Bir hata ..

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Herkese merhaba hemen konuya gireyim içim içimi yiyor. Yaklaşık bir aydır instagramdan tanıştığım bir çocuk vardı çok yakışıklıydı hoşlanmadım ama iyidi ara ara yazıyodu saygılı şekilde kendisi sağlıkçı benim bir işim olmuştu arabayla ilk kez aldı götürdü yardım etti ilk yüz yüze tanışmamız böyle oldu ben de mahçup hissettim kendimi dedim bi kahve ikram edeyim dün geldi eve gündüz kahve içtik ettik gayet sohbet güzel seviyeli bir iki saat sonra kallktı akşam sekiz gibi mesaj attı bulunduğumuz şehirde seyir tepesi var oraya gidiyormuş dedi seni de alayım tamam dedim gittik bu arada alkol kullanan kişileriz alkol içmek istedik yasak saati olduğu için bana geldik kendi evinde arkadaşları varmış iyi güzel içtik bu tatlı tatlı yakınlaşmaya başladı o tatlı gelince bende tatlı oldum karşı konulmaz biri ama hoşlantı sevme yok kesinlikle tanımıyoruz bile düzgün gece bir şeyler yaşandı alkolün etkidiyle böyle benim ilk defa başıma geldi kendimi çok çok kötü hissettim sabah kendisine dedim bi daha görüşmeyelim ne arkadaş olabilirz ne sevgili başlamadan bitti tamamen . O da ben yazarım ararım dedi bu dediğinin arkasında duramayacağını bildğm için üstünde durmuyorum biraz kafanı topla dedi. Onun bana duygusal bi hissiyatı yok aynı şekilde benimde ona sadece bi çekim oldu bilmiyorum çok pişmanım çok kötüyüm bundan sonra nasıl davranayım açıkçası devam etsinde istemiyorum çünkü beni hep öyle bilcek öyle hatrlıcak sevgili olsak bile .fikirlerinize ihtiiyacım var

Herkese merhaba hemen konuya gireyim içim içimi yiyor. Yaklaşık bir aydır instagramdan tanıştığım bir çocuk vardı çok yakışıklıydı hoşlanmadım ama iyidi ara ara yazıyodu saygılı şekilde kendisi sağlıkçı benim bir işim olmuştu arabayla ilk kez aldı götürdü yardım etti ilk yüz yüze tanışmamız böyle oldu ben de mahçup hissettim kendimi dedim bi kahve ikram edeyim dün geldi eve gündüz kahve içtik ettik gayet sohbet güzel seviyeli bir iki saat sonra kallktı akşam sekiz gibi mesaj attı bulunduğumuz şehirde seyir tepesi var oraya gidiyormuş dedi seni de alayım tamam dedim gittik bu arada alkol kullanan kişileriz alkol içmek istedik yasak saati olduğu için bana geldik kendi evinde arkadaşları varmış iyi güzel içtik bu tatlı tatlı yakınlaşmaya başladı o tatlı gelince bende tatlı oldum karşı konulmaz biri ama hoşlantı sevme yok kesinlikle tanımıyoruz bile düzgün gece bir şeyler yaşandı alkolün etkidiyle böyle benim ilk defa başıma geldi kendimi çok çok kötü hissettim sabah kendisine dedim bi daha görüşmeyelim ne arkadaş olabilirz ne sevgili başlamadan bitti tamamen . O da ben yazarım ararım dedi bu dediğinin arkasında duramayacağını bildğm için üstünde durmuyorum biraz kafanı topla dedi. Onun bana duygusal bi hissiyatı yok aynı şekilde benimde ona sadece bi çekim oldu bilmiyorum çok pişmanım çok kötüyüm bundan sonra nasıl davranayım açıkçası devam etsinde istemiyorum çünkü beni hep öyle bilcek öyle hatrlıcak sevgili olsak bile .fikirlerinize ihtiiyacım va

Böyle bilecek derken? Öyle bilsin, sorun nedir? Karşılıklı bir isteğiniz olmuş yaşanmış bitmiş. Görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz ama bu şekilde tanışıp ilerletip sevgili olup evlenen çok insan var. O insanların sizden farkı yaptıklarının arkasında durmaları, bunu hata olarak görmemeleri

Cnm çocuktan beklentin nedir sevgili olmak istiyosun gibi geldi sanki biraz ,arama eğer çok istiyorsa o arasın
böyle bir şey olmasaydı tanıyıp sevgili olmak isterdim ama bundan sonra istemiyorum çünkü sıra bozuldu ilişkimiz olsada sağlam olmaz o da biraz beni güzel bulduğu için hoşlantısı olduğunu düşnmüyorum ısrarcı biri de değil bi son olmaz eminim sadece bu olayın şokunu atlatamıyorum ben nasıl böyle yaptım kendime yenildim aslında kendime kızıyorum

Böyle bilecek derken? Öyle bilsin, sorun nedir? Karşılıklı bir isteğiniz olmuş yaşanmış bitmiş. Görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz ama bu şekilde tanışıp ilerletip sevgili olup evlenen çok insan var. O insanların sizden farkı yaptıklarının arkasında durmaları, bunu hata olarak görmemeleri
o kişiden öyle bir elektrk alamadım ben de de olmadı biraz cinsel dürtülere yenildik gibi oldu

Bizim de eşimle her şey çok hızlı ilerlemişti, böyle katı bakmayın derim. Güzel zaman geçirmişsiniz, birbirinizden etkilenmişsiniz de, daha ne ki?

Bunu buraya bir çok kez yazdım size de yazayım; ilk randevuda seviştiğim adamla sekiz senedir evliyim. Sizden tek farkım sevişmeyi hata olarak görmememdi tabi.
ama ben seviştiğim adamdan duygusal elektrk alamadım yani onun için F*** body gibi bi şey oldu zaten ultra yakışıklı play bouy gibi tam ben deseniz ben de aşık değilim bizde biraz cinsel dürtü oldu duygusallık sıfır sizinki ne güzel herkese böyle düşmüyor çok mutlu olun

ama ben seviştiğim adamdan duygusal elektrk alamadım yani onun için F*** body gibi bi şey oldu zaten ultra yakışıklı play bouy gibi tam ben deseniz ben de aşık değilim bizde biraz cinsel dürtü oldu duygusallık sıfır sizinki ne güzel herkese böyle düşmüyor çok mutlu olun
Hoşlanıyorsan aramasına izin ver
Hissi var mı yok mu sen ne hissediyorsun anlarsın
Birkaç kez daha konuşabilirsin beğendiysen

E bizim de öyleydi zaten. Uzun bi süre sadece seviştik sonra bi baktık farkında olmadan sevgili olmuşuz. İlk andan süper duygu yoğunluğuyla başlamaz böyle şeyler.

Sevgili olmak istiyorsanız bunu hata olarak görmemenizi tavsiye edebilirim (Yine de siz aramayın bence, sizi aramasını bekleyin). Ancak istisnai durumlar hariç (yukarıda bir üyemiz de yazmış, katılıyorum, ciddi ilişkiler böyle de başlayabilir, bu konuda bir önyargım yok, ancak düşük bir yüzdeyle) erkekler böyle durumlarda kısmen değişik havalara girme/snob tavırlarda olma eğiliminde olabiliyor. Hiçbir eve çağırma muhabbetini de bu ülkede ne yazık ki çoğu erkek (en masum bir kahve içme daveti dahil, gündüz bile olsa) o şekilde algılamıyor, bunu herkes bir şekilde tecrübe etmiş ya da tecrübe edenleri dinlemiştir. Bu noktadan sonra küstahlaşmalar ve saygısızlıklar (istisnalar hariç elbette) olabilir. Ben görüşmeme kararınızı yerinde buldum kesinlikle sevgili olmak gibi bir niyetiniz yoksa. Niyetiniz olsa da bence şu aşamada geri çekilin. Bir üyemize daha hak vermeden kesinlikle geçemeyeceğim; gerçekten ortalık tehlikeli insanlarla dolu, siz masumsunuz diye herkes öyle olacak diye bir kaide yok, şu zamanda çok daha dikkatli olmak gerekiyor, henüz yeterince doğru düzgün tanımadığınız biri. Kendinizi yıpratmaya bir son verin, bir daha tekrarlamazsam daha iyi olacak şeklinde bir karar alabilirsiniz kendiniz için, bunu da özsaygınızın rencide olduğunu farkettiğim için söylüyorum. Ancak yeterince tanımadığımız kişileri ölçme/değerlendirme süresinin uzun olmasında bence fayda var, hasbelkader tehlikeli biri karşımıza çıkmadı diye bu çıkmayacak anlamına gelmez. Kendinizi yıpratmayın, kimse de sizi suçlamıyor zaten, herkes faydalı önerilerde bulunmuş. Sağlıkla.

Herkese merhaba hemen konuya gireyim içim içimi yiyor. Yaklaşık bir aydır instagramdan tanıştığım bir çocuk vardı çok yakışıklıydı hoşlanmadım ama iyidi ara ara yazıyodu saygılı şekilde kendisi sağlıkçı benim bir işim olmuştu arabayla ilk kez aldı götürdü yardım etti ilk yüz yüze tanışmamız böyle oldu ben de mahçup hissettim kendimi dedim bi kahve ikram edeyim dün geldi eve gündüz kahve içtik ettik gayet sohbet güzel seviyeli bir iki saat sonra kallktı akşam sekiz gibi mesaj attı bulunduğumuz şehirde seyir tepesi var oraya gidiyormuş dedi seni de alayım tamam dedim gittik bu arada alkol kullanan kişileriz alkol içmek istedik yasak saati olduğu için bana geldik kendi evinde arkadaşları varmış iyi güzel içtik bu tatlı tatlı yakınlaşmaya başladı o tatlı gelince bende tatlı oldum karşı konulmaz biri ama hoşlantı sevme yok kesinlikle tanımıyoruz bile düzgün gece bir şeyler yaşandı alkolün etkidiyle böyle benim ilk defa başıma geldi kendimi çok çok kötü hissettim sabah kendisine dedim bi daha görüşmeyelim ne arkadaş olabilirz ne sevgili başlamadan bitti tamamen . O da ben yazarım ararım dedi bu dediğinin arkasında duramayacağını bildğm için üstünde durmuyorum biraz kafanı topla dedi. Onun bana duygusal bi hissiyatı yok aynı şekilde benimde ona sadece bi çekim oldu bilmiyorum çok pişmanım çok kötüyüm bundan sonra nasıl davranayım açıkçası devam etsinde istemiyorum çünkü beni hep öyle bilcek öyle hatrlıcak sevgili olsak bile .fikirlerinize ihtiiyacım var
Siz bu zemini birazda kendiniz hazırlamışsınız .Karşı cins alkol ve evinize alıp alkol içmek ve sonrası kaçınılmaz son .Ateşle barut yan yana durmaz hele işin içinde alkol varsa .Bunları az çok kestiremedinizmiki bu kadar pişmanlık yaşıyorsunuz .Sonrası adama bir daha görüşmeyelim ne sevgili olabiliriz ne arkadaş kalabiliriz demeniz olayın sıcaklığıyla biraz duygusal yaklaşmışsınız .Belki ileriki zamanlarda devam ederseniz güzel giden bir ilişki yaşayacaksınız .Bence akışına bırakın .

Neden görüşmeyelim dediniz, kendinizi kötü hissedeceğiniz bir tavrı mı oldu? Soğuk mu davrandı? Kesip atma sebebiniz içsel mi ondan mı kaynaklı?

Back
X