- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Psikolocimi bozsam 800₺ olmuş seanslarAy ben bir seye üzülemez hale geldim zaten. O konu muhakkak geyiğe baglar. O yuzden anliyorum sizi. Kimse kimseye karismasin bu nedir yav. İmkani olan delirsintertemiz.
Zaten bana 1 sene daha müsade etsin çıkıp gidicem evinden. İnanın duvara çivi bile takmadım ki ev zedelenmesin diye. İşte bunlar hep narin kalbimden geliyor başımaıyıde sız odemıssınız zaten kıranızı 2-3 gun gecıkmelı olmus bırkac kere sadece
odememezlık yapmamıssınız kı o yuzden kıramı odemıyor dıye cıkaramaz
Eyvallah gözümAllah yardımcın olsun kardeş.
Online kaç seans alinir o parayaPsikolocimi bozsam 800₺ olmuş seanslar
Ben zaten kimseyi genelde önemsemem. Haterlarma selamlar olsun
Onun da aşağı kaldığını sanmıyorumOnline kaç seans alinir o paraya
Canısı sen yapma barinasıl ya
yani ay içinde ödediniz mi kirayı
birleştirip 3 4 ay sonra mı ödediniz?
ay annemlerin kiracıyı biz aramazdık bile ayıp olmasın diye
ve o zaman eve tek emekli maaşı girdiğini ve kirada tek evimiz olduğunu belirteyim.
hıc bırsey yapamaz merak etmeyın 2-3 gun kıra gecıktı dıye kı aylar gecmıs ustunden zatenZaten bana 1 sene daha müsade etsin çıkıp gidicem evinden. İnanın duvara çivi bile takmadım ki ev zedelenmesin diye. İşte bunlar hep narin kalbimden geliyor başıma
Canısı sen yapma barikiraları takır takır ödedim ama misal ayın 6 sında ise ben 8 inde yatırmışımdır oda 2-3 kez oldu.
Kiralayan ve alanlar zaten emin olun ya Almancılar ya da Araplar. Bizim site full arap doldu. Onlar için 700$ sudan ucuz…Alın anahtarını başına çalın diyesim geldi.
Bir bu kira konusu birde satılık ev fiyatlarını arttiranlari gördükçe deliriyorum.
Satamasinlar diyorum hep. gözlerini toprak bile doyurmaz bu insanlarin.
Sadece izmir mi cogu depremden sonra olmuş bu fahiş zamlar ve sadece kiraya da degil ekmege yiyecege.. Bu arada cikarabilecegini sanmiyorum cikarabilmesi icin birden fazla gecikmiis kira olmasi lazim misal 2 3 aydir hic odenmemis olmasi lazim.. oyle 2 3 gun gecikmeye cikaramaz.. ki o gecikmenin ustune de kac ay geçmis.. neden bekledin diye sorarlar adama..İzmir depreminden sonra kira arttıranları gördük. Ne denir bilemiyorum…
Siz hangi ülkenin piremsesisiniz bdv ye girmeyin bu sizi bir miktar incitebilirÇok lakayt yazmişinız soruyu. Kirayi geç uatirırken de bu kadar lakayt davrandıysanız ev sahibi haklı
Neşeli, mutlu insan görmeye dayanamıyolla.Siz hangi ülkenin piremsesisiniz bdv ye girmeyin bu sizi bir miktar incitebilir
Aaa bil bakalım neyi soruyormuş.. Belki benzer şeyler yaşayıp farklı sonuç alanlar vardir diye danışıyordur.. Ya da sadece canı buraya sormak istemişAvukata vermişsiniz zaten. Dava açacağım demiş, birşey olmaz demiş. Buraya neyi soruyorsunuz?
Sözleşmenizde kira artış oranı belirtilmiş olmalı o orandan fazla artış yapamıyor bildiğim kadarıyla. 6-7 ay önceki birkaç gün gecikme ile (pandemi döneminde) sizi evden çıkartamaz. Ve avukatınız haklı davanızın bir yıldan önce sonlanması zor. Kira sözleşmenizin bitim tarihinden 1 ay önce tahliye için ihtarname Çekmesi gerekiyor. İhtarnamenin elinize geçtiği tarihten sonraki 6 ay içinde evi boşaltıyorsunuz.Merabaynnn sevgili hanım kardeşlerim.
Bugün her zaman ki gibi zabanan gözümü açtım. Zabanan dediysem 6.30 da. Sonrasında rutin işlerime başladım.
Derkennn kapı çaldı ve bir postacı geldi. Ben tabi trndyl kargosudur diye sevinerek kapı açmaya gittimadama kutu nerede dedim ne kutusu İCRA geldi dedi. Yüzüm bi anda solu verdi
Sonra bir açtım ki zarfı aç gözlülükte level atlamış ev sahibimiz bizi icraya vermiş.
Kiralarını eksiksiz yatırmamıza rağmen , kafasına göre faiz eklemiş. Ben bir kaç kez gün atlayarak yatırdım.
Her neyse bizden 15 bin talep ediyorSinirden epey bir güldüm. Sonra suratım 5 karış olarak eşime gösterdim. O da epey sinirlendi ve avukatımızı aradık. Bir şey olmaz , karşı dava açacağım dedi. Kirayı geç yatırma sebebimiz eşimin o dönem iş yeri kapalıydı (1,5 yıl kapalı kaldı) benimde bir gelirim var ama gelirimin geldiği yeri de korona vurdu ( cümleyi anlayana )
Bu durumda ne acebaa ?
Çocumlaa , goccamla sokakta kalır mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?