- 9 Temmuz 2021
- 3.216
- 5.984
- 108
- 29
- Konu Sahibi bubendegilim
-
ayni seyi dusunuyorum cok lakayit .Çok lakayt yazmişinız soruyu. Kirayi geç uatirırken de bu kadar lakayt davrandıysanız ev sahibi haklı
Şifreyi çözdünüz. Benim yerime de her anı paylaşmışsınız. Tenksss. Oh iyi yapmışımayni seyi dusunuyorum cok lakayit .
kirayi geciktirseniz bile ev sahibine kusura bakmayin kirayi su gun yatiracagim diye bilgi vermeniz lazim .adam sizi arayip soruyirsa sıkıntı .
muhtemelen ev sahibinede lakayt davrandi ve sinirlendirdi .
Kocam Doğulubizim kiracının tam 7 aylık borcu var almadık pandemi diye.7 ayını sildik .konu sahibinin ev sahibi olsa değil icraya vermek bacaklarından vurdururdu alimallah
bende size " oh ev sahibi de iyi yapmis dusun simdi kara kara " demicem Allah kimseyi zor duruma dusurmesin.Şifreyi çözdünüz. Benim yerime de her anı paylaşmışsınız. Tenksss. Oh iyi yapmışım
Buzdolabım artık sal beni huzur içinde öleyim diyor, ha gayret koçum biraz daha dayan diyorumBir de şunu yazayım beğenmeyenler basabilir emojiye sorun değil. Gelirimiz ne olursa olsun bir köşeye kötü gün acil durum hesap dışı harcama parası koymalıyız. İnce hesapla ev araba ev eşyası almamalıyız işyeri açmamalıyız. Hiç beklenmedik bir olay olabilir para lazım olabilir. Eskimeden evinin eşyasını yenileyen az gelirle pahalı arabaya binmeye çalışan asgari ücretle günde 1 paket sigara içen milletiz. Ülkenin durumu zaten ortadaydı kaç yıldır. Düşünmeliydik kötü günleri de derim ben .
Burda devamlı ev alacağım diye kısmayın, gezin eğlenin, yıllarca kredi ödemek saçmalık şeklinde düşünceler yaygın. 35 altı genç, bekar, yalnız yaşayanlar için hoş olabilir. Ama bizimki gibi ülkelerde önünü görmek zorundasın. Amaaan üç günlük dünya salla gitsin demek sıkıntıBir de şunu yazayım beğenmeyenler basabilir emojiye sorun değil. Gelirimiz ne olursa olsun bir köşeye kötü gün acil durum hesap dışı harcama parası koymalıyız. İnce hesapla ev araba ev eşyası almamalıyız işyeri açmamalıyız. Hiç beklenmedik bir olay olabilir para lazım olabilir. Eskimeden evinin eşyasını yenileyen az gelirle pahalı arabaya binmeye çalışan asgari ücretle günde 1 paket sigara içen milletiz. Ülkenin durumu zaten ortadaydı kaç yıldır. Düşünmeliydik kötü günleri de derim ben .
Öyle tabi ki . Ev almak şart hele ki çocukların eğitim masrafı başlamadan.ama bütçemize uygun en uygun araba almalıyız . Yiyecekten çocuktan kısarak alanlara da kızıyorum benBurda devamlı ev alacağım diye kısmayın, gezin eğlenin, yıllarca kredi ödemek saçmalık şeklinde düşünceler yaygın. 35 altı genç, bekar, yalnız yaşayanlar için hoş olabilir. Ama bizimki gibi ülkelerde önünü görmek zorundasın. Amaaan üç günlük dünya salla gitsin demek sıkıntı
Bende de teli çıkmış tv odası koltukları varBuzdolabım artık sal beni huzur içinde öleyim diyor, ha gayret koçum biraz daha dayan diyorum
Düşüncen harika ama 1,5 yılda geçinmek için kaö para biriktirmemiz lazımdı sence ?Bir de şunu yazayım beğenmeyenler basabilir emojiye sorun değil. Gelirimiz ne olursa olsun bir köşeye kötü gün acil durum hesap dışı harcama parası koymalıyız. İnce hesapla ev araba ev eşyası almamalıyız işyeri açmamalıyız. Hiç beklenmedik bir olay olabilir para lazım olabilir. Eskimeden evinin eşyasını yenileyen az gelirle pahalı arabaya binmeye çalışan asgari ücretle günde 1 paket sigara içen milletiz. Ülkenin durumu zaten ortadaydı kaç yıldır. Düşünmeliydik kötü günleri de derim ben .
kuzum seni çok severim zaten biliyorsun ama yüzde yüz sana katılmıyorum.mesela 3 dükkan yerine 1 dükkanla gidebilirdiniz 2 yılda hemen araba almayabilirdiniz demeyeceğim alınmış yapılmış bir kere.benim de ekonomim yarı yarıya azaldı pandemi de.çocuğuma istediğim eğitimi aldıramıyorum.aslında var kenarda iyi bir kolej parası 1 yıllık.ama onu harcasam sıfırı tüketsem hadi hesapta olmayan bir harcama çıksa sağlık sorunu olsa bir kaza bela deprem vs olsa.anca bu para dışında kazancım olursa eskisi gibi o zaman göndereceğim ne kadar üzülsem de.bak oturma odamda teli çıkık koltuklar var bekletiyorum aylardır.çünkü kart borcum var önceliği ona verdim minimuma inince borç alacağımm.yani asgari ücretliler hariç ki onlara anca yeter para orta gelirliler biraz hesap kitap ve uzun vade plan yapmalı para işlerindeDüşüncen harika ama 1,5 yılda geçinmek için kaö para biriktirmemiz lazımdı sence ?
Her ay 3 dükkan kirası, kapalı olan iş yerlerimize yağmur gibi vergi cezaları gelmesi , ev kirası , araba kredisi, mutfak.
Kaldı ki biz 2yıllık evliyiz:) dediğin şey çok doğru ama zamanlama çok kötü oldu.
Canım bende seni sevirem. O çok ayrı. Hep aynı fikirde olamayız zaten :)kuzum seni çok severim zaten biliyorsun ama yüzde yüz sana katılmıyorum.mesela 3 dükkan yerine 1 dükkanla gidebilirdiniz 2 yılda hemen araba almayabilirdiniz demeyeceğim alınmış yapılmış bir kere.benim de ekonomim yarı yarıya azaldı pandemi de.çocuğuma istediğim eğitimi aldıramıyorum.aslında var kenarda iyi bir kolej parası 1 yıllık.ama onu harcasam sıfırı tüketsem hadi hesapta olmayan bir harcama çıksa sağlık sorunu olsa bir kaza bela deprem vs olsa.anca bu para dışında kazancım olursa eskisi gibi o zaman göndereceğim ne kadar üzülsem de.bak oturma odamda teli çıkık koltuklar var bekletiyorum aylardır.çünkü kart borcum var önceliği ona verdim minimuma inince borç alacağımm.yani asgari ücretliler hariç ki onlara anca yeter para orta gelirliler biraz hesap kitap ve uzun vade plan yapmalı para işlerinde
biz pandemi başından beri doğru dürüst kira alamadık.tek kira verseydi 2 ayda bir bari zam mı isterdik.sümme haşaaaaSizi yildirip çıkartmak istiyor herhalde . Yoksa eline bir şey geçmez başka. Ne faiz alabilir ne de ha deyince evden çıkarabilir . Can sıkayım da kendileri bir an önce bosaltsin diyordur bence
Buna katılmıyorum kesinlikle. Memur bakış açısıyla bakıyorsun. Ticaret yapan insanlar bunlar, dükkan dediğin ha deyince kapanmaz, kapatınca masrafı bitmez. Zaten ha düzeldi ha düzelecek diye idare etmeye çalışır insan. Orta gelirli değil yüksek gelirli işler/insanlar bunlar. Araba dediğin zaten lüks değil ihtiyaç.kuzum seni çok severim zaten biliyorsun ama yüzde yüz sana katılmıyorum.mesela 3 dükkan yerine 1 dükkanla gidebilirdiniz 2 yılda hemen araba almayabilirdiniz demeyeceğim alınmış yapılmış bir kere.benim de ekonomim yarı yarıya azaldı pandemi de.çocuğuma istediğim eğitimi aldıramıyorum.aslında var kenarda iyi bir kolej parası 1 yıllık.ama onu harcasam sıfırı tüketsem hadi hesapta olmayan bir harcama çıksa sağlık sorunu olsa bir kaza bela deprem vs olsa.anca bu para dışında kazancım olursa eskisi gibi o zaman göndereceğim ne kadar üzülsem de.bak oturma odamda teli çıkık koltuklar var bekletiyorum aylardır.çünkü kart borcum var önceliği ona verdim minimuma inince borç alacağımm.yani asgari ücretliler hariç ki onlara anca yeter para orta gelirliler biraz hesap kitap ve uzun vade plan yapmalı para işlerinde
Yalnız bir de karşı taraf itirazın iptali davası açarsa ki açar. Hem icra inkar tazminatı ödersiniz hem de vekalet ücreti ödersiniz.Avukatımız hemen itiraz edecek. Teşekkür ederim.
Sizinki sizin vicdaniniz insanlığınızmış, bir de demekki kira almamak sizi ciddi sarsmayacakmış.Tebrik ediyorum ince davranışınızı.Ama burdaki ev sahibi de bence suçlu değilbizim kiracının tam 7 aylık borcu var almadık pandemi diye.7 ayını sildik .konu sahibinin ev sahibi olsa değil icraya vermek bacaklarından vurdururdu alimallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?