- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi BahtsizBedevii
-
Çok şükür tabi her şeye.... :)Yat kalk şükür namazı kıl yahu ne alışkanlığı..
Canım yaaa ☹Ah ah ah.......
Öyle bi ah çektim ki okuyunca.
Alışkanlık diyorum, hepsi alışkanlıktan. Bir söz vardı,
güvendiğin limandan ayrıl, yelkenlerini rüzgarla doldur!
Boşanmak tabi ki zor kimse güle oynaya boşanmıyor...aslında o hayal kırıklığının burukluğu ne umdum ne buldumun daha mutlu bi hayat için çıktığım yolun sonu mahkeme de mi biticektinin burukluğu var doğal olarak ve klasik olacak ama gerçekten zamanla geçecek..
illa ki. Yani gerçekten kötü bi insan olmasına gerek Yok ayrılman için. Evlilik aynı rotaya gitmek. Sizde dümeni farklı yönlere çeken iki kişi varmış, böyle olmazdı zaten. Biraz da gerçekçi olmak lazım. En zor zamanlarında senşnle evlenmiş, sende deli gibi aşıkmışsın. Ama artık mantık deme zamanın gelmiş.Insan kendi duygularinin ismini koyamiyor bazen....
Sevgi mi aliskanlik mi bilemiyor...
Iyi niyetli aslinda...
Kimse icin kotuluk dusunmez...
Kufur hakaret bilmez...siddet bilmez...
Harcanmis alinmis satilmis karismaz...
Fakat ailesine cok duskun...yanlis anlasilmasin lutfen..herkes ailesine duskun olsun zaten ama karisini yada kocasini geri plana atacak kadar degil...
Mesela refalatci olarak 20 gun hastanede kaldim...
2 kere geldi....
Ama kahveye gitti...arkadaslari ile gezdi...
Yani ona gelll demek lazimmm.gitt demek lazim....kendi dusunmez...dedigim gibi ben babaannemle.buyudum....
Yeri geldi evin hem erkegi hem kadini olduk...evlendim ve omuzlarimdaki yuku biraz olsun hafifletmek istedim...basimda bir erkek varligini hissettirsin istedim ama cok pasif kaldi
illa ki. Yani gerçekten kötü bi insan olmasına gerek Yok ayrılman için. Evlilik aynı rotaya gitmek. Sizde dümeni farklı yönlere çeken iki kişi varmış, böyle olmazdı zaten. Biraz da gerçekçi olmak lazım. En zor zamanlarında senşnle evlenmiş, sende deli gibi aşıkmışsın. Ama artık mantık deme zamanın gelmiş.
Kendine bi yol çizdin öi? Nerede kalıyorusn şu an
Boşanmak tabi ki zor kimse güle oynaya boşanmıyor...aslında o hayal kırıklığının burukluğu ne umdum ne buldumun daha mutlu bi hayat için çıktığım yolun sonu mahkeme de mi biticektinin burukluğu var doğal olarak ve klasik olacak ama gerçekten zamanla geçecek..
Bİrbiriniz için hicbisey yapmadınzmi? Tamam mutsuzmussun, o ilgisizmis falan filan ama oturup konusmadnzmi sorunlarnz içinden çıkılmaz bi halde değil gibi hiç mi yardım almadınız? Bence 1 şans daha verin brbrnize oturun yeni bastan konusu dertlesin arkadaş gibi dinleyn brbrnizi sonra empati kurun. Belki sizinde hatalarnz vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?