahsetti hatta. Ben aldığım harçlıklarla yol parasını ayarlarım bir aya kadar yine gelirim sen merak etme dedi. Hatta ben hiç üzgün olduğumu belli etmedim neyse artık dedim, önemli değil dedim hep. Ona rağmen defalarca böyle bir buluşma ayarladık ve görüşemiyoruz elim kolum bağlı hiç bir şey yapamıyorum dedi. ve görüşemezsek ben üzülücem dedi. Yine söz verdi ben bir ay sonra oraya gelicem diye. Öyle kapattık yani Bir yandan görüşemediğimiz için üzgünüm bir yandan da aynı ilk zamanlardaki gibi davrandığı için çok mutluyum. Ve içten içe de biraz daha geç olmasını istiyordum bu buluşmanın, işlerimi yoluma koyarım diyordum. O yüzden sevindim.

Back
X