Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Yasaklı krem var mı bilmem ama iyileşmeyi geciktirici olur belki diye pek birşey sürmemeye çalışıyorum canım. Ne kadar oldu ameliyat olalı? Sonra ödemler geçtikçe inceliyor. Belki ödemdendir kalın bulman.
Ben sadece iyileşme süresi bitsin artık istiyorum. Çok şükür memnunum genel olarak. Yine de ruhen yorucu bir süreç geçirdim
Tam 1 ay oldu. Incelir herhalde diye düşünüyorum ama zaman iste. Kesinlikle yorucu bir süreç bence de hani ağrı sizidan ziyade farklı sorunlar işte. Aylar sonra cidden hepimizi merak ediyorum nasıl olacağız diye.

Sağ tarafınızda şişlik var gibi geldi aslında 3 ay bı şekilde sabretmeliyiz ama her gün resim çekerek kendi adıma sürekli tetikteyiz kusur bulmak çok normal 3 aylık bı mesgaleye ihtiyacımız var ☺️☺️

Benim 6. Günüm 3. Gün tamponlarim alindi, şişliklerim yanaklarında sincap gibiyim morluklarım sarardı , hafif pembemsi bı kan akıyor o da burnuma sprey sikiyorum o sayede . İki gun sonra alçı cikcak meraktan oluyorum gerçi çok sis olcak ama yinede yeni bı sürat hissi ilginç olacak, burnunun ucu kan pıhtısı dolu içi kaşınmaya başladı sizin süreç nasil
Çok geçmiş olsun, her zamanki cümlem olacak ama zoru atlatmişsiniz ☺️☺️ alçı çıkacagi gün nasılsa yeniden plaster yapacak diye pek heyecanlanmamistim ama çok güzeldi o burnumu gördüğüm kısa an 🤩
Surebilirsin annemde gozunden ameliyat oldugunda scarex jel vermisti doktor oda guzeldi :)
Scarex vardı galiba bende canım, bir bakayım evde ecza dolabim var resmen. 😂
Sağolasın 🥰
Doktorum 3-4 ay nefes problemi olabilir demişti. Burnun bir açılır, bir kapanır. İçerisi hala ödem olduğu için normal demişti. Sıcaktanmı bilmiyorum ama benimde en çok sol taraf tıkanmış gibi oluyor. En çok sol tarafımı kırmıştı doktorum... biraz nefes alamıyorum sonra geçiyor.. normal süreci atlatıyoruz hepimiz..
Haklısın canım buna bir süreç olarak bakmak lazım. Ödemin ineceğinden çok emin benim de doktorum. Zamanla çok daha iyi olacak herşey 💞
.Egiklik pek belli olmadı yüz tam olunca daha çok belli
Bu fotoğraf bana da ödemden dolayı olduğunu düşündürdü canım, dediğin gibi pek belli bile değil aslında. Sen ne zamandır yaziyorsun bunu diye dikkatle baktım bir taraf şiş gibi. Geçecek diye olumlu düşün ✨😊
Tam 1 ay oldu. Incelir herhalde diye düşünüyorum ama zaman iste. Kesinlikle yorucu bir süreç bence de hani ağrı sizidan ziyade farklı sorunlar işte. Aylar sonra cidden hepimizi merak ediyorum nasıl olacağız diye.
Ben de aynısını merak ediyorum. 3 ay 6 ay bir sene gibi belirli dönemler var aklımda. Hepsini inşallah sağ salim atlatırız. Sonra biraz daha rahatlariz. Dediğin gibi ağrı sızı işi değil yoksa. Sadece sağlıklı atlatalim diye dilekler dönemi gibi şu sıralarda ruh halim 😄😄

Sağ tarafınızda şişlik var gibi geldi aslında 3 ay bı şekilde sabretmeliyiz ama her gün resim çekerek kendi adıma sürekli tetikteyiz kusur bulmak çok normal 3 aylık bı mesgaleye ihtiyacımız var ☺️☺️
3 aylık meşgale 😄😄 evet aynen buna ihtiyaç var. Siz kaç yaşındasınız, kime oldunuz?

Kızlar benim burnum bu şekilde. Yorumlar mısınız, nasıl buldunuz diye ?
Pandemi yüzünden pek kimse görmedi de 😅

Eklentiler

• IMG_20210706_181249.webp
    IMG_20210706_181249.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20210706_181608.webp
    IMG_20210706_181608.webp
    20 KB · Görüntüleme: 141
Kızlar benim burnum bu şekilde. Yorumlar mısınız, nasıl buldunuz diye ?
Pandemi yüzünden pek kimse görmedi de 😅
Gayet güzel görünüyor bence. Fazla ödem de yok gibi. Doktorun 1. ay kontrolünde çektiği fotoğrafları aldınız mı? Onlar daha sağlıklı görüntü veriyor.

Gayet güzel görünüyor bence. Fazla ödem de yok gibi. Doktorun 1. ay kontrolünde çektiği fotoğrafları aldınız mı? Onlar daha sağlıklı görüntü veriyor.
Teşekkür ederim, mesef doktorun bilgisayarında kaldı onlar ekran resmi almadım. Yine de buraya yüklerken resmi olduğu gibi yükleyemiyorum yüzüm gozukmesin diye, yani aynı hesap olurdu.
Yorumunuz mutlu etti sağolun 🥰

Ben çok beğendim burnunu çok çok güzel bence.maşallah vallahi.umarım benimkinin de bu hallerini görürüm. Eğrilik de ödemden sanırım. Uyurken hala dikkat ediyor musun? Beni en çok zorlayan kısmı o.

Ben çok beğendim burnunu çok çok güzel bence.maşallah vallahi.umarım benimkinin de bu hallerini görürüm. Eğrilik de ödemden sanırım. Uyurken hala dikkat ediyor musun? Beni en çok zorlayan kısmı o.
Sağol canım 🤩 evet uyurken dikkat ediyorum, doktor yana dönebilirsin tek yastıkla yatabilirsin filan dedi, hatta bunu diyeli çok oldu ama ben hafif oturur vaziyette uyuyorum. Alıştım, belime yastık koyuyorum. Diğer yastıklarla da yükseltiyorum filan, ben yüzüstü uyuyabilecegim zamanı bekliyorum. Çook özledim 😄😄

Bugün 7. Günümdeyim. Sürecin en kötü yanlarından birisi de kirpik dökülmesi ve dudak soyulması. Sabahları alçıma değdirmeden göz çevremi yıkıyorum ve elime bir sürü kirpik geliyor. Gün içinde de birçok kirpiğim dökülüyor. Kirpiksiz kalmazsam iyidir. Aynı şekilde dudaklarımda özellikle sabahları feci şekilde soyuluyor. Güzel bir burun için katlanılacak çok şey var maalesef. Alçım perşembe günü alınacak. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.

Bugün 7. Günümdeyim. Sürecin en kötü yanlarından birisi de kirpik dökülmesi ve dudak soyulması. Sabahları alçıma değdirmeden göz çevremi yıkıyorum ve elime bir sürü kirpik geliyor. Gün içinde de birçok kirpiğim dökülüyor. Kirpiksiz kalmazsam iyidir. Aynı şekilde dudaklarımda özellikle sabahları feci şekilde soyuluyor. Güzel bir burun için katlanılacak çok şey var maalesef. Alçım perşembe günü alınacak. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.
Bende de olmustu o dokulme

Tam 18 günlük burun ameliyatlı biri olarak her şeyden çok memnunum, siyah noktalarım hariç :). Kalın derili ve yağlı cilt sahibi biri olarak hep burun bantlarıyla kurtuluyordum bunlardan ama şimdi elimi bile süremiyorum :(

Geçmiş olsun, dökülme devam ediyor ama azaldı dudaklarım benim de çok soyuldu. Hala da arada oluyor. Geçer hepsi inş.

Tam 18 günlük burun ameliyatlı biri olarak her şeyden çok memnunum, siyah noktalarım hariç :). Kalın derili ve yağlı cilt sahibi biri olarak hep burun bantlarıyla kurtuluyordum bunlardan ama şimdi elimi bile süremiyorum :KK43:
Ya o siyah noktalar çok fena bişeymis gerçekten. Tüy gibi bişey. Eskiden böyle dertlerim yoktu. Nasıl kurtulsak acaba. Dokunmaya korkuyor insan

Tam 18 günlük burun ameliyatlı biri olarak her şeyden çok memnunum, siyah noktalarım hariç :). Kalın derili ve yağlı cilt sahibi biri olarak hep burun bantlarıyla kurtuluyordum bunlardan ama şimdi elimi bile süremiyorum :KK43:
Benim de gözeneklerim açıktır. Kalın derili olduğum için ve ameliyat sonrası yağlanma olduğu için siyah nokta olusmasin diye ara ara hafif bir peeling ile uygulama yaptım ve mutlaka nemlendirdim çok yağlı olmayan bir krem ile. Benim alcim 5. Gün çıktı belki o yüzden rahat temizledim. Bu arada her gün duş aldım yüzümü ve gözlerimi de yıkamaktan çekinmeden

Tam 18 günlük burun ameliyatlı biri olarak her şeyden çok memnunum, siyah noktalarım hariç :). Kalın derili ve yağlı cilt sahibi biri olarak hep burun bantlarıyla kurtuluyordum bunlardan ama şimdi elimi bile süremiyorum :(
Ne guzel benim de o kadar oldu ama insallah zamanlar ben de memnun olurum

Ya o siyah noktalar çok fena bişeymis gerçekten. Tüy gibi bişey. Eskiden böyle dertlerim yoktu. Nasıl kurtulsak acaba. Dokunmaya korkuyor insan
İzlediğim videolarda herkes bir ayı dolunca siyah nokta bandı kullandığını söylüyor ama emin olamadım :( belki bastırmadan deneyebiliriz diye düşünüyorum ben de.

Benim de gözeneklerim açıktır. Kalın derili olduğum için ve ameliyat sonrası yağlanma olduğu için siyah nokta olusmasin diye ara ara hafif bir peeling ile uygulama yaptım ve mutlaka nemlendirdim çok yağlı olmayan bir krem ile. Benim alcim 5. Gün çıktı belki o yüzden rahat temizledim. Bu arada her gün duş aldım yüzümü ve gözlerimi de yıkamaktan çekinmeden
Çok teşekkürler, peelingi deneyeceğim ben de.

Back
X