- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
O sizsiniz ama bu da ben. Sıkıntı yok isteyen istediğini yazabilir. Herkesin her şeyi yapış şekli bir olacak diye bir kural yazmıyor değil mi?bende çocuksuyumdur ama böyle geniş platformlarda üzüldüğüm birşey anlatıyor yazıyorsam ciddi olmaya çalışırım
elimden geldiğince
sizin mesajın başında zabanan görünce bir tuhaf oldum bende
neyse.. Rabbim en kısa zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Ben hiç anlamıyorum bu işlerden. O takip ediyor şu an.karsi dava neymis onu anlamadim。 asti astari gelen tebligata yasal sureicinde itiraz dilekcesini koyacak。 iki satir bise。yani onu sizde yaparsiniz
Detaylı bilgi için teşekkür ederim. Bugün tam olarak baktım 3 kez 2 gün geç yatırmışız.
Ona Feto gibi beddua ettimYuh! Cidden bunun için mi icraya vermiş el insaf ya gerçekten.
Ona Feto gibi beddua ettimevlerine ateşlerrr… hahah
Konum at. Gelip oraya çökeyimKız bizim ofis var adam pandemiden beri ohoo bir verir bir vermez, eşim kibarca hatırlatır ben de biliyorum geciktiğini ama şartlar malum diye fırça yer üstüneohooo bizim o zaman icraya boğmamız lazım
Kendisi hiç aramadı bizi. Biz de arayıp hiç sormadık napıyor diye.Millet ne meraklı avukata vermeye.Nasıl haberiniz olmadı dava sürecinden orayı anlayamadım.Yani ev sahibi ile hiçmi iletişime girmediniz?
eşiniz iş bulabildi mi ?Resmen evi olanlar olmayanlara ikinci sınıf muamelesi yapıyor. Biz pandemi dönemi intiharın eşiğinden döndük. Kira geciktirdiğim için burda bana da çok laf söyleyen oldu. Sürekli kira geciktiği için çemkiren ev sahipleri keşke ahır gibi evleri 2 bin 3 bin tl ye kiraya verirken de aynı hassasiyeti gösterse.
Mapusa düşersem ne olacaksonuçlanınca yaz muhakkak
Eşiniz işsiz mi ?eşiniz iş bulabildi mi ?
Size sadece bir kişi ters yazmış ve diğer arkadaşlar da sizi savunmuş. İnsanları zan altında bırakmayın.Resmen evi olanlar olmayanlara ikinci sınıf muamelesi yapıyor. Biz pandemi dönemi intiharın eşiğinden döndük. Kira geciktirdiğim için burda bana da çok laf söyleyen oldu. Sürekli kira geciktiği için çemkiren ev sahipleri keşke ahır gibi evleri 2 bin 3 bin tl ye kiraya verirken de aynı hassasiyeti gösterse.
Calci bi gün ev sahibi olup, kiracım kirayı geç yatırıyor diye konu açarsam, gelip beni bulursun dimi…..Size sadece bir kişi ters yazmış ve diğer arkadaşlar da sizi savunmuş. İnsanları zan altında bırakmayın.
Tabi ki ayıp ettinCalci bi gün ev sahibi olup, kiracım kirayı geç yatırıyor diye konu açarsam, gelip beni bulursun dimi…..
bizim kiracının tam 7 aylık borcu var almadık pandemi diye.7 ayını sildik .konu sahibinin ev sahibi olsa değil icraya vermek bacaklarından vurdururdu alimallahYuh! Cidden bunun için mi icraya vermiş el insaf ya gerçekten.
demek üyelerden biri de sensin ha.peküü.benim de takımım varmış ama yıllardır ortaya çıkmadılar ne hikmetse.Tabi ki ayıp ettinwahşet team ile gelip seni hallederiz merak etme sen
demek üyelerden biri de sensin ha.peküü.benim de takımım varmış ama yıllardır ortaya çıkmadılar ne hikmetse.
bizim kiracının tam 7 aylık borcu var almadık pandemi diye.7 ayını sildik .konu sahibinin ev sahibi olsa değil icraya vermek bacaklarından vurdururdu alimallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?