- 23 Eylül 2017
- 84
- 26
- 18
- 39
- Konu Sahibi Gecelerin-yargici
Ayrılan kadınları taktir ediyorum. Sen daha tecrubelisin elimde ne birikim var nede isim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birsey soracam ben mi anlatamadım.4 e kadar izin var yaa ondan bu sabir
Aileniz yok mu? Ayrılan her kadının birikimi yok kiAyrılan kadınları taktir ediyorum. Sen daha tecrubelisin elimde ne birikim var nede isim var
Onlarda yok malesef. Bir kere bıraktım gittim. Baristikmak için beni bile dinlemedilerAileniz yok mu? Ayrılan her kadının birikimi yok kiBen eşyalarımı bile almadan çıktım evden mesela.
Kucağımda 2 aylık bir bebek parmak arası terliklerim,bir biberon ve emzik
Cebimde 1 krş para yoktu.Mucadele etmeden hayat hediye etmiyor hic bir şeyi.
5 kuruşsuz aileme sığındım,ne birikim vardı ne de ailemin sığınacağım evi hariç desteği.Ayrılan kadınları taktir ediyorum. Sen daha tecrubelisin elimde ne birikim var nede isim var
Proje benim için çok degerliydi bu yüzden. Elimden aldılar ona mi yanayım hayatımın içine ettiler ona mi yanayım. Bide siz değerli insanlar neden boşanmiyorsun 4 e kadar izin veriyorlar sende izin ver diyenlere mi.5 kuruşsuz aileme sığındım,ne birikim vardı ne de ailemin sığınacağım evi hariç desteği.
Biz takdir etmek isteriz ama şu an ki yaptığını değil.
Madem birikim istiyorsun,öyleyse güzel bir plan yap ve birikime başla.Bu işin sonu pek hoş görünmüyor çünkü!
Bu adama güven olmaz bakmışsın kapının önündesin ,ya sonra!
Aldatıldınız anladığım kadarıyla da projenin konuyla ne ilgisi var orayı çözmeye çalışıyorumSelam kk üyeleri. Kendimle son günlerde yüzleşmek. İşin içinden çıkamadım. Sizlere danışmak istedim.
Ben sevdigim insanlarla deli dolu, eglenceli biriyimdir. Disardan azimli, gerektiğinde konuşan tebessüm eden, insanlara karşı hep mesafeli iletişimi olan biriyim.
Evlendiğim adam liderlik vasfı olan, sosyal sermayesi bol olan, bazen bir iş için bir sözü yeterli olan aynı zamanda koyu x partili.
Başka bir kadında işini iyi bilen, konuşkan, güç kadro uğruna herseyi yapan biri ( Evlendiğim adamın tabiriyle).
Öncelikle Evlendiğim adamla 5 yıllık bir sevgililik dönemim vardı. Cok iyi anlasan bir cifttik.Benimle evlenmek için romantiklikte zirve yapti,ailesini karşısına aldı, x partinin faaliyeti ara verdi, yani kisacasi evlenmek için yapmadığı kalmadı. Evlendik ve sonra çocuk derken bir baktım yukarıda anlattığım kadına ilişki olduğunu öğrendim.
Sonra dedimki sabret senin projen kabul edilinceye kadar. Tam bir yıl geceli gunduzlu çalışarak projeye hazırlandim. Danismanim da projeyi kesin kabul edilirim gözüyle bakıyordu. Olmadı.
Evlendiğim adam da yukarıda anlattığım kadının isteği üzerine onu kabul ettirmiş. Danismanim ogrendigine göre x partili abinin rıcasi üzerine kabul edilmiş.
Not 1 Evlendiğim adam yaptığım herseyi (sözde) destekler elinden geleni yapar. Is uygulamaya gelince ya psikolojik baski uygular ya da engeller. Bende bu yüzden o projeden bahsetmedim. Sadece Tez yazdığımı biliyordu. Proje benim dönüm noktasiydi.
Bazen şeytan diyorki.
1. Bu ikisini ifsa mi etsem çalıştıklarını kuruma.
2. Bu ikisinin de allah belası versin. Sen hiç uğraşma hayatına devam et.
3. Kadın kendi çıkarları için böyle bir yöntem uygulamış. Artık sende çıkarların doğrultusunda hareket Et diyor.
Aklım karmakarışık. Sizce nasıl bir strateji uygulamam gerek
Beni anladığınız için teşekkür ederim.Arkadaşlar çok da karışık olmamış aslında . Konu sahibi ekonomik özgürlüğünü sağlayıp ondan sonra eşinden ayrılmaya çalışacakken evdeki hesap çarşıya uymamış proje kabul edilmemiş. İçinden bulunduğu durumdan o da kurtulmak istiyor ama en mantıklı olanı yapıyor.
Bence maden bu zaman kadar aldatıldığını bildiğini eşine farkettirmeden- ki ben katiyen beceremezdim, çok soğukkanlı biriymişsiniz- yaşayabilmişsin biraz daha sabredin.
Kendinize önce bir iş bulun. Bu arada eşinizin ilişkisi olduğuna dair sağlam deliller bulun- watsup yazışmaları gibi. Telefona kuracağınız bir uygulamayla oluyormuş- Biraz birikimden sonra sağlam nafaka ve kesinlikle ifşa edin.
Bu arada bol bol para da harcayabilirsiniz , hiç tutum yapmayın. Aslında daha fazlasını hakediyorlar da neyse...Ne bozuk bir toplummuşuz arkadaş !
Bunlar nacizane fikirlerim. En çok kendinizi düşünün bu hayatta siz kendinize değer vermeyince kimse arkanızdan koşup buyrun kaybettiğiniz değeriniz deyip sizi baştacı etmiyor maalesef. Değerimizi biz belirliyoruz . Sevgiler....
Bende kendimden şüphe ettim ama anlayan varsa benide aydınlatsın çok karışık anlatmışsın konu sahibi yaAy ben de 2 kere okudum sorun bende sandım :)
Beni anladığınız için teşekkür ederim.[/QUOTederim.
Beni anladığınız için teşekkür ederim.