- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
inşallah canim inşallah , sen de hep mutlu ol , .babam her sabah gelip beni öpüyor üzülme sen diyor bir kadının evliliği icin yapacağı her şeye katlandın vicdanın rahat bir şekilde yaşa diyor .Bende yakın bir zamanda aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum bunları.Binbir hevesle dosedigim evimi annem ve babamla böyle bosaltmistim.O zamanlar nefes alamiyordum.Hayatim bitti diyordum.Bir daha mutlu olamiycakmisim gibi geliyordu.Bende öğretmenim,okulda herkes sorucak nasıl anlaticam falan gibi bir sürü şey beynimde dönüyordu.Ve noldu biliyor musun bu mesajı sana yeni evimden yazıyorum.Evlendim ve çok mutluyum.Rabbim beni vicdanlı bir insanla kardilastirdi.Ailesi beni çok sevdi.Hayatimda 2 senede neler degisti bende inanamıyorum.Sakin umudunu kaybetme herşey çok güzel olacak.Hele de vicdanın rahatsa evliliğin sürdürülmesi için her şeyi yapmissan arkana yaslan ve bekle güzel günler sana koşarak geliyor.
amin canim , senin hakkında da hayırlısı olsun , sakın alttan alma.
Anladim ki bir evlilik yıkilacaksa yıkılır sen istediğin kadar çırpın harabe duvarı ayakta tutmaya çalış asla sadece senin cabanla düzelmez .
Yıpratma kendini bak bana allah razi olsun diyeceğine , allah belanı versin diyip tekmeyi bastı gitti .
geri dönüşü zaten acı verir hele ki böyle sinsi bir adamı ben kabul etmem artik . Ama ne bilim insan üzülüyor yine deBebek olmaması iyi olmuş,bebek olsaydı sancılı olurdu.
Mutsuz olcak,acı çekecek demeyin bunun geri dönüşü size acı verebilir.
Çünkü insanlar mutsuzluktan ölecek olsalar bile sosyal medyada farklı görünebilirler.
çok teşekkürler canim , inşallah çekmeyi beceririm süngeriallah yardımcın olsun canım . geçmişe bir sünger çek . hiçbirşey senden daha değerli değildir . bundan sonraki yaşantında hep mutlu ol
geri dönüşü zaten acı verir hele ki böyle sinsi bir adamı ben kabul etmem artik . Ama ne bilim insan üzülüyor yine de
çok teşekkürler canim , inşallah çekmeyi beceririm süngeri
en zoru bu muydu :)) güldürdün beni canim allah da seni güldürsün.sen en zorunu başarmışsın alıp eşyanı çekip çıkmışsın bunuda halledersin . kendine güven
çok tesekkur ederim canim iyi ki varsiniz , düşünceleriniz beni rahatlatıyor .Canim benim insanin uzulmemesi elde degil yazdiklarini okuyunca ama unutma bu klasiktir ya kadin.gozyasi dokerken erkek umursamaz anlayamaz durumu sonra kadin toparlanir yola devam efer erkek perisan olur....sen icinde birsey kalmasin bir muddet durgun olabilirsin ara ara aglayabilirsin uzulebilirsin ama heepsi gececek merak etme dualarim seninle sende duaya devam et ibadetlerini aksatma sigin Yaradanina bak ne kadar rahatlayacaksin...
Bu satirlari okurken. 17 yil once cektigim acilari hatirladim. Inanin hepsi gececek. Ve ilerde ohhh iyiki de bosanmisim diyeceksiniz. Ve gecmiste agladiklariniza guleceksiniz..Selam kizlar , bilenler biliyor 1 hafta oldu boşanma aşamasına geçtim , ben bile ne olduğunu bilemeden kendimi burda buldum esim ve ailesi planlamış sadece bana ne zaman söyleyecekleri kalmıştı .
1 hafta ağladım aralıksız dün yani çarşamba haftam bitti , başka şehirde yaşıyorum kalktım gittim çeyizlerimi aldim , 3.5 yildir ortak parayla alınan hicbir eşyayayi almadım hepsini bıraktım .
Ben ve babam almama taraftarıydık annem ve ablam alma.
Ve biz galip gelip almadık bıraktım süslerimi , bardaklarımı , tablolarımı vs.
Giderken babam orda sakin ağlama dedi , dik dur dedi .
Eve girdik ev bir tertipli , düzenli ki babam soyle bir eve baktı sonra gelip sarıldı bana" sana bundan daha güzel bir ev yapacam tez zamanda hic üzülme , yeter ki bir an önce çıkalım burdan ." Dedi .
Saatler içinde alıp çıktık , eşim olacak adam hesaplarını yapmış 10 tlnin bile hesabını yapıyordu telefonda şaşırdım kaldım .
Bitsin diye öyle acele ediyor ki sanki durursa tekrar başa geri dönecekmiş gibi acele ediyor çok üzüldüm bu duruma . Ben bizim için 3.5 yıl maddi manevi destek verirken o annesinin ağzına bakıyormuş .
Son olarak durumuna sunu yazmış"ne olursa olsun içimden geleni yapacağım ,kimin ne düşündüğü zerre umrumda degil " bunu okuyunca sildim gözyaşlarımı çünkü hep annesinin etkisinde diyordum , sonradan hayati berbat olacak , eski sefil hayatini yaşayacak , bunları düşündükçe onun icin üzülüyordum .
Anladim ki hic bir etki insani bu kadar zalim yapmaz . Ne yazık ki tanıyamamışım 4 yıllık eşimi .
Siz siz olun sakin alttan almayın , sakin benim gibi bu kadar aşırı verici olmayın , yuvayı kurtarmak sadece bayanin görevi değildir ,
Çocuğumuz olsun diye 3.5 yıl yemedigim, icmedigim , araştırmadigim doktor , gitmediğim lokman hekim kalmadı , düşünüyorum da hepsine bir başıma aman eşimin başı ağrımasın ben yapayım diye atlamışım, ona bebekler gibi bakmışım yemeği , çayı , suyu , hep önündeydi , isten gelirdim o evde olurdu ben mutfağa girer 4 çeşit yemek yapardım .
Yine de yaranamamışım , yine takdir girmemişim şimdi anlıyorum .
Meğerse sırtımdaki kalburdan , yükten ben kurtulmuşum ve sanırım o imzayı attıktan sonra benim düğünüm başlayacak eşimin de yasi ,
o ayrılmayı sadece ikimizin evi terk etmesi zannetti ama bilmiyordu ki herşey paramparça olacak , anılarımız bile evi kapladı , bütün fotoları bıraktım neden ben onların çaresine bakacaktım ki , kendisi halledecekti Bakalim nasıl yapacak .
.
nolur bana dua edin çok ihtiyacım var .
O zaman siz ne yapın biliyor musunuz?çok haklisiniz konuyu açmamın sebebi de benim giremediğim tarafları sizin görmeniz ve gözlerimi açmanız , teşekkür ediyorum .
Ailemin bana vaadettiklerini kimse edemez , kimse onların bana yaşattığı hayatı yaşayamaz haklisiniz , ailenin küçüğü de değilim ama el üstünde tutuluyorum , zaten eşim bunu kabullenemedi bu kadar beni önemsemeleri onu çıldırtan tarafı , sahipsiz birini alıp anne bakıcısı yapacaktı kendine
Bu adamdan çocuğunun olmaması bile senin için hayirmış.Allah yolunu bahtini açık etsin .Sağolun kızlar
inşallah canim benim , ailem de öyle diyor .Bu satirlari okurken. 17 yil once cektigim acilari hatirladim. Inanin hepsi gececek. Ve ilerde ohhh iyiki de bosanmisim diyeceksiniz. Ve gecmiste agladiklariniza guleceksiniz..
teşekkürler guzel insan , babadan bulamadıysanız allah hayattan verir inşallah size de güzellikler .O zaman siz ne yapın biliyor musunuz?
Bu kadar mükemmel bir ailenizi daha fazla üzmeyin.
Gülün eğlenin bittiyse bitti ya!
Biri gider 100'ü gelir!
Siz biliyor musunuz ağladıkça üzüldükçe,
Aileniz daha çok üzülecek belki üzüntüden babacığınız hasta olacak Allah korusun.
Yapmayın kalkın ayağı kendinize değer verin.
Aileniz yeteri kadar veriyorken hemde.
Ailenizle neler yapmayı özlediniz?
Evliyken nelerden mahrum kaldınız?
Bir düşünün ve hepsini gerçekleştirin.
Keşke böyle bir babam olsaydı ya keşke.
Ne ağlaması ya kahkaha atardım,dans ederdim.
Mutluluktan kafayı yerdim herhalde.
Malum herkese böyle baba nasip olmuyor.
gerçekten ciğeri 5 para etmiyor haklisiniz .aslan gibi babanız var arkanızda cigeri 5 para etmez biri icin ağlamayın yerinizde olmak isteyen o kadar cok insan vardir ailesi sahip cikmadigi icin eziyet ceken onlari düşünün yeni hayatınızda mutlu olun inşallah
olayin ozeti bulMeğerse sırtımdaki kalburdan , yükten ben kurtulmuşum ve sanırım o imzayı attıktan sonra benim düğünüm başlayacak eşimin de yasi ,
ben cocUk olursa evliliğimiz kurtulur zannetmişim simdi görüyorum ki çocuk da olsa bu beni yarı yolda bırakırmış .Bu adamdan çocuğunun olmaması bile senin için hayirmış.Allah yolunu bahtini açık etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?