Bir hayati bitirmek uzereyiz.

Çok haklısınız hiç bir zaman tek tarafın mücadelesiyle yürümez. evlilik iki kişiliktir.zamanla yorgunluk bıkkınlık verir ve o mücadeleyi bi an bıraktığın zaman karşı tarafdan hiç bi mücadelesi olmadığı için herşey çatırdamaya başlar.Bitmeye yüz tutar.Tabi nasip herşey kader'de varsa bi şekilde bitiyor.Herşeye Çok Şükür...

inşallah canim inşallah , sen de hep mutlu ol , .babam her sabah gelip beni öpüyor üzülme sen diyor bir kadının evliliği icin yapacağı her şeye katlandın vicdanın rahat bir şekilde yaşa diyor .
Haklılar güçlü , dimdik duran ben evlenince , pasif ,ezik, kendini savunamayan bir insana dönüştürulmüştum.
Fedakarlık var fedakarlık var ..

Boşver gitmesi daha hayırlı olmuş belliki. Bundan sonra önüne bak hep mutlu ol canım..

geri dönüşü zaten acı verir hele ki böyle sinsi bir adamı ben kabul etmem artik . Ama ne bilim insan üzülüyor yine de

allah yardımcın olsun canım . geçmişe bir sünger çek . hiçbirşey senden daha değerli değildir . bundan sonraki yaşantında hep mutlu ol
çok teşekkürler canim , inşallah çekmeyi beceririm süngeri

geri dönüşü zaten acı verir hele ki böyle sinsi bir adamı ben kabul etmem artik . Ama ne bilim insan üzülüyor yine de

çok teşekkürler canim , inşallah çekmeyi beceririm süngeri

sen en zorunu başarmışsın alıp eşyanı çekip çıkmışsın bunuda halledersin . kendine güven

Canim benim insanin uzulmemesi elde degil yazdiklarini okuyunca ama unutma bu klasiktir ya kadin.gozyasi dokerken erkek umursamaz anlayamaz durumu sonra kadin toparlanir yola devam efer erkek perisan olur....sen icinde birsey kalmasin bir muddet durgun olabilirsin ara ara aglayabilirsin uzulebilirsin ama heepsi gececek merak etme dualarim seninle sende duaya devam et ibadetlerini aksatma sigin Yaradanina bak ne kadar rahatlayacaksin...

sen en zorunu başarmışsın alıp eşyanı çekip çıkmışsın bunuda halledersin . kendine güven
en zoru bu muydu :)) güldürdün beni canim allah da seni güldürsün.
Eşyalarımı toplarken çok güçlüydüm bir an durup ne yapıyorum ben demedim sadece bana ait bir parca bile kalmasın diye var gücümle her yere baktım sonra besleme çekip kapıyı kapattım , bahçeye inip son bir kere evime baktım hoscakal dedim .
Memleketten çıkarken son çıkışım demedim çünkü biliyordum ki orda benim icin yanan arkadaşlarım vardi ve ben onlar icin bir daha oraya dönecektim . 60 a yakin bayan öğretmen arkadşım var ve her gün bir kaçı arayıp benimle birlikte ağlıyor.

çok tesekkur ederim canim iyi ki varsiniz , düşünceleriniz beni rahatlatıyor .
Zaten namazımda niyazımdayım , onun yüzünden nerdeyse ben de uzaklaşıyordum ibadetlerimden çünkü hayatından bezmişti sıkıntısı neyse annesi ona ne yaptırmaya çalışıyorsa o da yapamıyordu ve gittikçe dipsiz bir kuyuya çekiliyor gibiydi .
Sürekli avare , dalgın , hayat neşesi bitmiş gibiydi .

Bu satirlari okurken. 17 yil once cektigim acilari hatirladim. Inanin hepsi gececek. Ve ilerde ohhh iyiki de bosanmisim diyeceksiniz. Ve gecmiste agladiklariniza guleceksiniz..

aslan gibi babanız var arkanızda cigeri 5 para etmez biri icin ağlamayın yerinizde olmak isteyen o kadar cok insan vardir ailesi sahip cikmadigi icin eziyet ceken onlari düşünün yeni hayatınızda mutlu olun inşallah

O zaman siz ne yapın biliyor musunuz?
Bu kadar mükemmel bir ailenizi daha fazla üzmeyin.
Gülün eğlenin bittiyse bitti ya!
Biri gider 100'ü gelir!
Siz biliyor musunuz ağladıkça üzüldükçe,
Aileniz daha çok üzülecek belki üzüntüden babacığınız hasta olacak Allah korusun.
Yapmayın kalkın ayağı kendinize değer verin.
Aileniz yeteri kadar veriyorken hemde.
Ailenizle neler yapmayı özlediniz?
Evliyken nelerden mahrum kaldınız?
Bir düşünün ve hepsini gerçekleştirin.
Keşke böyle bir babam olsaydı ya keşke.
Ne ağlaması ya kahkaha atardım,dans ederdim.
Mutluluktan kafayı yerdim herhalde.
Malum herkese böyle baba nasip olmuyor.

Bu satirlari okurken. 17 yil once cektigim acilari hatirladim. Inanin hepsi gececek. Ve ilerde ohhh iyiki de bosanmisim diyeceksiniz. Ve gecmiste agladiklariniza guleceksiniz..
inşallah canim benim , ailem de öyle diyor .
Senin icin ne kadar hayırlı olduğunu şuan görebilsen sevinçten uçardın diyor .
Senin icin sustuk ama ateşler içinde yanıyordun ve bunu senin görmeni bekledik diyorlar .
Çünkü bitseydi bizi suçlardın o derece gözlerin görmüyordu diyorlar .
Yakindir hayırlı tarafını görmem.

teşekkürler guzel insan , babadan bulamadıysanız allah hayattan verir inşallah size de güzellikler .

aslan gibi babanız var arkanızda cigeri 5 para etmez biri icin ağlamayın yerinizde olmak isteyen o kadar cok insan vardir ailesi sahip cikmadigi icin eziyet ceken onlari düşünün yeni hayatınızda mutlu olun inşallah
gerçekten ciğeri 5 para etmiyor haklisiniz .
Kendisine saygısı olmayan başkasına nasıl olsun ki . Kendi hayatini hiçe sayan baskasininkini önemser mi degil mi ama

Bu adamdan çocuğunun olmaması bile senin için hayirmış.Allah yolunu bahtini açık etsin .
ben cocUk olursa evliliğimiz kurtulur zannetmişim simdi görüyorum ki çocuk da olsa bu beni yarı yolda bırakırmış .
Allahım dua ediyordum çocuğumuz olmuyor hayırlı tarafı nerde bana göster diye , bir ışık istiyorum iste gösterdi ışığı bu defa ben kabul etmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…