Bir ihtimal daha yok..

Chemist bu yorum beni neden böyle üzdü :KK14:
Bu sözü ilk terapimde psikoloğuma söylemiştim..seviyorum ve sevdiğim için kendimden tiksiniyorum, sevmemem gerek biliyorum ve ardından bu cümle dökülmüştü dilimden.. daha önce ne duymustum ne de aklmdan geçmişti.. cok acı cektiğim bi dönemde söylenmiş bi söz oldugundan sana da geçti demek ki ..

Bu sözü ilk terapimde psikoloğuma söylemiştim..seviyorum ve sevdiğim için kendimden tiksiniyorum, sevmemem gerek biliyorum ve ardından bu cümle dökülmüştü dilimden.. daha önce ne duymustum ne de aklmdan geçmişti.. cok acı cektiğim bi dönemde söylenmiş bi söz oldugundan sana da geçti demek ki ..
Cuvara kendiliğinden yandı. 🚬

Ayyyy.. belki de :KK1:

Mis gibi konuşmuşsun kız chemist :KK200:

Allah gerçekten güzel insanlara doğru insanlara sonradan üzülmeyeceğiz insanlara denk düşürsün hepimizi

Acaba çuvar ne ve ney yandı çuvar denen şeye diye düşündüm. Beynime kanın gitmiş olması gerekirdi aslında şimdiye iftar yaptım gayet :deli:
Cuvarayı bırakınca böyle birden sırtını dönüyorsun işte tanımaz oluyorsun agagshsh
Konu sahibine o şahsada aynen böyle olmayı nasip et ya Rabb😅

Ahahaha😂😂 noldu ama geçtiiiii☺️ Geçmeyen hcbi acı yok bu hayatta.. unutmak bize verilmiş büyük bi nimet aslnda ( alzhiemer olmadgmz takdirde😅)
Aslında unutmak değil, artık hissetmemek..

Beni bozdunuz kız ben böyle değildim ben hayatı sallamazdim. Bu forum beni bozdu. Cinselliğe gidiyorum bye.

Aslında unutmak değil, artık hissetmemek..

Beni bozdunuz kız ben böyle değildim ben hayatı sallamazdim. Bu forum beni bozdu. Cinselliğe gidiyorum bye.
Bi videoya denk gelmiştim.. görmüşsündür sende…hissettiğin acı siyah renk, etrafına sürekli renkli halkalarla sarıyosun gün geçtikcee. Acın küçülmüyo yada yok olmuyo.. ama hissetiğin seyler değiştikçe, güzel seyler oldukça, o siyah, hissedilmez veya daha az hissedilir oluyo…

Bende geliyom bu kadar ciddiyet bana yeter 😅

Back
X