Bir ihtimal daha yok..

sillage

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
48
25
3
33
Kızlar huzurlu güzel akşamlar. Geçen bir konu açmıştım sevgilim ile alakalı. Boş zamanlarinda sürekli kahveye giden bir insan. Hergun benimle buluşsa gitmez ama musayt olduğu her vakit ordadır ve ben kavga gürültü derken ne o adım attı ne ben ve aradan zaman geçti ve kendini hatırlatan birkaç mesaj.. bir hafta sonra da ben rüyamda gördüm ama çok kötüydü rüyam ve dedim ki ınstegram ekleyeyim ama önceden ek iş hesaplarım olduğu için kişisel hesap yok. Bende ek iş hesaplarımi kapatmıştım onun icin açtım ve kullanmadığım için ismini farklı yaptım cinsiyet belirten bi isim değil neyse ekledim bi baktım bi kadın ile takiplesiyor ama hesabı herkese açık . Kadın da normal olmayan şeyler sezdim yani. Sonra ben direk zarf attım sevgilime. Ve dedim ki x i nerden tanıyorsun dedim direk ismimi söyledi sen misin diye evet dedim sadece nasılsın nerde çalışıyorsun evin nerde sadece bunu konuştuk dedi. Ve benim olduğumu öğrenince de hesabından 2 kişi çıkardı:) ben şok oldum çünkü gerçekten beklemiyordum. Ve yıkıldım.. ama onun bana gelme tarzı ise boşlukta yazdım. Yatakta mi yakaladin sanki beni dedi büyütüyorsun dedi ve benim içimrahat dedi ben zaten bunu sindiremedim hazmedemedim dün bir galyana getirdim ki onu artik oda beni arayamaz normal dediği halde bu olaya ve işin garibi bana haklısın benbir hata yaptım dahi demedi . Kızlar çok inanmış çok güvenmiştim. Ve ilk defa böyle birşey ile karşılaştım. Destekleriniz için yazdim nasıl başa çıktınız kalbim kor ateşin içinde nefesim kesiliyor ve ben bu insanı gerçekten çok sevdim 🥺 uzun zaman sonra ilk defa birine inandığım için bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum 🥺

Son düzenleme:
Kızlar huzurlu güzel akşamlar. Geçen bir konu açmıştım sevgilim ile alakalı. Boş zamanlarinda sürekli kahveye giden bir insan. Hergun benimle buluşsa gitmez ama musayt olduğu her vakit ordadır ve ben kavga gürültü derken ne o adım attı ne ben ve aradan zaman geçti ve kendini hatırlatan birkaç mesaj.. bir hafta sonra da ben rüyamda gördüm ama çok kötüydü rüyam ve dedim ki ınstegram ekleyeyim ama önceden ekis hesaplarım olduğu için kişisel hesap yok. Bende ekiş hesaplarımi kapatmıştım onun icin açtım ve kullanmadığım için ismini farklı yaptım cinsiyet belirten bi isim değil neyse ekledim bi baktım bi kadın ile takiplesiyor ama hesabı herkese açık . Kadın da normal olmayan şeyler sezdim yani. Sonra ben direk zarf attım sevgilime. Ve dedim ki x i nerden tanıyorsun dedim direk ismimi söyledi sen misin diye evet dedim sadece nasılsın nerde çalışıyorsun evin nerde sadece bunu konuştuk dedi. Ve benim olduğumu öğrenince de hesabından 2 kişi çıkardı:) ben şok oldum çünkü gerçekten beklemiyordum. Ve yıkıldım.. ama onun bana gelme tarzı ise boşlukta yazdım. Yatakta mi yakaladin sanki beni dedi büyütüyorsun dedi ve benim içimrahat dedi ben zaten bunu sindiremedim hazmedemedim dün bir galyana getirdim ki onu artik oda beni arayamaz normal dediği halde bu olaya ve işin garibi bana haklısın benbir hata yaptım dahi demedi . Kızlar çok inanmış çok güvenmiştim. Ve ilk defa böyle birşey ile karşılaştım. Destekleriniz için yazdim nasıl başa çıktınız kalbim kor ateşin içinde nefesim kesiliyor ve ben bu insanı gerçekten çok sevdim 🥺 uzun zaman sonra ilk defa birine inandığım için bununla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum 🥺
Çok üzücü bir durum.Fakat bir müddet kendini akışa bırakıp rutinine devam etmek,bu acıyla yüzleşip acıyı yaşamak gerekiyor.Günden güne duygular sakinleşip mantık devreye giriyor ve olmayanda da hayır var diyorsun.Acı gidiyor,kıssadan hisse çıkarıyorsun ve hayat normal düzeninde devam ediyor 😌

Çok üzücü bir durum.Fakat bir müddet kendini akışa bırakıp rutinine devam etmek,bu acıyla yüzleşip acıyı yaşamak gerekiyor.Günden güne duygular sakinleşip mantık devreye giriyor ve olmayanda da hayır var diyorsun.Acı gidiyor,kıssadan hisse çıkarıyorsun ve hayat normal düzeninde devam ediyor 😌
Dua edin nolur inanın çok zordayım

Back
X