durumunu kendime biraz yakın buldum ben evli değilim ama erkek arkadaşımla genelde çok uyuşmuyoruz ama beni çok seviyor değer veriyor bir daha böyle birisi olmazsa diye ayrılamıyorum da onun bi hatası çok soğuttu beni ondan ama buna rağmen devam ettim beş ay oldu o bana teklif ettiğinde zaten bi çıktığı varmış sonra kızla ben varken cinsel yakınlaşmaları olmuş bunu bana anlattı anında bitirdim ama dayanamayıp geri döndüm çünkü kendimi kandırıp farkına varmadan çok sevmişim onu şimdi ne mutluyum ne mutsuz üstelik o kesinlikle evlilik düşünüyor benimle kısmet deyip geçiştiriyorum ama cesaret edip ayrılamıyorum da doya doya bu ilişkiye devam da edemiyorum bişeyler yapmam lazım senin gibi bi evliliğim olacak gibi hissediyorum oooffff ooofffff....
durumunu kendime biraz yakın buldum ben evli değilim ama erkek arkadaşımla genelde çok uyuşmuyoruz ama beni çok seviyor değer veriyor bir daha böyle birisi olmazsa diye ayrılamıyorum da onun bi hatası çok soğuttu beni ondan ama buna rağmen devam ettim beş ay oldu o bana teklif ettiğinde zaten bi çıktığı varmış sonra kızla ben varken cinsel yakınlaşmaları olmuş bunu bana anlattı anında bitirdim ama dayanamayıp geri döndüm çünkü kendimi kandırıp farkına varmadan çok sevmişim onu şimdi ne mutluyum ne mutsuz üstelik o kesinlikle evlilik düşünüyor benimle kısmet deyip geçiştiriyorum ama cesaret edip ayrılamıyorum da doya doya bu ilişkiye devam da edemiyorum bişeyler yapmam lazım senin gibi bi evliliğim olacak gibi hissediyorum oooffff ooofffff....
evet canım ben böyle olmasını istemedim. :2:
hatta yalvardım geri dönelim ailemi ikna ederim herşey istediğimiz gibi olur.. böyle mutlu olamıyız dedim ama dinlemedi..bilmediğim bi yerde 2 gün kaldık arkadaşlarıda vardı yanında her gün ağladım ama dönmedi.. bi yerde mecbur bırakıldım.. daha sonra gidebilirdim ama gitmdim bana yaptığı en büyük yanlıştı beni kaçırmak asla affetmeyeceğim bişeydi ama kıymadım. seviyordum ve en azından sans verip denemek istedim.. son bi kaç aya kadar beni mutlu edeceğine inancım vardı ama artık yok
Canim benim egitimini tamamlamana sevindim.Memurluk bir sekilde nasip olur.Ise girmeni tavsiye ederim.Eger izin vermezse ufak talebelere matematik,turkce,fen dersleri evde vermeye calis.Esinle ters duseceginiz bir suru durum bulunmasi normal.Ama geri alinamayacak telafisi bulunmayacak delilikler yapmasini engellemelisin.Ailenle irtibatini kesme.Esini sevgiyle ikna et.Inatlasirsaniz zaten kompleks yapabilecegi egitim farkliligi var sana zarar verebilir.Tek dilegim Allahtan Sana zarar vermeden senin mutlulugun icin adim atmasi.Ufff halinin altina supurulen kirintilar bir gun kabak gibi gunyuzune cikmis iste.Tatlim denk degilsiniz ki fakat kendini eriterekte mutluluk belki mumkun fakat bu seferde karsi inatlasmamali ikna edilmeli.Evliligini esin icin degil kendin icin devam ettirip ettirmemekte karar vermelisin.Ayrilmak sorunlari halleder mi yoksa daha da buyutur mu???1- bebek çok istiyordum ama uğraşmıyorum.. zaten düşünmüyoruz da daha.. geçen ay çok korkmuştum sadece ama yok çok şükür..
2-okul bitti ama memurluk için kpss çalışamıyorum o kadar emek vermiştim dersaneye gidiyordum sınava 2 ay kala evelndim..hala da oturup ders çalışamıyorum bu sorunlardan.. çok şükür bi işim var yinede çalışıyorum.
3-yol yakınken bıarkmak daha kolay acaba ?:2:
aklım beynim kalbim çok kötü.. çıkmazdayım..
heh şöyle yaaa , böyle düşünerek herşeyi elde edebilirsin..
Biraz yetinme, bolca şükür bak nasıl mutlu olacaksın
inşallah öyle olur canım
ama her an tüm umudumu yıkabiliyo... ben bazı şeyleri kabullendim artık ama sanırım o yaşananların etkisinden sıyrılamadı hala.. ya da bilmiyorum belkide yüz vermek istemiyo yine herşeyden nem kaparım diye anlamadım gitti.. ne olur sanki eskisi sevgisini hissetirse banabu defa tek istediğim bu başka hiç bişey istemiyorum ki ondan
söyledin mi peki ona?
bide herşeyi zamana bırak biraz, evlilik anca 1-2 senede otuyor, hiç boşuna kırmayın birbirinizi.
yaşamış biri olarak söylüyorum, hepsi geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?