Herşeyin farkındayım ama senelerini vermişsin bir emek var hayal kırıklığı var yoksa insan her acıya alışıyor ve seneler sonra ıyiki de olmamış diye konusunu ediyorsun
Bi videoya denk gelmiştim.. görmüşsündür sende…hissettiğin acı siyah renk, etrafına sürekli renkli halkalarla sarıyosun gün geçtikcee. Acın küçülmüyo yada yok olmuyo.. ama hissetiğin seyler değiştikçe, güzel seyler oldukça, o siyah, hissedilmez veya daha az hissedilir oluyo…
Herşeyin farkındayım ama senelerini vermişsin bir emek var hayal kırıklığı var yoksa insan her acıya alışıyor ve seneler sonra ıyiki de olmamış diye konusunu ediyorsun
Ben eğer bunu kabul edersem ilerde gelecek daha büyük felaketin önünü açmış olacağım. Benden ve sevgimden çok emin ki umarım bu yaptığından pişman olmazsin yazdı:) ve beni engelledi sanki ben başkasına mesaj attımhatalı olan benim gibi:)
Ben eğer bunu kabul edersem ilerde gelecek daha büyük felaketin önünü açmış olacağım. Benden ve sevgimden çok emin ki umarım bu yaptığından pişman olmazsin yazdı:) ve beni engelledi sanki ben başkasına mesaj attımhatalı olan benim gibi:)
Ya yerinde olsam bende onu engellerim her yerden. Kaç yasındasın bilmiyorm ama bi abla tavsiyesi olarak gör.. kafası atınca, canı sıkılınca sen tam kendini toplamıslen kafasına göre hortlamasının önünü kesmiş olursun..
pişman olmazsın demişte kendi ne b.kummuş sen pişman olacakmıssın.. ayyhh g.tümm deseydinn
Ya yerinde olsam bende onu engellerim her yerden. Kaç yasındasın bilmiyorm ama bi abla tavsiyesi olarak gör.. kafası atınca, canı sıkılınca sen tam kendini toplamıslen kafasına göre hortlamasının önünü kesmiş olursun..
pişman olmazsın demişte kendi ne b.kummuş sen pişman olacakmıssın.. ayyhh g.tümm deseydinn
Çok haklısınız yapicam 31 yaşındayım. Ve 3 gündür tükendim ağlamaktan ama ona göre çok normal ve bizi bu duruma sokan benim izlenimi verdi bana :) bende ben sana hicbir zaman kapanması zor yaralar açmadım hanı hep dediğin bir söz vardı seni kaç erkeğin yanına da göndersem olduğun gibi gelirsin dediğin beni kaybettiğin için otur kendi derdine yan dedim. Konuyu kapattım zaten
Böyle biri için üzülmeye değmez. Kırtuldum de sevin.
Bu arada başkasını bulamazsa engeli açar gene hortlar. Sakın düşme bu oyuna. Boşuna yıllarını harcamaya değmez. Dürüst adam gibi biri çıkar karşına elbet
Böyle biri için üzülmeye değmez. Kırtuldum de sevin.
Bu arada başkasını bulamazsa engeli açar gene hortlar. Sakın düşme bu oyuna. Boşuna yıllarını harcamaya değmez. Dürüst adam gibi biri çıkar karşına elbet
Engelledim aklımın karışmasına izin vermeyecegim. Kusura bakma dahi demeyen insan için boşuna zaman kaybı sadece kalbim alev topu inanıyorum toparlayacagim teşekkür ederim