- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
amin inşallah canim , çok yıprandım , çok çabaladım hic farkında değildim tek başına bunları yaptığımı , evliliğini kurtarmak isteyen her kadın bunları yapıyor sandım ta ki geçen haftaya kadar .Hep derim, evlilikte her iki taraf da esit sekilde ozverili olmuyorsa o evlilik saglikli degildir. Eger karsinizda fedakarlik yapabilen varsa siz de fedakarlik yapin. Yoksa boyle kendilerini birsey saniyorlar iste.
Konu sahibi, hakkinizda hayirlisi olur insallah. Yani ben oyle olduguna inaniyorum. Vicdaniniz rahat en azindan daha ne olsun. Allah karsiniza sizin gibi deger bilen birini cikarsin.
evet haklisiniz giden iyi olsaydı gitmezdi zatenSahip olduklarınla mutlu ol. Boşver giden iyi olsaydı gitmeZdi zaten
sebep çok basit canim evlenince , kvde ve kızları bana ısınamadı tabi eşime biz istiyoruz o bize yanaşmıyor şeklinde hep yansıttılar , tabi esim öyle olmadığını biliyordu ama zamanla onlara uymaya basladi, sonuçta ailesiydi etkilenmemesi imkansızdı .Allah yardimcin olsun kendini uzmemeye caliş.sebep neydi
Sağolun , babam ve benden küçük erkek kardeşim var görmeniz lazim , hele ki erkek kardeşim benim bayramım diyor 3.5 yıldır bizden koparmıştı seni şuan sana kavuştuk diyor .BAbanıza helal olsun diyorum................
amin inşallah, bakmamaya çalışıyorum ama canim çok yanıyor sanki onsuz bir daha gülemeyecekmisim gibi geliyor , onunla bir ömür yaşayacaktım şimdi bunları düşününce üzülüyorum ,Gecicek canm zaman gerçekten herşeyin ilacı.yeni hayatın mutluluklarla dolu olsun inşallah hiç arkana bakma
Selam kizlar , bilenler biliyor 1 hafta oldu boşanma aşamasına geçtim , ben bile ne olduğunu bilemeden kendimi burda buldum esim ve ailesi planlamış sadece bana ne zaman söyleyecekleri kalmıştı .
1 hafta ağladım aralıksız dün yani çarşamba haftam bitti , başka şehirde yaşıyorum kalktım gittim çeyizlerimi aldim , 3.5 yildir ortak parayla alınan hicbir eşyayayi almadım hepsini bıraktım .
Ben ve babam almama taraftarıydık annem ve ablam alma.
Ve biz galip gelip almadık bıraktım süslerimi , bardaklarımı , tablolarımı vs.
Giderken babam orda sakin ağlama dedi , dik dur dedi .
Eve girdik ev bir tertipli , düzenli ki babam soyle bir eve baktı sonra gelip sarıldı bana" sana bundan daha güzel bir ev yapacam tez zamanda hic üzülme , yeter ki bir an önce çıkalım burdan ." Dedi .
Saatler içinde alıp çıktık , eşim olacak adam hesaplarını yapmış 10 tlnin bile hesabını yapıyordu telefonda şaşırdım kaldım .
Bitsin diye öyle acele ediyor ki sanki durursa tekrar başa geri dönecekmiş gibi acele ediyor çok üzüldüm bu duruma . Ben bizim için 3.5 yıl maddi manevi destek verirken o annesinin ağzına bakıyormuş .
Son olarak durumuna sunu yazmış"ne olursa olsun içimden geleni yapacağım ,kimin ne düşündüğü zerre umrumda degil " bunu okuyunca sildim gözyaşlarımı çünkü hep annesinin etkisinde diyordum , sonradan hayati berbat olacak , eski sefil hayatini yaşayacak , bunları düşündükçe onun icin üzülüyordum .
Anladim ki hic bir etki insani bu kadar zalim yapmaz . Ne yazık ki tanıyamamışım 4 yıllık eşimi .
Siz siz olun sakin alttan almayın , sakin benim gibi bu kadar aşırı verici olmayın , yuvayı kurtarmak sadece bayanin görevi değildir ,
Çocuğumuz olsun diye 3.5 yıl yemedigim, icmedigim , araştırmadigim doktor , gitmediğim lokman hekim kalmadı , düşünüyorum da hepsine bir başıma aman eşimin başı ağrımasın ben yapayım diye atlamışım, ona bebekler gibi bakmışım yemeği , çayı , suyu , hep önündeydi , isten gelirdim o evde olurdu ben mutfağa girer 4 çeşit yemek yapardım .
Yine de yaranamamışım , yine takdir girmemişim şimdi anlıyorum .
Meğerse sırtımdaki kalburdan , yükten ben kurtulmuşum ve sanırım o imzayı attıktan sonra benim düğünüm başlayacak eşimin de yasi ,
o ayrılmayı sadece ikimizin evi terk etmesi zannetti ama bilmiyordu ki herşey paramparça olacak , anılarımız bile evi kapladı , bütün fotoları bıraktım neden ben onların çaresine bakacaktım ki , kendisi halledecekti Bakalim nasıl yapacak .
.
nolur bana dua edin çok ihtiyacım var .
Siz siz olun sakin alttan almayın , sakin benim gibi bu kadar aşırı verici olmayın , yuvayı kurtarmak sadece bayanin görevi değildir ,
evet son zamanlarda iyi değildi , hayattan biktim bitse de kurtulsam , kaybedecek bişeyim kalmadı gibi ..Psikolojisi bozuk ozaman bu adamın ....
çalışıyorum 10 güne isim başlıyacak zaten, o zaman hafifler mi acım , unutur muyum bugünleri ?Boşverin acısı da tatlısı da başını yesin. Siz yeni ortamlara girin. Beyninizi meşgul edin,size tavsiyem dil kursuna gidin çok iyi geliyor.
Öncelikle geçmiş olsun.amin inşallah, bakmamaya çalışıyorum ama canim çok yanıyor sanki onsuz bir daha gülemeyecekmisim gibi geliyor , onunla bir ömür yaşayacaktım şimdi bunları düşününce üzülüyorum ,
Bensiz nefes alabilecek mi diyorum pekala alabilir ama nedense hala buna inanmak istemiyorum .
Ahhh ahhh ciğerim paramparça , bensiz bile bu boşanma işlerini hallediyor ya kimbilir simdi ne kadar yoruluyordur diyorum ve üzülüyorum .
Biliyorum bu düşünce saçma ama şuan kendime değil ona daha çok üzülüyorum(
İnsanlara haketmediği değeri vermeyeceksin, sonra ne oldum delisi oluyorlar . Küçük değilki koca adam, ne düşünüyorsun pişman olacak zora düşecek vs diye, bırak ne hali varsa görsün. Sen bundan sonra çok mutlu olursun insallahSelam kizlar , bilenler biliyor 1 hafta oldu boşanma aşamasına geçtim , ben bile ne olduğunu bilemeden kendimi burda buldum esim ve ailesi planlamış sadece bana ne zaman söyleyecekleri kalmıştı .
1 hafta ağladım aralıksız dün yani çarşamba haftam bitti , başka şehirde yaşıyorum kalktım gittim çeyizlerimi aldim , 3.5 yildir ortak parayla alınan hicbir eşyayayi almadım hepsini bıraktım .
Ben ve babam almama taraftarıydık annem ve ablam alma.
Ve biz galip gelip almadık bıraktım süslerimi , bardaklarımı , tablolarımı vs.
Giderken babam orda sakin ağlama dedi , dik dur dedi .
Eve girdik ev bir tertipli , düzenli ki babam soyle bir eve baktı sonra gelip sarıldı bana" sana bundan daha güzel bir ev yapacam tez zamanda hic üzülme , yeter ki bir an önce çıkalım burdan ." Dedi .
Saatler içinde alıp çıktık , eşim olacak adam hesaplarını yapmış 10 tlnin bile hesabını yapıyordu telefonda şaşırdım kaldım .
Bitsin diye öyle acele ediyor ki sanki durursa tekrar başa geri dönecekmiş gibi acele ediyor çok üzüldüm bu duruma . Ben bizim için 3.5 yıl maddi manevi destek verirken o annesinin ağzına bakıyormuş .
Son olarak durumuna sunu yazmış"ne olursa olsun içimden geleni yapacağım ,kimin ne düşündüğü zerre umrumda degil " bunu okuyunca sildim gözyaşlarımı çünkü hep annesinin etkisinde diyordum , sonradan hayati berbat olacak , eski sefil hayatini yaşayacak , bunları düşündükçe onun icin üzülüyordum .
Anladim ki hic bir etki insani bu kadar zalim yapmaz . Ne yazık ki tanıyamamışım 4 yıllık eşimi .
Çocuğumuz olsun diye 3.5 yıl yemedigim, icmedigim , araştırmadigim doktor , gitmediğim lokman hekim kalmadı , düşünüyorum da hepsine bir başıma aman eşimin başı ağrımasın ben yapayım diye atlamışım, ona bebekler gibi bakmışım yemeği , çayı , suyu , hep önündeydi , isten gelirdim o evde olurdu ben mutfağa girer 4 çeşit yemek yapardım .
Yine de yaranamamışım , yine takdir girmemişim şimdi anlıyorum .
Meğerse sırtımdaki kalburdan , yükten ben kurtulmuşum ve sanırım o imzayı attıktan sonra benim düğünüm başlayacak eşimin de yasi ,
o ayrılmayı sadece ikimizin evi terk etmesi zannetti ama bilmiyordu ki herşey paramparça olacak , anılarımız bile evi kapladı , bütün fotoları bıraktım neden ben onların çaresine bakacaktım ki , kendisi halledecekti Bakalim nasıl yapacak .
.
nolur bana dua edin çok ihtiyacım var .
amin , inşallah canim inşallah , ömrümden 4 yıl geçti ama 30-40 yılımı kazandım .dualarım seninle ..çok mutlu ol
amin canim , senin hakkında da hayırlısı olsun , sakın alttan alma.2 gün önce eşim evimizin anahtarını yere fırlatıp (annemin evindeyiz) çok saçma bir kavganın sonunda mahkemede görüşürüz diyerek gittiğinden beri ben hatalıyım üzerine gittim alttan alsaydım böyle olmazdı diyordum. Sen şunu söyledin ya kesinlikle alttan almamaya karar verdim.
Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç. Ailen yanında olduğu için şükret. Güzel günleri en yakın zamanda görürsün umarım.
zihnim bana oyunlar oynuyor sanki 4 yıl onunla bulutlar üstünde yaşamışım gibi yapıyor . Sadece onu çok sevdiğimi saçının bir tek teline kiyamadigimi biliyorum .Öncelikle geçmiş olsun.
Böyle bir babaya hiç yoksa 1-2 aylık sahip olabilsem,
Ne şanslısınız kocaman ailen arkanda.
Ya birşey diyeceğim,
Onsuz gülemeyecekmişim felan bir cümle var.
Onunla gülebiliyor muydunuz?
Şükretmesini,böyle bir aileye sahip olmanın keyfini çıkarın.
Herkese nasip olmaz böyle,hazır elinizde varken
Değerlendirin kıymetini bilin.
Altı üstü bir erkek üstelik kuyunuzu kazmış bir erkek.
Hayır size o evde ne veriyordu da,şuan çok üzgünsünüz?
Onda olupta ailenin evinde olmayan nedir?
çok haklisiniz konuyu açmamın sebebi de benim giremediğim tarafları sizin görmeniz ve gözlerimi açmanız , teşekkür ediyorum .Öncelikle geçmiş olsun.
Böyle bir babaya hiç yoksa 1-2 aylık sahip olabilsem,
Ne şanslısınız kocaman ailen arkanda.
Ya birşey diyeceğim,
Onsuz gülemeyecekmişim felan bir cümle var.
Onunla gülebiliyor muydunuz?
Şükretmesini,böyle bir aileye sahip olmanın keyfini çıkarın.
Herkese nasip olmaz böyle,hazır elinizde varken
Değerlendirin kıymetini bilin.
Altı üstü bir erkek üstelik kuyunuzu kazmış bir erkek.
Hayır size o evde ne veriyordu da,şuan çok üzgünsünüz?
Onda olupta ailenin evinde olmayan nedir?
inşallah canim , çok teşekkür ederimdediğiniz gibi şimdi sizin düğününüz başlıyor. ne hali varsa görsün.
Allah sizin yar ve yardımcınız olsun. inşallh çok mutlu olursunuz. bu günler geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?