Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver kız en büyük derdin bu olsunHep bunlar derdim olduğundan idare edin zağar![]()
29 gün
Sevgi düğmesi olan bisey olsaydı ve kapatma tusuna basınca geçseydi keske.. zamana ihtiyacın var ..Geçecek biliyorum kendisinin kaybettiginin de farkındayım ama seviyorum![]()
Chemist bu yorum beni neden böyle üzdüSevgi düğmesi olan bisey olsaydı ve kapatma tusuna basınca geçseydi keske.. zamana ihtiyacın var ..
Bu sözü ilk terapimde psikoloğuma söylemiştim..seviyorum ve sevdiğim için kendimden tiksiniyorum, sevmemem gerek biliyorum ve ardından bu cümle dökülmüştü dilimden.. daha önce ne duymustum ne de aklmdan geçmişti.. cok acı cektiğim bi dönemde söylenmiş bi söz oldugundan sana da geçti demek ki ..Chemist bu yorum beni neden böyle üzdü![]()
Cuvara kendiliğinden yandı.Bu sözü ilk terapimde psikoloğuma söylemiştim..seviyorum ve sevdiğim için kendimden tiksiniyorum, sevmemem gerek biliyorum ve ardından bu cümle dökülmüştü dilimden.. daha önce ne duymustum ne de aklmdan geçmişti.. cok acı cektiğim bi dönemde söylenmiş bi söz oldugundan sana da geçti demek ki ..
AhahahaCuvara kendiliğinden yandı.![]()
Acaba çuvar ne ve ney yandı çuvar denen şeye diye düşündüm. Beynime kanın gitmiş olması gerekirdi aslında şimdiye iftar yaptım gayetCuvara kendiliğinden yandı.![]()
Ayyyy.. belki deBu sözü ilk terapimde psikoloğuma söylemiştim..seviyorum ve sevdiğim için kendimden tiksiniyorum, sevmemem gerek biliyorum ve ardından bu cümle dökülmüştü dilimden.. daha önce ne duymustum ne de aklmdan geçmişti.. cok acı cektiğim bi dönemde söylenmiş bi söz oldugundan sana da geçti demek ki ..
Allah gerçekten güzel insanlara doğru insanlara sonradan üzülmeyeceğiz insanlara denk düşürsün hepimiziBu sözü ilk terapimde psikoloğuma söylemiştim..seviyorum ve sevdiğim için kendimden tiksiniyorum, sevmemem gerek biliyorum ve ardından bu cümle dökülmüştü dilimden.. daha önce ne duymustum ne de aklmdan geçmişti.. cok acı cektiğim bi dönemde söylenmiş bi söz oldugundan sana da geçti demek ki ..
Konu sahibine o şahsada aynen böyle olmayı nasip et ya RabbAcaba çuvar ne ve ney yandı çuvar denen şeye diye düşündüm. Beynime kanın gitmiş olması gerekirdi aslında şimdiye iftar yaptım gayet
Cuvarayı bırakınca böyle birden sırtını dönüyorsun işte tanımaz oluyorsun agagshsh
Arada yapıyom öyle şeylerAyyyy.. belki de
Mis gibi konuşmuşsun kız chemist![]()
Aslında unutmak değil, artık hissetmemek..Ahahahanoldu ama geçtiiiii
Geçmeyen hcbi acı yok bu hayatta.. unutmak bize verilmiş büyük bi nimet aslnda ( alzhiemer olmadgmz takdirde
)
Çok çok aminKonu sahibine o şahsada aynen böyle olmayı nasip et ya Rabb![]()
Konu sahibine o şahsada aynen böyle olmayı nasip et ya Rabb![]()
Bi videoya denk gelmiştim.. görmüşsündür sende…hissettiğin acı siyah renk, etrafına sürekli renkli halkalarla sarıyosun gün geçtikcee. Acın küçülmüyo yada yok olmuyo.. ama hissetiğin seyler değiştikçe, güzel seyler oldukça, o siyah, hissedilmez veya daha az hissedilir oluyo…Aslında unutmak değil, artık hissetmemek..
Beni bozdunuz kız ben böyle değildim ben hayatı sallamazdim. Bu forum beni bozdu. Cinselliğe gidiyorum bye.