Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 avukata danıştık desem. Bu avukat eşimin yıllardır tanıdığı. Bakalım neler olacak. Bekleyip görücez
bizim ev sahibi olarak boyle bir surecimiz oldu bu arada ondan cok yazdim sanirim .karsi taraf hic odemiyordu gaza gelmis hic odemicem cikmicam da vs diyordu .tum kiralar mahkeme avukat masrafi falan fazla fazla odedi .bizimki bariz kotu niyetliydi ama sizin davada kanun ortada sanki .bosuna kurek cekmek gibi geliyor bizi de bilgilendirirsiniz .avukatlarin neye dayandirdigini merak ettim

konu sahibi bu 15 bin gecmis yillarda yapilmayan zamlar icin mi ? yani eger oyleyse zaten boyle bir hakki var cunku bosuna ugrasiyorsunuz gibi oluyor
Çok saçma değil mi geçmiş yıllarda zam yapmadım şimdi canım istedi yapmadigim zamları istiyorum demek

Çok saçma değil mi geçmiş yıllarda zam yapmadım şimdi canım istedi yapmadigim zamları istiyorum demek
etik mi derseniz degil savunmuyorum adami asla ama adamin boyle bir hakki varmis sonucta. adam hakkini kullanirken niye mahkemede kaybetsin ki ? yukarida bir arkadas yazmis avukatimiz boyle dedi diye mesela .

etik mi derseniz degil savunmuyorum adami asla ama adamin boyle bir hakki varmis sonucta. adam hakkini kullanirken niye mahkemede kaybetsin ki ? yukarida bir arkadas yazmis avukatimiz boyle dedi diye mesela .
Kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış diye boşa dememisler nasıl böyle bir kanun yapmışlar mantığım almiyor

Hanımefendi kimliğinden çıkma kızzzz

askrhpozitif ben de arkadas yazinca baktim ilginc valla hayir o ay kirayi eksik yatirdiysam zam yapmadiysak o ay ara yani

Ama benim elimde olan bir sebep değildi ki. Pandemiden önce gününden evvel yatırıyorduk. Pandemi olunca iş yerlerimiz kapandı ve benim gelirim olan yerde sorun yaşadı
ama işte bu da ev sahibinin sorunu değil ki adam hayrat değil sonuçta.
he ama insanlık yapmak yerine pislik yapmış bence de

askrhpozitif ben de arkadas yazinca baktim ilginc valla hayir o ay kirayi eksik yatirdiysam zam yapmadiysak o ay ara yani
Yıllık zammı belirlersin o yil onun üzerinden ödemeni alırsın yıllar geçmiş üstünden zam yapmamistim şimdi canım zam yapmak istedi deyip geçmiş zamandan para almak çok vicdansizca geliyor benim ev sahibimde zamda anlaşmıstik ilk ayın kirasını vermeye gittiğimizde anlastigimiz rakamın üzerinde anlaştık eksik getirdiniz dedi sözleşmede yazıyordu halbuki evine girdiğimizden beri siz tutmasaydiniz 2 katına kiraya verecektim diyip duruyordu sanki silah zoruyla tuttuk evini sayesinde ev sahibi olduk eşim o sinirle 2 hafta içinde evini boşalttik

Enflasyon oranını alabiliyor o zaman

konu sahıbı oturdugunuz gunden bu gune hıc mı zam yapılmadı da ev sahıbı hepsını toptan ıstıyormus ? oyle yorum okudum bu dogru mu?
kıra sozlesmesınde belırlı oranda zam yapılacagı zaten yazar kanunen bır zam vardır sızde kırayı oderken otomatık odersınız normalde boyledır ılk gun gırdıgınızle aynı mıktar kırada oturmuyorsunuz degıl mı

Yok hayır arttırdık. Ama bu işler iyice kötü olunca eşim atamış konuşmuş. Zamı biraz ertelesek olur mu gibisinden. Hiç bir şey dememiş. Hatta onun üzerine biz kendimiz zamlı yollamaya başladık.

Acaba karşılıklı bir daha mı konuşmayı deneseniz. Belki şikayetini geri alır ve icra düşer. Uzlaşma yoluna gitseniz daha iyi bence.

Ayni dertten muzdaribim. 5 aylik kiraci 3unu de gec odedi. Ben artik cikmasini istiyorum. İhtarsiz cok mu uzar surec? İhtarla hemen cikartilabiliyor mu?

Hayır hiç eksil kiramız yok.
2-3 sefer oldu ama sadece 2/3 gün geciktirdim. Elimizde olsa zaten ben erkenden yatırıyordum kirayı. Şu an öyle bir sorunumuz kalmadı. Gününde hemen yatırıyorum kirayı.
Ben anlamadim.hic eksik kiraiz yok mu?yoksa 1.5 yil salgindan dolayı kira odeyemediniz mi?kira eksiginiz yoksa nasil 15000 istiyor?

Ben anlamadim.hic eksik kiraiz yok mu?yoksa 1.5 yil salgindan dolayı kira odeyemediniz mi?kira eksiginiz yoksa nasil 15000 istiyor?
1,5 yıl ödemesek , o demeden ben çıkarım
1,5 yıl değil 1,5 ay ödemesem yapamıyoruz derim.
O 15000 olayında şu biz bir dönem , doğumdan sonra , çok sıkıştık. Hem pandemi hem doğum bizi çok yorgu ve o dönem de zam yapmadık. Ama onu da arayıp konuştuk. Hiç bir şey demedi. Meğer bu günlere hazırlanıyormuş.

Acaba karşılıklı bir daha mı konuşmayı deneseniz. Belki şikayetini geri alır ve icra düşer. Uzlaşma yoluna gitseniz daha iyi bence.
Eşim asla konuşmayacağım , çünkü ben onla çok konuştum ve hiç bir zaman ters bir şey söylemedi diyor. İcraya verirken bile hiç bir şey demedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…