- 29 Ağustos 2016
- 473
- 193
- 103
- 29
Herkese merhaba hemen konuya gireyim içim içimi yiyor. Yaklaşık bir aydır instagramdan tanıştığım bir çocuk vardı çok yakışıklıydı hoşlanmadım ama iyidi ara ara yazıyodu saygılı şekilde kendisi sağlıkçı benim bir işim olmuştu arabayla ilk kez aldı götürdü yardım etti ilk yüz yüze tanışmamız böyle oldu ben de mahçup hissettim kendimi dedim bi kahve ikram edeyim dün geldi eve gündüz kahve içtik ettik gayet sohbet güzel seviyeli bir iki saat sonra kallktı akşam sekiz gibi mesaj attı bulunduğumuz şehirde seyir tepesi var oraya gidiyormuş dedi seni de alayım tamam dedim gittik bu arada alkol kullanan kişileriz alkol içmek istedik yasak saati olduğu için bana geldik kendi evinde arkadaşları varmış iyi güzel içtik bu tatlı tatlı yakınlaşmaya başladı o tatlı gelince bende tatlı oldum karşı konulmaz biri ama hoşlantı sevme yok kesinlikle tanımıyoruz bile düzgün gece bir şeyler yaşandı alkolün etkidiyle böyle benim ilk defa başıma geldi kendimi çok çok kötü hissettim sabah kendisine dedim bi daha görüşmeyelim ne arkadaş olabilirz ne sevgili başlamadan bitti tamamen . O da ben yazarım ararım dedi bu dediğinin arkasında duramayacağını bildğm için üstünde durmuyorum biraz kafanı topla dedi. Onun bana duygusal bi hissiyatı yok aynı şekilde benimde ona sadece bi çekim oldu bilmiyorum çok pişmanım çok kötüyüm bundan sonra nasıl davranayım açıkçası devam etsinde istemiyorum çünkü beni hep öyle bilcek öyle hatrlıcak sevgili olsak bile .fikirlerinize ihtiiyacım var