Bir ihtimal daha yok..

Akşam akşam yapma bunu .. o kadar doğru ki

Herşeyin farkındayım ama senelerini vermişsin bir emek var hayal kırıklığı var yoksa insan her acıya alışıyor ve seneler sonra ıyiki de olmamış diye konusunu ediyorsun
Sen işin mantk kısmına geçmişsin zaten.. gerisi için zamana izin vereceksin.. o halledecek…

Sen işin mantk kısmına geçmişsin zaten.. gerisi için zamana izin vereceksin.. o halledecek…
Ben eğer bunu kabul edersem ilerde gelecek daha büyük felaketin önünü açmış olacağım. Benden ve sevgimden çok emin ki umarım bu yaptığından pişman olmazsin yazdı:) ve beni engelledi sanki ben başkasına mesaj attımhatalı olan benim gibi:)

Ya yerinde olsam bende onu engellerim her yerden. Kaç yasındasın bilmiyorm ama bi abla tavsiyesi olarak gör.. kafası atınca, canı sıkılınca sen tam kendini toplamıslen kafasına göre hortlamasının önünü kesmiş olursun..
pişman olmazsın demişte kendi ne b.kummuş sen pişman olacakmıssın.. ayyhh g.tümm deseydinn

Çok haklısınız yapicam 31 yaşındayım. Ve 3 gündür tükendim ağlamaktan ama ona göre çok normal ve bizi bu duruma sokan benim izlenimi verdi bana :) bende ben sana hicbir zaman kapanması zor yaralar açmadım hanı hep dediğin bir söz vardı seni kaç erkeğin yanına da göndersem olduğun gibi gelirsin dediğin beni kaybettiğin için otur kendi derdine yan dedim. Konuyu kapattım zaten

Böyle biri için üzülmeye değmez. Kırtuldum de sevin.
Bu arada başkasını bulamazsa engeli açar gene hortlar. Sakın düşme bu oyuna. Boşuna yıllarını harcamaya değmez. Dürüst adam gibi biri çıkar karşına elbet

Engelledim aklımın karışmasına izin vermeyecegim. Kusura bakma dahi demeyen insan için boşuna zaman kaybı sadece kalbim alev topu inanıyorum toparlayacagim teşekkür ederim

Kahveye giden birinin vizyonu yoktur bence, hele ki genç bi adam bu dmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…