- Konu Sahibi Ssouthernssun
-
Allah'im kimseye tattirmasin böyle aci ve sizlere de sabrini versin..
Basimiza ne gelirse gelsin, kismet böyleymis deyip beterinden korunmayi dileyelim..
Rabbim hayatta olan yavrularinizi sizlere bagislasin insallah..
Kismetse ve hayirlisiysa Rabbim kucaginiza saglikli güzel melekler almayi nasip eder insallah tekrar..
Allah yardimciniz olsun..
başın sağolsun canım..sakın isyan etme. Allah kızına uzun ömürler nasip etsin...
isyan etmemek istiyorum ama bazen öyle bir an geliyor ki
amin inş. allahım uzuuun ve de hayırlı öürler versin
Allah sabır versin.İkiz kayıplarda acı da 2 katına çıkıyor.Benim 8 ay oldu ikizlerimi kaybedeli hala tam anlamıyla toparlanamadım.
Eğer sizi üzmeyecekse oğlunuzu kayıp sebebini ne olarak açıkladı doktorlar?Sonuçta oldukça geç bir hafta.
cnm yasadıkların cok üzücü ama birde olaya şu yönüyle bak hem onların şefaatinikazandın iki melek
hemde dünyalar güzeli kızın var oda bu dünyadaki teselin
bizim ise coğumuzun ilkiydi kucaklarımız boş kalıverdi
herşey Allahtan ne yapalım zamanla acın dinecektir gecmeyecek ama hafifleyecek
başın sağolsun
allah razı olsun canım senin de basın sagolsun iyi dileklerin içinde cok teşekkür ederimahh canım allah yar ve yardımcın olsun rabbim sabır versin.seni çok iyi anlıyorum.bnde 2 meleğimi kaybettim.insan hiçbir zaman unutamıyorki onlar hem aklımın hemde kalbimin bir köşesindeler ne yaprsam yapayım boğazımdaki düğümde gitmiyo ama allahın takdiri.yapacak bir şey yok.imtihan dünyası..güzel allahım öbür evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin...
inanın sizi okadar çok merak ediyordumki kızınız bezden kurtulmuş ordan takip edtmiştim ikizler doğdumu diye merak ediyordum şimdi isminizi görünce içim yandı.çok üzüldüm bu nasıl bir acı.rabbim sabır versin allah kızınıza ömür versin.
başınız sağolsun.bende melek annesiyim malesef.acıyla başetmek demişsiniz ya...öyle zor öyle ağrılı bir süreçki..ben yokluğuna hiç alışamadım,hala canım acır hala ağlarım.ama hayat işte devam etmek zorunda.benimde şimdi bir yavrum rabbime şükredişim var.sadece sabır dua....çok ama çok zor.rabbim size ve eşinize sabır kızınıza uzun ömür versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?