bir hamilelik 2 melek can mı dayanır

Allah'ım sabırlar versin cnm. bir bildiği vardır... yaşasalardı belki de ileri de kötü bir hastalıkları olabilirdi... bak bende 10 senelik evliyi 5 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef olmuyor,bazen isyan edesim geliyor,ağlıyorum... ama sonra Allah'ın bir bildiği var diyorum...inşallah şu mübarek günlerde Allah sana başka ,uzun ömürlü evlatlar versin,tüm nerde isteyen varsa sağlılklı ,uzun ömürlü evlatlar versi......

cnmm başın sağolsun allah tekrarını yaşatmasın bnde martta ikiz kızlarımı kaybettim 22. haftada suyum geldi we ikisinide kaybettim
allahın dediği olur dedim isyan etmedim ama tabii içim yandıhalaada yanıyor
şimdi olsalardı doğmuş we 2 aylık olmuş olacaklardı ama kader

kızına sımsıkı sarıl eçnkü en gzl tesellin o allah ona uzun sağlıklı öömür wersin we en kısa zamanda kızına gene bi kardeş gelir işlh

ben 3 gün oldu oğlumu alimi kaybedeli.32. haftasında kalbi durmuş yavrumun.senin yanında kızın var.benim ellerim bomboş kaldı.bende yatağını eşyalarını almıştım.doğumuma az kalmıştı.yanında bir tesellin var sarılacağın.ben bugün gittim toğrağı okşadım oğlum yavrum die.allaha şükretmelisin.tabi hepsinin yeri ayrı ama beterin beteri var unutma...

başınız sağolsun allah kızınızı size bağışlasın

amin canım

cnm allah sabır versin. kızına uzun sağlıklı ömür versin. çok zor bi sınav bu.

sakın isyan etme Allah'a sığınmaktan başka çaremiz mi var?

Allah yardımcın olsun

amin canım gercekten cok zor ama bizim sınavımız da buymuş

zaten hep böyle belkilere sıgınıyoruz çünkü burası sözün tükendiği yer.. allah senin de kucagını doldursun inşallah canım isteyen herkesin de... ama ben artık kızıma kardes düşünür müyüm bilemiyorum.

senin de basın saolsun canım iyi ki kızım varmış diyorum zaten şimdi o olmasaydı yasayamazdım herhalde allahım ona uzuuun ömürler versin

daha cok yeniymiş canım basın saolsun... zaten kızıma bakıp bakıp şükrediyorum iyi ki o var allahım onu bagışlasın beterinden saklasın

Canım, çok geçmiş olsun, gerçekten çok ama çok üzücü bir durum. Diğer dünyada bir kızın bir oğlun var ama, bu dünyada çok üzüldün, yavrularına kavuşamadın belki ama diğer dünyada sonsuza kadar sahip olacağın, sevebileceğin, öpüp koklayacağın, seni çokmutlu edecek bebişlerin olacak.

Ben de bir melek annesiyim.ilk bebeğimi 37+5 de karnımda kaybettim, 2 gün sonrası için sezeryan tarihim alınmıştı.Sebebi bulunamadı,otopsi yapıldı ama her şey normal çıktı.Olmayınca olmuyor canım,oğlumu çok özlüyorum ve diğer dünyada Ona kavuşacağım günü bekliyorum. Oğlum bu dünyada bana çok şey öğretti. Öncelikle ölümden korkmamayı öğretti. Canım çok şükür ki kısa süre sonra kızıma hamile kaldım ve kızıma sağlıcakla kucağıma aldım.Kızım 16 aylık oldu bile.Yaşama tutunacak bir bebeğim var şükür.

Çok şükür ki senin de yaşama tutunacağın bir kızın var.Allah Ona uzun ömür sağlık versin inşallah...

Son düzenleme:
Başın sağolsun kelimesinden nefret ediyorum O sebeple Allah sabır versin canım sana. Başım sağolsa ne yazar kalbim ölmüş. Nasıl dayanıyor insan biliyor musun?ben de bilmiyorum. Emirimi kaybedeli 13 ay oldu. Bu dünyada her güne kalbi yaralı başlayan bir melek annesiyim. Kalbim acıdan ağrıyor. Bazen deli gibi ağlıyorum evde anıra anıra. Bazen evde son ses müzik dinliyorum acımın ağrısını duymıyım diye.Bazen varmış gibi hayaller kuruyorum hayal olduğunu hissettiğimde yüzümde acı bir tebessümle. Mezarına sarılıyorum onunla konuşuyorum ama nabıyım ben hergün ölüyorum.Bu genç yaşımda çok acılıyım bebek düşünüyoruz 6 aydır ama şu anlık birşey yok. ümidimi de kaybediyorum galiba. Yani senin gibi yanan bir de ben varım benim yüreğim kanıyor ama isyan mı asla.Allahım Emirimle sadece ölümü Emire kavuşmak gibi görüyor ve ölmeyi çok istiyorum belki bu işyan olabilir bunu da düşünmden yapamıyorum. Allahım Emirimle beni öbür dünyada kavuşturacak. 9 ay onu ben karnımda taşıdım annesiyim onun ben. Muhakkak bunun bir mükafatı olacaktır değil mi. Şu an görsen yine salya sümük ağlıyorum ve inan na yazdığımı da çok anlamıyorum. yani çok üzgünnümmmm. Allahın bildiği birşey muhakkak vardır bizim kaderimiz böyleymiş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…