- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
Malesef kesin.Aldatıldım diye dert yanıyordun. En son kadını bimere şikayet edeyımmı diye sordun.
Kesın mı aldatmadıgı ?
Neden malesef ? Aldatmamış işte 'malesef aldatmadı 'dıyorsun bu durumda.Malesef kesin.
Malesef kesin derken adama yaptiklarimi düşünce.... aldatmis olsa (bu arada 1 yıldır öyle düşünüp onun hayatının içine kendi hayatım içine ettim) haklı nedenleri var derdim.Malesef kesin derken? Aldatmış olsaydı, hislerimde yanılmamışım diye mutlu mu olacaktınız yani? Yok yok, adam ne yapsa, ne söylese yeri var
Eşim affedrmi bilmiyorum. Bildiğim kesin birsey var bana yapılsa ben affetmezdim.Neredeyse bir senedir aldattigini dusunuyorsun. Ne ara akladin. Madem delinin yoktu neden bu kadar uzerine gittin. Aldatmayan adami da sen aldattin diye suclamak kendince paranoyalarina isarettir. Esin affeder mi affetmez mi ona kalmis.
Neden malesef ? Aldatmamış işte 'malesef aldatmadı 'dıyorsun bu durumda.
Psıkolojik tedavi alın tek önerim bu. İyi günler
İyide kul hakkına da girmişsinBu gerçeği sadece burda söylüyorum. Aileme ve cevreme diyemem ki hepsi yaşanmış.
Neler yaptım neler. Geri donulmeyecek affedilmeyecek şeyler yaptım.
Mahkeme devam ediyor.İyide kul hakkına da girmişsin
Aldatmadığına eminsen git helallik iste, affetmese sana dönmese bile hakkını helal eder belki. Büyük vebal almışsın eğer adam yapmamışsa.
Boşandınız mı peki
Neden malesef ? Aldatmamış işte 'malesef aldatmadı 'dıyorsun bu durumda.
Psıkolojik tedavi alın tek önerim bu. İyi günler
Yuvam yıkılmış boşanma aşamasındayim siz bana aldatmadigi için mi üzerime yukleniyorsunuz. Asıl sizin ihtiyacınız var psikolojik tedaviye.Malesef kesin derken? Aldatmış olsaydı, hislerimde yanılmamışım diye mutlu mu olacaktınız yani? Yok yok, adam ne yapsa, ne söylese yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?