Bir iki kelime yazın ne olursunuz ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutsuzzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile eşi alldatmak cok çirkin ya nasıl bu kadar alcalabiliyor bir insan
bilmiyorum
bence aldatma varsa güven bir daha asla gelmez
güven ve saygı ilişkide olması gereken iki şey
bebeğin için güçlü olve ne dogru geliyorsa sana onu yap

ben o şaşkınlıkla nereye gideceğimi bilemedim babama sığınabildim aradım söylediğim yere geldi evden telaşla çıkmış anneme işim var demiş geç vakite kadar bizimleydi şimdi babamla dönseydim annem anlayacaktı zaten elim kesildi kötü durumdaydım annem hasta olduğu içinde yapamadım.bugün gidicem zaten bugün bişey anlamaz dünde eşimle yabancı gibiydik konuşmasına dahi izin vermedim duş aldım ve yattım sbhta yüzünü görmeden çıktım.:çok üzgünüm:

inanın yazdıklarınız içimi bi nebzede olsa rahatlatıyor.hamileyim eşimi canımdan çok seviyorum ama kabullenemem babam yaptığına dair kesin bi delil yok düşün hemen yuvanı yıkma diyor ama ben hissediyorum o yeminler yalan yal

arkadaşlar o adamı boşa, terket ayrıl derken biraz mantıklı düşünerek yazalım nolur
arkadaşımız hamile çok hasas bir dönemde şuan, ona şuan kocanı boşa diyerek hiç bir yardımımız dokunmaz çünkü
karnındaki bebeği düşünüyor şuan herşeyden çok
öyle ayrılmak kolay değil burda kaç kez okuduk aldatılan kadınlarının hikayesini zehir zembelek konuşup sonradan biz barıştık mutlu son diyen
o yüzden biraz daha dikkatli yazalım neolur

çok afedersin bir laf vardır.. '..oka taş atma, üstüne sıçrar' derler.. üsteledikçe seni kıran üzen daha büyük şeyler ortaya çıkacak. durumun çok kötü farkındayım ama detayını bilsende bilmesende sana yapılan yanlış bir hareker var. bence olayı ortaya döktükçe de aranızda 'saygı' olayı kalmaz. durum ağırlaştıkça senin onu kabul etmen risk taşır.
bence burnu sürtsün ve ona soğuk davran artık. asla bişeylerin eskisi gibi olmayacagını anlat. ve bebeğin için bir kez dene..
ona son şansı olduğunu söyle ve iki yabancı ol tamamen. seni kazanabilmek adına neler yaptığını gör. ona göre yolunu al derim.
ve bence, bunu ailen dahil kimse bilmesin.
işki insan arasında ne yaaşarsa yaşasın birbirine iyi gelebiliyor ama başkaları bunu unutmuyor unutturmuyor.. küçük bir tavsiye.. çok mutlu ol inşallah:)

çok zor bir durum
ne desek boş sana
eşini en iyi sen bilirsin sen analiz edersin karakterini
affedersen böyle bir hatayı yineleyeceğini düşünüyormusun
ama şu anda olay çok taze sakın bir hışım la yanlış yapma sakin ol
araya biraz zaman kat sorarsa düşünüyorum de
zaman her olayın ve yaşananın ilacı
bazılarının dediği gibide dedektif gibi kadının peşine düşme
hep yanlış gelmiştir bana bu yöntem
kadın eşinden vazgeçtiğinde eşin ondan vazgeçerse
neyleyim ben o şekilde benim yanım da olan erkeği
asıl mesele kadın orada duracak erkek dönüp bakmıyacak
aa şunu isteyebilirsin eşinden
ilşkilerin de boyut neydi bunu sana kanıtlasın bence gerekirse karşıdaki kadını rencide etsin ama kadınla o konuşsun sen dinle
araların daki lişkinin boyutunu öğren
öyle karar verrr
sevgiler

kimse kusura bakmasın ama gece yarısı
bir bayan aranıyorsa hem de eş evde yokken
bunun altında birşey aramamak imkansız
siz yine de üzmeyin kendinizi allah muhafaza hamilesiniz
ağladığına göre, üzüldüğüne göre demek ki çok pişman..
ii ce burnu sürtsün..burnundan fitil fitil getirin yaptığını

ah canım benim çok üzüldüm gerçekten..
eşinin yalan söylediği bariz ortada sende anlamışsın zaten
ama lütfen sakin olmaya çalış öfkeyle hareket edip yanlış şeyler yapma, bebeğini düşün..
bebeği aldır,boşan diyemem kesinlikle bu senin vereceğin bir karar ama çok düşünerek at adımlarını ne olursun..
eşin bence yaptığına pişman olmuş ama bu bir daha yapmayacağı anlamına gelmez malesef çünkü bu 2. vukuatıymış..
Allah yardımcın olsun canım..
ve bence sakın arayıpta o bayanla konuşma..

Canım çok üzüldüm inanki ..bi an için kendimi senin yerine koydum gerçekten çok kötü bi durum..ama belkide oda saçma bi dönem geçiriyodur belkide heves,özentiden yaptı bazı şeyleri....eminim oda çok seviyo seni..ama tepkisiz kalma yani hemen kabullenme bu durumu..hareketlerinle yüz ifadelerinle hep hissettir ona ne kadar kırıldığını.kendi utansın kendi mahcup olsun,pişman olsun....moralini sağlam tut canım..bi meşguliyet bul kendine..ailenede çok belli etme şimdilik..biraz zaman canım..

canım inan çok üzgünüm şuanda.

bence kocanin icinde var, bir anlık bir zayıflık değil. kimi insan doyumsuz dur bence eşinde öyle. tv lerde arkadaşlık icin mesaj yazmak nedir???
araniyordur!!
sen canını sokakta bulmadın herhalde, bence ayrıl ayrılmasan nolcak?seni biradaha aldatmasa dahi sende bu şüphe oldugu icin sürekli bir kriz olacak evliliginizde çoçuğunuz ha böyle huzursuz anne babanin yanında büyümüs haa anne ve annanenin yaninda. bence mutlu bi ev de olsun da da ne olursa olsun.

barışman eşinin değişmesi aldatma gerçeğini döndürmeyecek çocukla huzursuz bi ortam çocuğun pslikolojisi daha çok bozulacak kesin ve kati kararım bence ayrıl şimdiden bunu yapan doğumdan sonra(çok daha bozuluyoruz) hayli yapar bebğini aldır diyemem çünkü Allah onu sana göndermiş belkide hediyesi ben uğraşıyorum bebek için olşmuyor.Yani Allah isterse herşey olur o bebek Allah isterse sende bırakmazsan sağlıklı doğar...... Çok zor bi durum inşallah işin içinden çıkarsın biranönce Allah yardımcın olsun......

ah canım ya gerçekten üzücü bi durum kendimi bi an senin yerine koydum ben olsam 1 dk bile beklemem ama bu eşinle senin vereceğin karar bak hamilesin bu çok güsel bi mutluluk ama başında böle bi olay yaşaman çok üzücü eşinin ilerde yapmayacağından emin misin?eşinden ayrılmak tabiki kolay değil heleki ortada bi bebek varken ama ilerde daha çok yıpranıcaksın aklından hiç çıkmayacak eğer eşinden ve kendinden eminsen yani bi daha hatırlamam unuturum bu olayı diyosan devam et! ama her an şüphe ile yaşamak ta çok zor herşeyi çok ii düşün eğer devam kararı alırsanız gerçekten hiç sorun olmaması lazım bebeğinin etkilenmemesi için çocuk gelişimde aile çok önemli annen içinde çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ama senin bu yaşadığını şimdi duysa tamam çok üzülür ama geçer fakat ilerde evliliğinde mutsuz olduğunu anlarsa bence daha da çok üzülür ANNE BABALARIMIZ herzaman bizim mutluluğumuz için uğraşır eminim senin ailende sana destek için elinden geleni yapar canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ilerde daha çok acı çekmektense belki bitmesi daha doru

Bir çok kadın ailesi kabul etmediğinden dolayı bu gibi durumlarda anne babasının yanına dönemiyor.
Ama senin baban yanında...
Vericeğin karar senin için çok önemli olucak...

Cok üzüldüm durumuna, ALLAH yardimcin olsun...

Ayrılma derım.cunku bundan ayrılsan dıgerının yapma ıhtımalı yuzde ellı.yenı bırını bulcanda.bebegını sakın aldırma.o bır sans senın cıcın.allah vermnıs kıymetını bıl.bence akışına bırak.burnunu falan da surtturme.ılgılenme onunla bu olay olmamıs gıbı davran.yapamam deme yaparsın.afettmede.eşekgııbkoşacak peşınden.eemadem olmus bebegın sımdı boşansan sonrada boşansan o hep var olacak.bunları takamyın kafanıza sen kendını dusun gururu mururuda boşver.sen hayatakaldıgın yerden devam et.neler unutulmuyokı.bırde hemen herseyı babana ıletme ne gerek var.sen unutursunda o unutmaz.sakın ol.hanı kocan ortadan ıkıye ayrılsın sakınlıgınden opuyorum yanaklarından

zehir zemberek yazdığımı düşünmüyorum kendi adıma..benneyaptımki
herkesin fikri kendine..
inanmadığım bir şeyi söyleyerek yorum yapacağıma yazmiim daha iyi..
ayrılsın ayrılmasın kendi bileceği bir şey..
biz sadece fikir beyan ederiz burada..gamyoncuiremsu

gece bence o bayanı araması çok masum değil.
hamilesin sen ya. vicdansız.
burnundan getir.boşan diyemem sana.çok üzüldüğünü tahmin ediyorum.
ama eşinde aranıyor yani.telefon etmiş tvdeki arkadaş programlarına.allah kolaylık versin.
fevri davranma canım.bebeğini düşün

Çok üzüldüm; eşini en iyi sen tanıyorsun yaptığı şey sadece konuşmakmı yoksa daha öte şeyler varmı? çünkü bazı erkekler telefonda,internette başka bayanlarla tanışıp onlara kendilerini farklı tanıtırlar çünkü kendilerine güvenleri yoktur. Kendini kahretme lütfen şimdi öncelikle mantıklı düşünmeye çalış eğer sürekli yapacağına inanıyorsan evliliğini sürdürmenin anlamı yok.bir uzmandan yardım al senin için en uygunu bu olur. "piskolog bölümüne yaz." ama lütfen kendini kahretme düşündükçe çıldıracak gibi olursun düşünmemeye çalış.birde bayanın numarasını bulman bir şey değiştirmez arama sakın. üzülme lütfen!

kurban olurun sana ben
itiraf etmesini iste anlatsın bakalım neymiş
acele karar verme

canım sen neden üzerine alındınkı?
ben özellikle sana yazmadım, öyle olsaydı senin yazını alıntı yapardım
dikkatli okursan daha önce kocam beni aldatı napim gibi başliklar için yazdım o kısmı
bayanlar genelde kocam beni aldatı deyip açıyor ağzini yumuyor gözünü ayrılcam diyor vs. vs. aradan çok geçmiyor bikaç gün geçiyor ve işte çok seviyorum, çocuklarımda var biz barıştık gibi cümleler yazıyorlar ve konu kapanıyor
yani demek istediğim ayrılmak boşanmak hiç öyle burda yazıldığı gibi kolay olmuyor
tabiki herkes kendi fikrini yazar yazmalıda, yanlız arkadaşımız hamile sende bilirsinki insan bu dönemde nekadar hasas oluyor hiç bişey yokken bile insan durup dururken kafasında kuruyor ve saatlerce ağlıyabiliyorki kaldıki bu durumda arkadaşımız nekadar üzülüyordur doğal olarakta bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…