Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu dudak sismesi cok kotu. aslinda 1 yil boyunca evde dursam hic fark etmeyecek ama insan icine cikmak zorundayim ve cok zor bir durumKisiden kişiye değişir bu. Benim dudaklarım da çok şişmişti. Geciyor sonra, gülünce hala biraz kasılıyor mesela ama bu his de gececekmiş
Evet çok kötü duruyordu bende de. Hatta dedim dolgu yaptırsam dudaklarima demek ki hiç güzel olmayacak. Üst dudağım özellikle çok fenaydı.bu dudak sismesi cok kotu. aslinda 1 yil boyunca evde dursam hic fark etmeyecek ama insan icine cikmak zorundayim ve cok zor bir durum
aynen oyle ozellikle ust dudak. sanki dudaktan ameliyat olduk. bugun benim 25. gunumEvet çok kötü duruyordu bende de. Hatta dedim dolgu yaptırsam dudaklarima demek ki hiç güzel olmayacak. Üst dudağım özellikle çok fenaydı.
Maske var nasılsa çok dert etmeyin. Ne kadar oldu ameliyat olalı?
Benim de 1 buçuk ay olacak aynı durum bende de var ödem kaynaklı diye düşünüyorum sanki burun içinde bir baskı var yüksek ihtimal şişlikten kaynaklıBen de 1,5 aylık olacağım bi kaç gün sonra hala nefes alamıyorum burnumun içi sanki yapışık normal mi bu bilen var mı?
bilmiyorum. acaba bilgi edindiniz mi bu konudaArkadaşın kaşımın başlangıç seviyesinde bir çıkıntı var? İçten eğrilik olur mu?
Bi tecrübem yok .Benim de 50 gün olacak. Her gün burun farklı geliyor bazı günler düşük bazi günler yamuk bazı günler de gayet güzel. Sanırım biraz akışına bırakmak lazım .Yani çok ta kafaya takmamak (bunu nasip başarırız bilmiyorum amaneyse dunden beri sinirlerim bozuk. onceki gunlerde sislik vardi evet ama en azindan burun ucu daha yuksekti ve bunu begeniyordum. dunden beri burnum nasil ameliyat oncesi halime dondu ozellikle burun ucu. 1 ay oldu ameliyat olali. burun ucu sislikten mi asagi indi yoksa kendi haline geldigi icin mi yani bilemedim. tecrubesi olan yazsin bana lutfen
suan biraz daha iyi. gercekten akisina birakmak gerek ama inan insanin sinirleri bozulabiliyo bu surecte. cok korkmustum bosuna mi ameliyat oldum diyeBi tecrübem yok .Benim de 50 gün olacak. Her gün burun farklı geliyor bazı günler düşük bazi günler yamuk bazı günler de gayet güzel. Sanırım biraz akışına bırakmak lazım .Yani çok ta kafaya takmamak (bunu nasip başarırız bilmiyorum ama)
Geçmiş olsun. Aynı durumu yaşamadım ama alerji yüzünden zor zamanlar geçiren bir arkadaş vardı bu topikte, geçer telaş yapmayın. Zor olan ameliyattı zatenKizlar benim de burnum 3 haftalik. Benim de şöyle bir sıkıntım var belki aynı durumu yasayan varsa bilgi almak icin yazayim dedim. Ameliyat sonrasi takilan atel, bant vs. bende alerji yapti ve orada bakteri üremesi oldu. Kendi doktorumun verdigi kremler ise yaramadi cildiyeye görün dedi. Bugün gittim alerji yaptigini söyledi , gece ve gündüz kremleri verdi. Bunlar direk bakteri ve mikrop öldüren kremler , prospektüste öyle yaziyor. İnsallah bir an evvel gecer. Kızarıklıktan yeni burnumun tadini cikaramadim henüz![]()
2 ay daha çok erken iyi olup olmadığını anlamak için. Bu ameliyatin en büyük sıkıntısı bence beklemek çünkü iyileşmeler zamana bağlı olduğu için insan anlayamıyor gerçekten burun iyi mi yoksa eskisinden kötü mü diye.Herkes nasıl oldu acababen dün 2. Ay kontrolüne gittim, burnumun içine baktım
dağlar tepeler oluşmuş içerde, yaraydı kabuktu birşey kalmamış ama sağ taraf iptal nefes alamıyorum, garip şekilde doktor nefes alamaman için sebep yok, eğrilik de yok dedi
ödemler indikçe düzelir sabır dedi
bir ben mi nefes alamamayı dert ediyorum sinirlerim alt üst
ölüvercekmişim gibi çok bunaldım
![]()
2 ay daha çok erken iyi olup olmadığını anlamak için. Bu ameliyatin en büyük sıkıntısı bence beklemek çünkü iyileşmeler zamana bağlı olduğu için insan anlayamıyor gerçekten burun iyi mi yoksa eskisinden kötü mü diye.
Benim doktorum masaj yap demişti içeriden- kremli pamuklu çubukla. Bir süre yaptım ama sonra biraz ödem inince saldım masaj işini, hala var ödemim az da olsa
3 ay filan sürdü o fasıl, bazen iyi bazen kötü nefes aldım. Şimdi daha iyiyim tabi. İnşallah gecer senin de.Ne kadar olmuştu ameliyat olalı nefesin nasıl? Bileydim böyle uzun sürüyor hayatta bulaşmazdım, rahat nefes almak istedim e şekli de pek iyi sayılmazdı ama iyileşmek çok uzun sürüyormuşya![]()