Bir hayati bitirmek uzereyiz.

amin inşallah canim , çok yıprandım , çok çabaladım hic farkında değildim tek başına bunları yaptığımı , evliliğini kurtarmak isteyen her kadın bunları yapıyor sandım ta ki geçen haftaya kadar .
Eşim ve ailesi gerçek yüzünü göstere ne kadar Anladim ki tek başıma kürek çekiyormuşum .
Üstüne bir de eşim de onlarla işbirliği yapmış benim çabalarımın tersini yapıp beni bezdirmeye evden kaçırtmaya çalışıyormuş .

Allah yardimcin olsun kendini uzmemeye caliş.sebep neydi
sebep çok basit canim evlenince , kvde ve kızları bana ısınamadı tabi eşime biz istiyoruz o bize yanaşmıyor şeklinde hep yansıttılar , tabi esim öyle olmadığını biliyordu ama zamanla onlara uymaya basladi, sonuçta ailesiydi etkilenmemesi imkansızdı .
Üstüne çocuğumuzun olamayacağını öğrendik tüp bebek yaptık , tutmadi ondan sonra olanlar oldu aklına girmişler bize olmuyor zaten çocuk da yok boşan ondan sonra evde zehir saçan bir adamla karşılaştım .
Enisteme demiş 2 yıldır bitirdim kafamda yani ilk olumsuz tüpten donra demek istiyor .
Ne diyim bir yılanla yaşamışım 4 yıldır

BAbanıza helal olsun diyorum................
Sağolun , babam ve benden küçük erkek kardeşim var görmeniz lazim , hele ki erkek kardeşim benim bayramım diyor 3.5 yıldır bizden koparmıştı seni şuan sana kavuştuk diyor .
Bitsin kurban kesip sana ev araba alacam . Ha eşim ha oğlum ha benim icin sen aynısınız asla farkınız yıl benim icin .
Onların mutluluğu beni daha da mutlu ediyor ve doğru bir karar olduğunu anlıyorum .
Çünkü ben onu sevdim ve evliliğimiz boyunca kör sağır yaşamışım yuvam dağılmasın diye

Gecicek canm zaman gerçekten herşeyin ilacı.yeni hayatın mutluluklarla dolu olsun inşallah hiç arkana bakma
amin inşallah, bakmamaya çalışıyorum ama canim çok yanıyor sanki onsuz bir daha gülemeyecekmisim gibi geliyor , onunla bir ömür yaşayacaktım şimdi bunları düşününce üzülüyorum ,
Bensiz nefes alabilecek mi diyorum pekala alabilir ama nedense hala buna inanmak istemiyorum .
Ahhh ahhh ciğerim paramparça , bensiz bile bu boşanma işlerini hallediyor ya kimbilir simdi ne kadar yoruluyordur diyorum ve üzülüyorum .
Biliyorum bu düşünce saçma ama şuan kendime değil ona daha çok üzülüyorum (

dualarım seninle ..çok mutlu ol

Siz siz olun sakin alttan almayın , sakin benim gibi bu kadar aşırı verici olmayın , yuvayı kurtarmak sadece bayanin görevi değildir ,

2 gün önce eşim evimizin anahtarını yere fırlatıp (annemin evindeyiz) çok saçma bir kavganın sonunda mahkemede görüşürüz diyerek gittiğinden beri ben hatalıyım üzerine gittim alttan alsaydım böyle olmazdı diyordum. Sen şunu söyledin ya kesinlikle alttan almamaya karar verdim.
Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç. Ailen yanında olduğu için şükret. Güzel günleri en yakın zamanda görürsün umarım.

Psikolojisi bozuk ozaman bu adamın ....
evet son zamanlarda iyi değildi , hayattan biktim bitse de kurtulsam , kaybedecek bişeyim kalmadı gibi ..
Boşverin acısı da tatlısı da başını yesin. Siz yeni ortamlara girin. Beyninizi meşgul edin,size tavsiyem dil kursuna gidin çok iyi geliyor.
çalışıyorum 10 güne isim başlıyacak zaten, o zaman hafifler mi acım , unutur muyum bugünleri ?

Öncelikle geçmiş olsun.
Böyle bir babaya hiç yoksa 1-2 aylık sahip olabilsem,
Ne şanslısınız kocaman ailen arkanda.
Ya birşey diyeceğim,
Onsuz gülemeyecekmişim felan bir cümle var.
Onunla gülebiliyor muydunuz?

Şükretmesini,böyle bir aileye sahip olmanın keyfini çıkarın.
Herkese nasip olmaz böyle,hazır elinizde varken
Değerlendirin kıymetini bilin.
Altı üstü bir erkek üstelik kuyunuzu kazmış bir erkek.
Hayır size o evde ne veriyordu da,şuan çok üzgünsünüz?
Onda olupta ailenin evinde olmayan nedir?

İnsanlara haketmediği değeri vermeyeceksin, sonra ne oldum delisi oluyorlar . Küçük değilki koca adam, ne düşünüyorsun pişman olacak zora düşecek vs diye, bırak ne hali varsa görsün. Sen bundan sonra çok mutlu olursun insallah

amin canim , senin hakkında da hayırlısı olsun , sakın alttan alma.
Anladim ki bir evlilik yıkilacaksa yıkılır sen istediğin kadar çırpın harabe duvarı ayakta tutmaya çalış asla sadece senin cabanla düzelmez .
Yıpratma kendini bak bana allah razi olsun diyeceğine , allah belanı versin diyip tekmeyi bastı gitti .

Bende yakın bir zamanda aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum bunları.Binbir hevesle dosedigim evimi annem ve babamla böyle bosaltmistim.O zamanlar nefes alamiyordum.Hayatim bitti diyordum.Bir daha mutlu olamiycakmisim gibi geliyordu.Bende öğretmenim,okulda herkes sorucak nasıl anlaticam falan gibi bir sürü şey beynimde dönüyordu.Ve noldu biliyor musun bu mesajı sana yeni evimden yazıyorum.Evlendim ve çok mutluyum.Rabbim beni vicdanlı bir insanla kardilastirdi.Ailesi beni çok sevdi.Hayatimda 2 senede neler degisti bende inanamıyorum.Sakin umudunu kaybetme herşey çok güzel olacak.Hele de vicdanın rahatsa evliliğin sürdürülmesi için her şeyi yapmissan arkana yaslan ve bekle güzel günler sana koşarak geliyor.

zihnim bana oyunlar oynuyor sanki 4 yıl onunla bulutlar üstünde yaşamışım gibi yapıyor . Sadece onu çok sevdiğimi saçının bir tek teline kiyamadigimi biliyorum .
Soyle bisey de var onsuz tekrar hayata döneceğimi biliyorum ama bundan sonra onun hayatımda da olmayışını bilmek canımı acıtıyor .

çok haklisiniz konuyu açmamın sebebi de benim giremediğim tarafları sizin görmeniz ve gözlerimi açmanız , teşekkür ediyorum .
Ailemin bana vaadettiklerini kimse edemez , kimse onların bana yaşattığı hayatı yaşayamaz haklisiniz , ailenin küçüğü de değilim ama el üstünde tutuluyorum , zaten eşim bunu kabullenemedi bu kadar beni önemsemeleri onu çıldırtan tarafı , sahipsiz birini alıp anne bakıcısı yapacaktı kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…