- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Avukat bılır .En ıyı cevap karsı dava acmak benceMerabaynnn sevgili hanım kardeşlerim.
Bugün her zaman ki gibi zabanan gözümü açtım. Zabanan dediysem 6.30 da. Sonrasında rutin işlerime başladım.
Derkennn kapı çaldı ve bir postacı geldi. Ben tabi trndyl kargosudur diye sevinerek kapı açmaya gittimadama kutu nerede dedim ne kutusu İCRA geldi dedi. Yüzüm bi anda solu verdi
Sonra bir açtım ki zarfı aç gözlülükte level atlamış ev sahibimiz bizi icraya vermiş.
Kiralarını eksiksiz yatırmamıza rağmen , kafasına göre faiz eklemiş. Ben bir kaç kez gün atlayarak yatırdım.
Her neyse bizden 15 bin talep ediyorSinirden epey bir güldüm. Sonra suratım 5 karış olarak eşime gösterdim. O da epey sinirlendi ve avukatımızı aradık. Bir şey olmaz , karşı dava açacağım dedi. Kirayı geç yatırma sebebimiz eşimin o dönem iş yeri kapalıydı (1,5 yıl kapalı kaldı) benimde bir gelirim var ama gelirimin geldiği yeri de korona vurdu ( cümleyi anlayana )
Bu durumda ne acebaa ?
Çocumlaa , goccamla sokakta kalır mıyız
Detaylı bilgi için teşekkür ederim. Bugün tam olarak baktım 3 kez 2 gün geç yatırmışız.Kac ay kac gun gec yatti o onemli. 4 kere 1 hafta gec yatirdiysaniz 1 kira eder. Toplamda 90gun gecikme varmiscasina bi bedel istemis sizden kiranizi bilmiorum da ortalama 5bin diyelim. Boyle bisey sozkonusuysa icraya itirazin iptali davasini acar ve kazanır.
Bu üyeye gülmedim ama bunun 1,5 yıl geç kira yatırdın diye bana nutuk çekmesine ve onu beğenen kişilere aşırı güldüm xjjddjSiz hangi ülkenin piremsesisiniz bdv ye girmeyin bu sizi bir miktar incitebilir
Evet bdv konu açmak benim hobimAaa bil bakalım neyi soruyormuş.. Belki benzer şeyler yaşayıp farklı sonuç alanlar vardir diye danışıyordur.. Ya da sadece canı buraya sormak istemiş
Eleee deme aslında mutlu değilmişimNeşeli, mutlu insan görmeye dayanamıyolla.
Bence son yazdığın cümleAaa bil bakalım neyi soruyormuş.. Belki benzer şeyler yaşayıp farklı sonuç alanlar vardir diye danışıyordur.. Ya da sadece canı buraya sormak istemiş
Bence işinize geleni istemenizBence son yazdığın cümle
Şaka mı ? Lavbalisiniz ! Lakayıtsınızzz ! Halime ağlamanız lazımdıVayy trendyoldan alisveris yapacağına kira odeyeydin(saka)
Ya birkac günden ne olur ya ne gicikmis adam birkac gün erken yatirsan neden erken demez ama
Farkındayım ama yine de hatırlattığın için saol. :) Ben sana bu tarz ciddi konuları bilirkişiye sormanda fayda var diyorum ki sormuşsun zaten. Adam da gereken işlemleri yapacağını söylemiş. Yani buradaki insanlara sorman gereksiz olmuş bence.Bence işinize geleni istemenizorada yerilen ben değilim bence ama tabi siz bilirsiniz
Ama şeyi hala anlamak istemiyorsun ; soru sormamda ki amaç bunu yaşayıp , sonucunda ne olduğu:)Farkındayım ama yine de hatırlattığın için saol. :) Ben sana bu tarz ciddi konuları bilirkişiye sormanda fayda var diyorum ki sormuşsun zaten. Adam da gereken işlemleri yapacağını söylemiş. Yani buradaki insanlara sorman gereksiz olmuş bence.
Geçenlerde de bir konuya denk geldim. Kadında kitle varmış, acaba kanser miyim diye soruyor. Git ablacım doktora. Burası sana ne diyebilir?
Ha bir de konunuz çok ciddiyetsiz yazılmış, o yüzden diğer üyenin yazmak için yazılmış bir konu cümlesini
Off yaa sinirim bozulduaaŞaka mı ? Lavbalisiniz ! Lakayıtsınızzz ! Halime ağlamanız lazımdı
Şekaaa .
Trendyol yüzünden kumar oynamaya başlamama ramak kaldı
Yok canım eskiden gününden evvel veriyordum , bizi arayıp siz bizim de evladımız sayılırsınız diyordubi anda evlatlıktan reddedilme şoku !
Kadın belki konudan herhangi bir fayda beklemiyor. Öyle anlatmak istedi. Sohbet etmek, geyik yapmak, derdini hafifletmek istedi. Bdv’nin giriş cümlesini tekrar okuyunuz. Konunun bdv’ye uygun olmadığını düşünüyorsanız şikayet ediniz. Kadının konusunu sabote etmeyiniz.Farkındayım ama yine de hatırlattığın için saol. :) Ben sana bu tarz ciddi konuları bilirkişiye sormanda fayda var diyorum ki sormuşsun zaten. Adam da gereken işlemleri yapacağını söylemiş. Yani buradaki insanlara sorman gereksiz olmuş bence.
Geçenlerde de bir konuya denk geldim. Kadında kitle varmış, acaba kanser miyim diye soruyor. Git ablacım doktora. Burası sana ne diyebilir?
Ha bir de konunuz çok ciddiyetsiz yazılmış, o yüzden diğer üyenin yazmak için yazılmış bir konu cümlesini
He yav, belki sadece anlatmak istedi. Siz dinlemek istemiyor olabilirsiniz. Ama biz dinlemek istiyoruz belki?Kadın belki konudan herhangi bir fayda beklemiyor. Öyle anlatmak istedi. Sohbet etmek, geyik yapmak, derdini hafifletmek istedi. Bdv’nin giriş cümlesini tekrar okuyunuz. Konunun bdv’ye uygun olmadığını düşünüyorsanız şikayet ediniz. Kadının konusunu sabote etmeyiniz.
Muhteşem kasım diye her yerde bağırıyorlarOff yaa sinirim bozulduaa
Trendyol bildirimlerini kapattımböylece unutuyorum
Hayırsız evlat
Öptüm yorumundanKadın belki konudan herhangi bir fayda beklemiyor. Öyle anlatmak istedi. Sohbet etmek, geyik yapmak, derdini hafifletmek istedi. Bdv’nin giriş cümlesini tekrar okuyunuz. Konunun bdv’ye uygun olmadığını düşünüyorsanız şikayet ediniz. Kadının konusunu sabote etmeyiniz.
Ne diyordum ? Hah buralar dutluktu xhbshshsh ay canım tenksHe yav, belki sadece anlatmak istedi. Siz dinlemek istemiyor olabilirsiniz. Ama biz dinlemek istiyoruz belki?
İstediğin kadar anlat kuzum, ben dinliyorum.
Sana komik bi icra hikayesi anlatayım. Sene milattan önce, biz yeni evlenmişiz. Dışardaydım, eve bi geldim kapıda bir takım adamlar kapıyı açmaya çalışıyorlar. Öyle kağıt mağıt da yok gelen, direkt eşyaları almaya gelmişler kamyonu dayamışlar kapıyaÖptüm yorumundaninşallah Mune de şoooonları bi öper
Farkındayım ama yine de hatırlattığın için saol. :) Ben sana bu tarz ciddi konuları bilirkişiye sormanda fayda var diyorum ki sormuşsun zaten. Adam da gereken işlemleri yapacağını söylemiş. Yani buradaki insanlara sorman gereksiz olmuş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?