Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avukat bılır .En ıyı cevap karsı dava acmak bence

Detaylı bilgi için teşekkür ederim. Bugün tam olarak baktım 3 kez 2 gün geç yatırmışız.

Aaa bil bakalım neyi soruyormuş.. Belki benzer şeyler yaşayıp farklı sonuç alanlar vardir diye danışıyordur.. Ya da sadece canı buraya sormak istemiş
Evet bdv konu açmak benim hobim bir de belki hiç bir soru ya da çözüm aramıyor sadece dertleşiyorum. Hani bölümün adı bir derdim var yaaaa

Vayy trendyoldan alisveris yapacağına kira odeyeydin (saka)
Ya birkac günden ne olur ya ne gicikmis adam birkac gün erken yatirsan neden erken demez ama

Vayy trendyoldan alisveris yapacağına kira odeyeydin (saka)
Ya birkac günden ne olur ya ne gicikmis adam birkac gün erken yatirsan neden erken demez ama
Şaka mı ? Lavbalisiniz ! Lakayıtsınızzz ! Halime ağlamanız lazımdı
Şekaaa .
Trendyol yüzünden kumar oynamaya başlamama ramak kaldı
Yok canım eskiden gününden evvel veriyordum , bizi arayıp siz bizim de evladımız sayılırsınız diyordu bi anda evlatlıktan reddedilme şoku !

Bence işinize geleni istemeniz orada yerilen ben değilim bence ama tabi siz bilirsiniz
Farkındayım ama yine de hatırlattığın için saol. :) Ben sana bu tarz ciddi konuları bilirkişiye sormanda fayda var diyorum ki sormuşsun zaten. Adam da gereken işlemleri yapacağını söylemiş. Yani buradaki insanlara sorman gereksiz olmuş bence.
Geçenlerde de bir konuya denk geldim. Kadında kitle varmış, acaba kanser miyim diye soruyor. Git ablacım doktora. Burası sana ne diyebilir?
Ha bir de konunuz çok ciddiyetsiz yazılmış, o yüzden diğer üyenin yazmak için yazılmış bir konu cümlesini

Ama şeyi hala anlamak istemiyorsun ; soru sormamda ki amaç bunu yaşayıp , sonucunda ne olduğu:)
Bir de saldıracak yer bulamayınca konu ciddiyetsiz yazılmış diyorsunuz ya orada da beni bi gülme tutuyoo. Hatta şu an bihter kahkahası attım tenks.
O üyeyle size mutluluk diliyorum

Off yaa sinirim bozulduaa
Trendyol bildirimlerini kapattım böylece unutuyorum
Hayırsız evlat

Kadın belki konudan herhangi bir fayda beklemiyor. Öyle anlatmak istedi. Sohbet etmek, geyik yapmak, derdini hafifletmek istedi. Bdv’nin giriş cümlesini tekrar okuyunuz. Konunun bdv’ye uygun olmadığını düşünüyorsanız şikayet ediniz. Kadının konusunu sabote etmeyiniz.

He yav, belki sadece anlatmak istedi. Siz dinlemek istemiyor olabilirsiniz. Ama biz dinlemek istiyoruz belki?
İstediğin kadar anlat kuzum, ben dinliyorum.

Öptüm yorumundan inşallah Mune de şoooonları bi öper

Öptüm yorumundan inşallah Mune de şoooonları bi öper
Sana komik bi icra hikayesi anlatayım. Sene milattan önce, biz yeni evlenmişiz. Dışardaydım, eve bi geldim kapıda bir takım adamlar kapıyı açmaya çalışıyorlar. Öyle kağıt mağıt da yok gelen, direkt eşyaları almaya gelmişler kamyonu dayamışlar kapıya Tamam yeni evliyiz, borç gırtlakta ama ödüyoruz diye biliyorum ben. Ulan yanlış mı biliyorum, koca diye aldığımız adam ödemiyor mu acaba diye 30 saniyede binbir senaryo yazdım. Kiracının icrasıymış. Nüfus müdürlüğü kiracıyı kayıttan düşmediği için aynı evde yaşıyor gibi görünüyormuşuz. Neyse olayı çözdük de üç beş aylık evliliğim yıkılmadı.

Regl gecikmesi, kemoterapi ve anti depresan vb konular burada sorulmamalı değil mi? Kesinlikle sizinle hem fikirim. Umut dünyası işte siz sorunca insanlarda sormak istemiş. Siz iyi örnek olun ki sizi örnek alsınlar.

Ciddiyetsizlik, kullanılan yanlış kelimeler, devrik cümleler bu konularda hem fikiriz

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…