- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gene dengesiz davranıyorsunuz. Güzelce yazın. Gecenin bir yarısı mesaj atıp, ertesi akşama kadar bekleyince karşı taraf "aa beni sallamiyor, ne yapsam da onu kazansam" diye düşünmeyecek tabii kiBöyle taktiklere hiç gerek yok :)
Son geliştirdiği taktikten sonra öyle olacağa benziyor2 defa sızın adımınızla gorusmussunuz her gorusmede de sızın trıbınızle bıtmıs
ne ıstıyorsunuz 3. trıbı atmak mı :)
la havleeeKızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Ben de diyorum ki yarın akşama kadar bekleyeyim akşam cevap vereyim biraz merak etsin, neden yazdı acaba diye![]()
Yazma bu saatten sonraTamam tamam tamam şimdi yazıyorum. Taktik yapan biri değilim ya neden yanlış anladınız . Oysa ilk kez yapacaktım![]()
İlk mesajı atan siz olduğunuz için bu taktik yanlış. Mesajı ilk o atsaydı tamam ama siz attınız..Tamam tamam tamam şimdi yazıyorum. Taktik yapan biri değilim ya neden yanlış anladınız . Oysa ilk kez yapacaktım![]()
Açıkladığım halde böyle diyorsunuz. Hiç bir zaman taktik uygulamadım başarısız oldum dedim . Ya da belki heyecanla yazdım öyle bir şeyYazma bu saatten sonra
Çocuğu rahat bırak,bu taktiklerinle 2 güne zaten biter. Çocuğun 2 gününe yazık etme![]()
of kızlar napayım gece gece heyecanlandım. Zaten bu işleri beceremedğim için bu haldeyim, bi an taktik mi yapsam diyiverdim, tamam yazıyorum şimdiSon geliştirdiği taktikten sonra öyle olacağa benziyorilk başta çok ponçik gelmişti halbuki
Şimdi mesaj attımAkşamdan bu yana yeni bir gelişme oldu mu?
Bu kısmı ama özellikle sjslsşdl kısmını yazarak ona da belirtin. Sizi fazla kırmasın çünkü aynen yazdığınızı düşüneceklütfen yazdım işte dayanamadım yazdım sjslsşdl
Niye gece attım diye yalan söylüyorsunuz o zaman??Şimdi mesaj attım
Ya ofNiye gece attım diye yalan söylüyorsunuz o zaman??