ben de 3000 parçalık puzzle yaptım geçen yıl.gerçekten çok zevkli bir uğraş
ben puzzle halılarından almıştım.onun üzerinde yaptım puzzleı.hem yapması kolay oluyor hem de yapmadığım zamanlarda katlayıp kaldırıyordum.çok kullanışlı gerçekten de
puzzle tamamlandıktan sonra da puzzleın altına karton soktum ve puzzle yapıştırıcısını üstten sürünce zaten kartona kendiliğinden yapıştı
biraz teferruatlı oluyor ama çıkan sonuç muhteşem
sevgilera.s.
teşekkür ederim walla puzzle halısını ilk defa kullanıyorum, nasıl çıkaracağımı düşünüyodum ne zamandır. anladım şimdi. yalnız karton derken bildiğimiz karton mu yoksa mukavva mı kullandın?
kızlar ben de puzzle yapmak istiyorum. büyük boyları ilk kez yapcam, 1000likle mi başlamam lazım? bir de mukavvanın üzerine alınca üzerine yapıştırıcı sürdüğünüzden bahsetmişsiniz. üzerinde lekeler olmuyor mu?bana tarif eder misiniz ya da bir site ismi felan varsa bildirseniz nasıl yapıldığını tam anlamıyla öğrenmek istiyorum da.
teşekkür ederim talin ben de deneyeceğim en kısa sürede. eudca yı çok duydum ondan alıcama rtık ilk olarak 1000'likle başlarım artık.
arkadaşlar bende 2 sene once educanın 4000 parçalık puzellını aldım 60 ytl ye ama birturlu yapamadım, alırken ölçüleri yazıyordu ama gözüm nereye bakıyorsa bıde açık halını görmeden kestıremıyor insan, gitti gidiyorda satmayı düşünüyorum, renklerıne göre grupladım, çerçevede tamam birde2/6 lik bir kısmı yapılı kutusunun tabanında duruyor.. hersene açıp 2-3 ay sonra topluyorum..
birde 1000 parçalık minyatür monalisam var onu yaparım heralde..
bu satmayı düşündüğün puzzleın modeli nedir ve nekadara satıyorsun öğrenebilir miyim?
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?