Önceki haline göre daha iyi durumda bence. Dediğiniz gibi geçici bir şey demek kiEgiklik pek belli olmadı yüz tam olunca daha çok belli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki haline göre daha iyi durumda bence. Dediğiniz gibi geçici bir şey demek kiEgiklik pek belli olmadı yüz tam olunca daha çok belli
Tam 1 ay oldu. Incelir herhalde diye düşünüyorum ama zaman iste. Kesinlikle yorucu bir süreç bence de hani ağrı sizidan ziyade farklı sorunlar işte. Aylar sonra cidden hepimizi merak ediyorum nasıl olacağız diye.Yasaklı krem var mı bilmem ama iyileşmeyi geciktirici olur belki diye pek birşey sürmemeye çalışıyorum canım. Ne kadar oldu ameliyat olalı? Sonra ödemler geçtikçe inceliyor. Belki ödemdendir kalın bulman.
Ben sadece iyileşme süresi bitsin artık istiyorum. Çok şükür memnunum genel olarak. Yine de ruhen yorucu bir süreç geçirdim
Çok geçmiş olsun, her zamanki cümlem olacak ama zoru atlatmişsinizBenim 6. Günüm 3. Gün tamponlarim alindi, şişliklerim yanaklarında sincap gibiyim morluklarım sarardı , hafif pembemsi bı kan akıyor o da burnuma sprey sikiyorum o sayede . İki gun sonra alçı cikcak meraktan oluyorum gerçi çok sis olcak ama yinede yeni bı sürat hissi ilginç olacak, burnunun ucu kan pıhtısı dolu içi kaşınmaya başladı sizin süreç nasil
Scarex vardı galiba bende canım, bir bakayım evde ecza dolabim var resmen.Surebilirsin annemde gozunden ameliyat oldugunda scarex jel vermisti doktor oda guzeldi :)
Haklısın canım buna bir süreç olarak bakmak lazım. Ödemin ineceğinden çok emin benim de doktorum. Zamanla çok daha iyi olacak herşeyDoktorum 3-4 ay nefes problemi olabilir demişti. Burnun bir açılır, bir kapanır. İçerisi hala ödem olduğu için normal demişti. Sıcaktanmı bilmiyorum ama benimde en çok sol taraf tıkanmış gibi oluyor. En çok sol tarafımı kırmıştı doktorum... biraz nefes alamıyorum sonra geçiyor.. normal süreci atlatıyoruz hepimiz..
Bu fotoğraf bana da ödemden dolayı olduğunu düşündürdü canım, dediğin gibi pek belli bile değil aslında. Sen ne zamandır yaziyorsun bunu diye dikkatle baktım bir taraf şiş gibi. Geçecek diye olumlu düşün.Egiklik pek belli olmadı yüz tam olunca daha çok belli
Ben de aynısını merak ediyorum. 3 ay 6 ay bir sene gibi belirli dönemler var aklımda. Hepsini inşallah sağ salim atlatırız. Sonra biraz daha rahatlariz. Dediğin gibi ağrı sızı işi değil yoksa. Sadece sağlıklı atlatalim diye dilekler dönemi gibi şu sıralarda ruh halimTam 1 ay oldu. Incelir herhalde diye düşünüyorum ama zaman iste. Kesinlikle yorucu bir süreç bence de hani ağrı sizidan ziyade farklı sorunlar işte. Aylar sonra cidden hepimizi merak ediyorum nasıl olacağız diye.
3 aylık meşgaleSağ tarafınızda şişlik var gibi geldi aslında 3 ay bı şekilde sabretmeliyiz ama her gün resim çekerek kendi adıma sürekli tetikteyiz kusur bulmak çok normal 3 aylık bı mesgaleye ihtiyacımız var![]()
Gayet güzel görünüyor bence. Fazla ödem de yok gibi. Doktorun 1. ay kontrolünde çektiği fotoğrafları aldınız mı? Onlar daha sağlıklı görüntü veriyor.Kızlar benim burnum bu şekilde. Yorumlar mısınız, nasıl buldunuz diye ?
Pandemi yüzünden pek kimse görmedi de![]()
Teşekkür ederim, mesef doktorun bilgisayarında kaldı onlar ekran resmi almadım. Yine de buraya yüklerken resmi olduğu gibi yükleyemiyorum yüzüm gozukmesin diye, yani aynı hesap olurdu.Gayet güzel görünüyor bence. Fazla ödem de yok gibi. Doktorun 1. ay kontrolünde çektiği fotoğrafları aldınız mı? Onlar daha sağlıklı görüntü veriyor.
Sağol canımBen çok beğendim burnunu çok çok güzel bence.maşallah vallahi.umarım benimkinin de bu hallerini görürüm. Eğrilik de ödemden sanırım. Uyurken hala dikkat ediyor musun? Beni en çok zorlayan kısmı o.
Bende de olmustu o dokulmeBugün 7. Günümdeyim. Sürecin en kötü yanlarından birisi de kirpik dökülmesi ve dudak soyulması. Sabahları alçıma değdirmeden göz çevremi yıkıyorum ve elime bir sürü kirpik geliyor. Gün içinde de birçok kirpiğim dökülüyor. Kirpiksiz kalmazsam iyidir. Aynı şekilde dudaklarımda özellikle sabahları feci şekilde soyuluyor. Güzel bir burun için katlanılacak çok şey var maalesef. Alçım perşembe günü alınacak. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.
Geçmiş olsun, dökülme devam ediyor ama azaldı dudaklarım benim de çok soyuldu. Hala da arada oluyor. Geçer hepsi inş.Bugün 7. Günümdeyim. Sürecin en kötü yanlarından birisi de kirpik dökülmesi ve dudak soyulması. Sabahları alçıma değdirmeden göz çevremi yıkıyorum ve elime bir sürü kirpik geliyor. Gün içinde de birçok kirpiğim dökülüyor. Kirpiksiz kalmazsam iyidir. Aynı şekilde dudaklarımda özellikle sabahları feci şekilde soyuluyor. Güzel bir burun için katlanılacak çok şey var maalesef. Alçım perşembe günü alınacak. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.
Ya o siyah noktalar çok fena bişeymis gerçekten. Tüy gibi bişey. Eskiden böyle dertlerim yoktu. Nasıl kurtulsak acaba. Dokunmaya korkuyor insanTam 18 günlük burun ameliyatlı biri olarak her şeyden çok memnunum, siyah noktalarım hariç :). Kalın derili ve yağlı cilt sahibi biri olarak hep burun bantlarıyla kurtuluyordum bunlardan ama şimdi elimi bile süremiyorum![]()
Benim de gözeneklerim açıktır. Kalın derili olduğum için ve ameliyat sonrası yağlanma olduğu için siyah nokta olusmasin diye ara ara hafif bir peeling ile uygulama yaptım ve mutlaka nemlendirdim çok yağlı olmayan bir krem ile. Benim alcim 5. Gün çıktı belki o yüzden rahat temizledim. Bu arada her gün duş aldım yüzümü ve gözlerimi de yıkamaktan çekinmedenTam 18 günlük burun ameliyatlı biri olarak her şeyden çok memnunum, siyah noktalarım hariç :). Kalın derili ve yağlı cilt sahibi biri olarak hep burun bantlarıyla kurtuluyordum bunlardan ama şimdi elimi bile süremiyorum![]()
Ne guzel benim de o kadar oldu ama insallah zamanlar ben de memnun olurumTam 18 günlük burun ameliyatlı biri olarak her şeyden çok memnunum, siyah noktalarım hariç :). Kalın derili ve yağlı cilt sahibi biri olarak hep burun bantlarıyla kurtuluyordum bunlardan ama şimdi elimi bile süremiyorum![]()
İzlediğim videolarda herkes bir ayı dolunca siyah nokta bandı kullandığını söylüyor ama emin olamadımYa o siyah noktalar çok fena bişeymis gerçekten. Tüy gibi bişey. Eskiden böyle dertlerim yoktu. Nasıl kurtulsak acaba. Dokunmaya korkuyor insan
Çok teşekkürler, peelingi deneyeceğim ben de.Benim de gözeneklerim açıktır. Kalın derili olduğum için ve ameliyat sonrası yağlanma olduğu için siyah nokta olusmasin diye ara ara hafif bir peeling ile uygulama yaptım ve mutlaka nemlendirdim çok yağlı olmayan bir krem ile. Benim alcim 5. Gün çıktı belki o yüzden rahat temizledim. Bu arada her gün duş aldım yüzümü ve gözlerimi de yıkamaktan çekinmeden
Olursunuz tabii ki. Kalın derili olduğum için burnum çok ödemli ve ucu top gibi ama zamanla ineceğini biliyorum :) Nefesimiz düzelip burun kemiklerimiz kaynasın şimdilik yeter bize :)Ne guzel benim de o kadar oldu ama insallah zamanlar ben de memnun olurum