Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sizsiniz ama bu da ben. Sıkıntı yok isteyen istediğini yazabilir. Herkesin her şeyi yapış şekli bir olacak diye bir kural yazmıyor değil mi?
Zabanan görmeniz çok iyi olmuş , ayılmışsınızdır.

Aminnnnnnnnnn

Ona Feto gibi beddua ettim evlerine ateşlerrr… hahah

Kız bizim ofis var adam pandemiden beri ohoo bir verir bir vermez, eşim kibarca hatırlatır ben de biliyorum geciktiğini ama şartlar malum diye fırça yer üstüne ohooo bizim o zaman icraya boğmamız lazım

Kız bizim ofis var adam pandemiden beri ohoo bir verir bir vermez, eşim kibarca hatırlatır ben de biliyorum geciktiğini ama şartlar malum diye fırça yer üstüne ohooo bizim o zaman icraya boğmamız lazım
Konum at. Gelip oraya çökeyim 1,5 yıldır ödemediğimi sananlar olmuş ya. Buna da inanırlar şimdi izle :d

eşiniz iş bulabildi mi ?

Size sadece bir kişi ters yazmış ve diğer arkadaşlar da sizi savunmuş. İnsanları zan altında bırakmayın.

bizim kiracının tam 7 aylık borcu var almadık pandemi diye.7 ayını sildik .konu sahibinin ev sahibi olsa değil icraya vermek bacaklarından vurdururdu alimallah

kirayı isterken manevi olarak da çok yıprandım deyip manevi hasar tazminat davası falan da açabilirdi bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…