Bir hayati bitirmek uzereyiz.

Allah kuvvet versin. İyi ki olmamış bebek bu adama da değmezmiş zaten

Üzülme... Bir kapı kapanır, bin kapı açılır. Rabbim vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın. Helal olsun babana. Kızlarını evlendirdikten sonra, babalıktan feragat etmiş gibi davranan, gelinlikle gittin kefenle gelirsin kafasında olan babadan bozmalar o kadar çok ki. O bastığı yeri inleten, dağ gibi adamlar, kızlarının başka bi adamdan dayak yemesine sesini dahi çıkarmıyorlar ya. Sorsan, delikanlılıkta mangalda kül bırakmazlar. Tüm babalar senin baban gibi olabilse keşke. Kıymetini bil babanın. Allah başınızdan eksik etmesin.

Inaninki çocuk evliliği kurtarmaz.Sorunlu bir evlilikte aksine daha çok insanı çıkmaza sokar.Olanda da olmayanda da bir hayır vardır.Bundan sonra kendi yolunuza bakın.Umarim hayat bundan sonra sizin için daha güzel olsun.

Aynı süreci bende yaşadım, hemde olayların hepsi aynı idi. Yalnız değilsin, ilk de değilsin sen bir ömrü paylaşmak gibi masumane, Allah rızası için çıkmışsın bu yola belli ki fakat eşiniz pek de Allahın rızasını düşünmemiş hatta çiğnemiş çok yazık... En kötü helallerden birini yapmış ve vicdanı hala sızlayan sizsiniz.. Bence siz siz olun bu kadar merhametli olmayın. Bana da eşim ailesinin içinde beni istemediğini söylerken bile ben onu etki altında kalarak bile olsa böyle bişey yaptığı için tüm gururum ve onurum yerle bir olmasına rağmen, halen aptal gibi ona üzülmüştüm. Ama sonra sonra hayat öğretiyor ki, bu hayata karşı duygusal değil dik olacaksın. Yoksa çok ezmeye çalışan oluyor.. Canım dediğin yarın düşmanın oluyor. Bencil ol ve kendinden artık feragat etme, bırak seni bu yaşta "dul" sıfatı ile karşı karşıya bırakacak olanlar düşünsün, hele ki hiçbir suçun yokken ise..

Şimdi bana ne oldu biliyormusun, eşim aylar sonra babamın evine geldi özür diledi ikimiz için yeni ve uzakta bir yuva tuttu. Şuan ailesi ile görüşmüyorum, onlar da beni arayıp sormuyorlar ama olsun o benim yanımda. Fakat yaşadıklarımı unuttum mu, şuan için asla ! Eskisi kadar değer vediğimi belli ediyor muyum çok bekler. Artık daha atarlıyım, başım dik, keyfi bilir ! Beni daha fazla ne kadar rezil edebilir mi tüm çevreme !! Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda inşallah, evliliğin için hayırlısı olsun.. Sevgiler

Aynı süreci bende yaşadım, hemde olayların hepsi aynı idi. Yalnız değilsin, ilk de değilsin sen bir ömrü paylaşmak gibi masumane, Allah rızası için çıkmışsın bu yola belli ki eşiniz pek de Allahın rızasını düşünmemiş hatta çiğnemiş çok yazık... En kötü helallerden birini yapmış ve vicdanı hala sızlayan sizsiniz.. Bence siz siz olun bu kadar merhametli olmayın. Bana da eşim ailesinin içinde beni istemediğini söylerken bile ben onu etki altında kalarak bile olsa böyle bişey yaptığı için tüm gururum ve onurum yerle bir olmasına rağmen, halen aptal gibi ona üzülmüştüm. Ama sonra sonra hayat öğretiyor ki, bu hayata karşı duygusal değil dik olacaksın. Yoksa çok ezmeye çalışan oluyor.. Canım dediğin yarın düşmanın oluyor. Bencil ol ve kendinden artık feragat etme, bırak seni bu yaşta "dul" sıfatı ile karşı karşıya bırakacak olanlar düşünsün, hele ki hiçbir suçun yokken ise..

Şimdi bana ne oldu biliyormusun, eşim aylar sonra babamın evine geldi özür diledi ikimiz için yeni ve uzakta bir yuva tuttu. Şuan ailesi ile görüşmüyorum, onlar da beni arayıp sormuyorlar ama olsun o benim yanımda. Fakat yaşadıklarımı unuttum mu, şuan için asla ! Eskisi kadar değer vediğimi belli ediyor muyum çok bekler. Artık daha atarlıyım, başım dik, keyfi bilir ! Beni daha fazla ne kadar rezil edebilir mi tüm çevreme !! Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda inşallah, evliliğin için hayırlısı olsun.. Sevgiler

Öyle bir baban varken, karaktersizin birine üzülmene gerek yok bence. sana hiçbirşey olmaz. yüksek ihtimalle karşına pişman olup çıkacaktır bir gün. O zaman en büyük tekmeyi sen vur acıma haketmeyen bir insana. Böyle tipler insanlıktan anlamaz. Bir nefes hayatın var, asalaklara harcamaya değmez.

Aynı şeyleri yaşamıştım seninle bundan 3 sene önce... Hala aklıma gelince içim cız eder... Bana yapılanlar canımı yakar...
Hiç üzme kendini, benimde canım babam hep yanımdaydı, varlıkları yeter.
Şimdi mi?
10 ay oldu yeniden evlendim, bu kez gerçek karşılıklı aşk... kendimi feda etmiyorum bu sefer, karşımdaki de bundan kar elde etmiyor, yani fedakarlık Yok. Beni el üstünde tutan, benim de el üstünde tuttuğum bir adam var.
Her günüm huzur içinde mutluluk işinde... çok şükür Allah inşallah daha güzellerini sana nasip etsin, sıkma canını her şey düzelecek sadece zaman... zamanla toparlayacak zamanla başına gelen bu şeyin seni hayatındaki en güzel mertebeye eriştirmek için bir sınav olduğunu göreceksin ve o zaman şimdi keşkelerinin yerini iyi kiler alacak.
Allah yardımcın olsun, yalnız değilsin, bu ilk senin başına gelmiyor ve hikayen de eninde sonunda seni hakeden bir adamla mutlu sonla bitecek:) seviyoruz seni

Şükret böyle bir baban olduğu için.
Kayınvalideniz sizi sevmiyor, varsın sevmesin dediğim zaman bana çıkışmıştınız, hassas bi dönemdeymişsiniz, sağlık olsun.
Yeni bi hayatınız başlıyor, daha temiz bir sayfa açarsınız inşallah.

Allah yardımcınız olsun inşallah.

amin canim çok sağol, bizi kimseye emzirmedi bu saatten sonra hic emdirmez, doğuda yaşıyorum ve 8 çocuğu var babamın hepimizi okuttu , hala da başımızda ne kız ne erkek ayrımı yapmadı asla .
Allah başımızdan eksik etmesin , 1 haftadır benim yemedi , içmedi , bir saniye dışarda nefes alamadılar hic biri

nasıl affedebildiniz eşinizi ? Ben onu severek ayrıldım ama şuan ölüm döşeğinde olduğunu bilsem bir daha onunla aynı yastığa baş koymam .
Çünkü tanıdığım , sevdiğim adam değil artik sinsi bir yılan , ailesine karşı asla beni savunmayacak biri olduğunu Anladim , her an kapının önüne beni koyacak endişesiyle yaşamazdım bu saatten sonra .
Sizin için mutluluklar dilerim, ama dikkatli olun

evet çıkışmıştım hatırlıyorum , hala da konduramıyorum ama öte tarafta da bir gerçek var .
Farkında olamıyorum , kabullenmemek bu aslında ,
Halkınızı helal edin .
Ne oldu biliyor musunuz bu asamaya geldiğimde ilk yaptığım şey , ilk konumu açıp ilk yorumları okumak olmuştu , ve evet halkıydınız ilk yorum yapanlar haklı çıktı .
Ne o ne ailesi istememiş bitirmek için kendilerine yol yapıyorlardı .

Helal olsun.
Adamın içinde yoksa eğer kimse onu kolay kolay boşanma aşamasına getiremez, tek suç kv ve görümcelerde değil bana kalırsa.
İnşallah çok mutlu olursunuz.

Şuan yoldayım gözlerim doldu okurken ama bir yandan da senin için sevindim ne güzel bir ailen ne ince ruhlu bir babişkon varmış :)
Geçecek herşey geçiyor işin var ailen var sabır et zamanla hatırlamayacaksın bile

Helal olsun.
Adamın içinde yoksa eğer kimse onu kolay kolay boşanma aşamasına getiremez, tek suç kv ve görümcelerde değil bana kalırsa.
İnşallah çok mutlu olursunuz.
amin canim inşallah .
Bütün suç eşimde , kendini bilen kadın olsun erkek olsun hayatına başkasının karisilmasini izin vermez . Demek ki pek de kaliteli değilmiş , ama nasıl anlamadım bu 4 sene ona yanıyorum .

eşimin ailesinden sonra sizin gibi insanların olduğunu bilmek beni ayrı mutlu ediyor .
Evet bana zaman ve sabir lazım sadece , eskisinden daha fazla mutlu olacağıma inanıyorum .

Tecrübe edindin, bi daha aynı hataları yapmayacaksın inşallah.

Allah yanında olsun inşallah,, içine ferahlık versin.
Doğru olanı yapmışsın bence
, çaba tek taraflı olmuyor malesef.
Sen şanslıymıssın ki baban varmış yanında, ben evimi boşaltırken babam arabistanda , annem ingilterede kardeşim de askerdeydi, hepsını tek basıma hallettim.

Hiçbirsey almayarak da iyi yapmıssın,
çocuk olmaması ise çok daha iyi, bunu ileriki zamanlarda daha iyi anlayacaksın,
şuanda onunla hiçbir bağın yok, çocuk olsa bağın olacaktı kafan rahat olmayacaktı.

beni örnek al
ben eşim olmadam ölürüm sanıyordum
birkaç gun evvel sana burda da yazmıstım
bak 4 yıl olacak yenıden evlendım, hem de çok iyi bir insanla

boşandıgımda sokakte herkesın alyansına bakrdım içim cız ederdi, sankı bırdaha kıms ebenı eski eşim gbi sevemeyecek derdim,
o beni hiç sevmemiş şimdi anlıyorum sevilmeyi.

boşan kafanı dağıt , gel gitler yasayacaksın ama hepsı gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…