Bir hikayenin daha sonuna geldik...Lütfen çıkış kapısına doğru ilerleyiniz !

:)
Kesinlikle.
Kadın ne için var ki?Neden bu kadar nazlı ki?
Sevilmek için,ilgi görmek için...Bu bir yaradılış degil mi?
Kimden görecegiz biz bunu...
Sütçüden mi tüpçüden mi :)
Otel gibi bir ev...
Kadın evin isini yapar,cocuklarina bakar.
Erkek para getirir eksikleri falan alir iste...
Yok yaaaa :)

Kötüsü, bir zaman sonra nazi da birakiyorsun, kadinligini unutoyrsun, kendinden vaz geciyorsun. Ben birde akrep burucuyum ve kendimi caresiz hissetigimde en cok zarari kendime veririm. Aslinda evliligimde hep depresyonun icindeydim.
Öff cok sükür gecti ama yinede zor, hayat zor zaten yahu ;-)

Bende akrep bende...
Duygularimizi cok yogun yasiyor ayni karsiligi bekliyoruz...
Kadınlık mı?
Epeydir hissesemiyorum bile...
Dişiligimi bitirdi :)))))

Evet zor olur bilirim.Hissedilen bu tuhaf duygunun adini ben de koyamamistim artik hic sevmedigim bir adam icin aci cekiyordum sacma idi ama cekiyordum iste. Biraz hirpalanacaksin ama gececek inan bana.Senin cok guzel bir kalbin var lutfen kalbini guzel bir kalbe emanet et olmazmi,olur elbette ben senin mutlu olacagina inaniyorum sen de inan.Hersey gonlunce olsun.

Çok tesekkur ederim...
Hepimiz icin güzel kapılar açılsın güzel insanlar çıksın karşımıza...
Vicdan yapıyorum sanırım..
Cok mu sey bekliyorum acaba diye kendimi sorguluyorum zaman zaman...
Hatta bazen baskası soylese kızacagım seyleri kendim dusunuyorum...
Mesela bu evlilikte benim kaderim yasamali miyim acaba diyorum?
Ne sacma dimi :)
Bu dönemde gececek elbet...
En az hasarla gecsin dilerim ki...
Sevgiler :)

Kadınlar genel olarak duygusal varlıklar. Evli olduğunuz dönem size ilgi göstermeyen kocadan bıkarsınız, boşanmak isterken onsuz naparım diye düşünür durursunuz sizi anlamaya çalışıyorum. Çok yıpratıcı bir durum ama aşacağınızı umarım. Güçlü olmaya çalışın, faal olun, birşeylerle meşgul olun, çalışmıyorsanız işe girin. İlk zamanlar zorlanırsınız ama hayat işte herşeye alışıyor insan. Varlığada yokluğada. Allah yardımcınız olsun.

Evliliğinizde aşılmayacak bi sorun yokmuş.. şiddet ve aldatma yoksa herşey yoluna girerdi belki destek alarak belki uzun uzun konuşarak...

Eleştirenler sizinle ne o evin içinde yaşayacak, ne de yalnızlığınıza deva olacak. O yüzdem yapacak bir şey Yok :)

Yapacak bişey yok ozaman boşandıktan sonra aklı başına gelir.

cesareti olmayan herkes eleştirir malesef. Onları sallayacaksın gülüp geçeceksin :)

Aminnn
Cok tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…