Kızlar bi kızmadan dinleyin,
Dayanamadım eskiden flört ettiğim ve nerdeyse 5-6 aydır konuşmadığım çocuğa mesaj attım. Ama gerçekten dayanamıyorum. Normalde ben de böyle şeylere kızan biriyim, eski ilişkilerimde hayatta atmaz gurur yapardım. Ama bu sefer olmuyor. Vallahi hayatıma bakıyorum bir sürü kursdur odur budur, bi yerlere gidiyorum. Ama yok çocuk aklımdan çıkmıyor. Ağlıyorum sürekli hayatıma da bakamıyorum.
geçen sene kısa bir süre flört etmiştik, çok güzel giderken (ben çok sabırsız ve ani hareket eden biriyim) bir şeye sinirlenip bitirdim. Sonra aradan bir süre geçti doğum gününü kutladım barıştık. Hatta isteklii duruyordu, görüşelim bir an önce tüm sorunları çözelim dedi. Neyse yine güzel giderken ben bir sorun çıkardım( bu arada hep ben sorun çıkarmıyorum, onunda hataları var, bir de haklıydım) neyse öyle ya da böyle bazı sorunlar oldu. Ve bana ben şu sıra hayatoma bakıcam, bir ilişki istemiyorum dedi. (Kpss çalışıyordu) bir de sen üzerime geliyorsun arkadaşız falan filan dedi tamam dedim. Bir daha da hiç konuşmadık. neyse ilk başlarda bende unutur gibi oldum ama napayım uzun süredir de aklımdan çıkmıyor. En son yazayım gitsin ne olacak dedim.
olan oldu artık da sizce şöyle düşünür mü?
“Of bu kıza da söyledim kaç ay geçti hala bana mesaj atıyor” gibi şeyler, ya da rahatsız olur mu sizce
Allah aşkına bir de siz kötü yorum yapmayın lütfen yazdım işte dayanamadım yazdım sjslsşdl